JaNbErG Emekli Yönetici bu sefer bende geliceğim arkadaslar sımdıye kadar gelemedım cumartesi uygun olur arkadaslar
JaNbErG Emekli Yönetici prince of hell' Alıntı: birde saat ve yer olsa ah Genişletmek için tıkla ... saat 12 ve 13.00 gıbı 27ekim cumartesi konakta
prince of hell' Alıntı: birde saat ve yer olsa ah Genişletmek için tıkla ... saat 12 ve 13.00 gıbı 27ekim cumartesi konakta
a21a Emekli Yönetici Konu Sahibi Buluşma günü: 27 ekim 2007 Saat :13.00 Yer: konak pier giriş kapısı önü.
a21a Emekli Yönetici Konu Sahibi DeLi_PaKiZe' Alıntı: ben yeni üyeyim bende gelebilermiyim buluşmaya Genişletmek için tıkla ... ne demek tabiiki.. bütün üyeler gelebilir.. güzel bir buluşma olacak.. öyle görünüyor..
DeLi_PaKiZe' Alıntı: ben yeni üyeyim bende gelebilermiyim buluşmaya Genişletmek için tıkla ... ne demek tabiiki.. bütün üyeler gelebilir.. güzel bir buluşma olacak.. öyle görünüyor..
S€YF€TTiN Üye DeLi_PaKiZe' Alıntı: bu site süpermiş ama yaaa Genişletmek için tıkla ... evet doğrudur süperdir
Kuzen Üye Negative' Alıntı: Gelen herkese +500 maxipuan : Genişletmek için tıkla ... Negative' Alıntı: Evet izmir'li herkesi bekliyoruz Gelmeyene Gelene +200 maxipuan Genişletmek için tıkla ... Nega gittikçe azaltıyon puanları Senin vermeye niyetin yok.
Negative' Alıntı: Gelen herkese +500 maxipuan : Genişletmek için tıkla ... Negative' Alıntı: Evet izmir'li herkesi bekliyoruz Gelmeyene Gelene +200 maxipuan Genişletmek için tıkla ... Nega gittikçe azaltıyon puanları Senin vermeye niyetin yok.
JaNbErG Emekli Yönetici Negative' Alıntı: Evet izmir'li herkesi bekliyoruz Gelmeyene Gelene +200 maxipuan Genişletmek için tıkla ... bana sımdıden 500 maxi puan verıceksın :P cunku gelıcem
Negative' Alıntı: Evet izmir'li herkesi bekliyoruz Gelmeyene Gelene +200 maxipuan Genişletmek için tıkla ... bana sımdıden 500 maxi puan verıceksın :P cunku gelıcem