5.maxicep imza yarışması oylama

Sponsorlu Bağlantılar

Kimin imzası daha iyi

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
6. oyum kimden gelecek acaba

Anıl Umut

Emekli Yönetici
yaw konuyu açmış iyi güzel ilgilenmiyo arkadaş pm den yazdım yine cevap yok foruma yazdım yine cevap yok ne biçim iştir yaw yine şaibeli bi yarışma miilet kendine oy veriyo ne kural kaldı ne bişey
imzamı soruyom cevap yok ne güzel iş konuyu aç kaç
:@

toprakumit

toprakumit

Üye
Ferret diskalifiye kendisine oy vermiş :ehe :ehe

anketin iptal edilmesini istiyorum ilgilenen arkadaş yok :D:D:D

eyp_grkm

eyp_grkm

Üye
:oke:scoop un imzası güsel

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
isteyen kendisine oy kullanabilir ama siz bana atın oyları

Anıl Umut

Emekli Yönetici
yaw ilgilenen nerde??? :@

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hele şükür
sorunum şu benim imzam silinmiş ya kopyalanırken yada süresi dolmuş tam anlamadım
ben de yeniden aynı imzayı upload ettim ve imzamı yenilemiş oldum ama aynı imza hiç bi değişiklik yok diskalifiye mi edilirim edilmezsem lütfen şu yarışmadaki imzamı düzeltin-güncelleştirin..

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
imzada değişiklik yapılmadığı için diskalifiye edilmen saçma olacaktır bardaktakiay geldiğinde imzanı düzeltir

cisse89

Üye
henry'nin imzası gerçekten süpermiş ayrıca çok anlamlı
not:diğer arkadaşlarkide güzel

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
çok sağol cisse89

taharonnie

Üye
çok sağol ronnie taha
aklımın gözünü sevim ya iyiki bu siteye üye olmulum
sağol ronnie abi çok sağol

_KadirşinaS_

Üye
Yarışmayı başlatan arkadaş veya modlar eğer yarışamnın kuarllarını adil bir şekilde uygulamaz ve bu yarışmayla ilgilenmezlerse ben imzamı değiştirip yarışmadan ayrılacağım. Ben 2005'ten beri üye olduğum ve ailem gibi gördüğüm bir forumdan bu haksılığı beklemezedim. GERÇEKTEN AYIP:nono::(

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
was? ya neden kendi kendine teşekur ediyon anlamadım hem beni sana teşekkür etmem lazımdı

şüheda57

Üye
henry imzan biraz sade olmuş ama gerçekten güzel biraz daha şık yazılarla yazsaydın herkes sana oy verirdi :)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
çok sağol şüheda abla
not:sanki seni biyerden tanıyorum ama

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yarışmayı başlatan arkadaş veya modlar eğer yarışamnın kuarllarını adil bir şekilde uygulamaz ve bu yarışmayla ilgilenmezlerse ben imzamı değiştirip yarışmadan ayrılacağım. Ben 2005'ten beri üye olduğum ve ailem gibi gördüğüm bir forumdan bu haksılığı beklemezedim. GERÇEKTEN AYIP:nono::(
aynen bende yarışmadan ayrılacam böyle giderse katılıyorum abicim

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bardaktakiay kardeşim dostum hazır ben birinciyken yarışmayı sonlandıralım hadi be hacı:ehe

toprakumit

toprakumit

Üye
Yarışmada Şike var ben bu yarışmadan çekilmek istiyorum....Hep oy verenler 20.05.2008 de açılmış üytelikler... Ben asil Türk sevgisi olan İmzamı Yarışmadan çıkarmak istiyorum... Gerekenlere duyurulur......

çılgın43

çılgın43

Üye
benim oyum XMEN_43'E herkese başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt