5. Maxicep avatar yarışması (Adaylar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben de katılıyorum.

sonbela

sonbela

Üye
peki yarışma ne zaman başlıyor ??

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
şiir yarışmasına katılamadık bari bu yarışmaya katılalım

worldcild

Üye
yana avatrımı kopyaladım arkadaslar...resim bnde gözüküyor sizde gözüküyormu bilmiyorum ama avatarla ilgili bi acıklama yapmak ıstıyorum...fotograf walpaper duvar kagıdı tarzı bişey deil...tamamen kendimin cektiği komsumuzun oğludur...yanlıs anlasılmasın yani:)

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
yarışma ne zaman balşayacak???

kaplanck

kaplanck

Üye
Bnde katılmak isitiyorum!!!
:):kop:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
bu hafta sonuna kadar ya da cuma günü başlatabiliriz :oke:

worldcild

Üye
cuma günü baslayabilir ne kadar sürecek yalnız bi haftamı?

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
evet 1 hafta.
şuna bi karar verelim. oylama eskiden olduğu gibi yalnızca PM ile mi olacak
yoksa herkese açık mı olacak

fikirleri alalım...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Normal anket-konu şeklinde de olabilir ..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
bana pek mantıklı gelmiyor öylesi ama bakalım tabii adayların çoğunluğunun ne dediği önemli.... :oke:

papatyam58

papatyam58

Üye
bende katılmak ıstıyorum....

Salihyet

Salihyet

Üye
eğer kesinlik kazanırsa gif avatarımı değiştiririm (bende varım)
bu arada quattro nun efsane avatarı çok güzeldi yine ona dönebilir kanımca ;)

cnrokt

cnrokt

Üye
vallaha bence giflerinde yarışmaya katılması önemli çünkü sabit resimden daha can alıcı esprili olabiliyorlar. bu nedenle açık oylama (anket) bana daha mantıklı geliyor.. Oy vereceklerin de sadece tanıdığı arkadaşına değil gerçekten realist bir şekilde oy kullanmasını rica ederiz.. birde "Atatürk", "Türkiye", Teröre Hayır" gibi milliyetçiliğin kullanılmasını yasaklayalım. yoksa şimdi orda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk resmi dururken benimkine ben bile oy vermem...

yoksa ben katılamayacağım :(

:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
aman ha ! benim dediklerimden böyle bi anlam çıkarmayasın ;) quattro yu tanımam sadece tavsiye de bulundum ;)
(bu arada en anlamlı avatarlar gifler oluyor genelde ;) bir karenin anlatamadığını anlatabiliyor.)

kurt bey

kurt bey

Üye
bende varım benide yazın :) ve bazen bir kare bir çok şeyi anlatır salihyet...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
eğer kesinlik kazanırsa gif avatarımı değiştiririm (bende varım)
bu arada quattro nun efsane avatarı çok güzeldi yine ona dönebilir kanımca ;)

kesinlik kazandı zaten ;)
ekledim listeye... :oke:

vallaha bence giflerinde yarışmaya katılması önemli çünkü sabit resimden daha can alıcı esprili olabiliyorlar. bu nedenle açık oylama (anket) bana daha mantıklı geliyor.. Oy vereceklerin de sadece tanıdığı arkadaşına değil gerçekten realist bir şekilde oy kullanmasını rica ederiz.. birde "Atatürk", "Türkiye", Teröre Hayır" gibi milliyetçiliğin kullanılmasını yasaklayalım. yoksa şimdi orda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk resmi dururken benimkine ben bile oy vermem...

yoksa ben katılamayacağım :(

:ehe

seni de ekledim listeye. ama insanlara nasıl deriz Atatürk veya Türk bayrağından avatar yapmak yasaktır.
kaç kişiyi uydurabiliriz ki bunu???

SON KARAR:
Cuma günü akşamına kadar son değişiklikler yapılsın avatarlarda. Cumartesi sabah geldiğimde son avatarları güncelleyeceğim. Ve anketi açacağım.
Oylama tüm üyelere açık olacaktır... PM yoluyla olmayacaktır...

Herkese başarılar...

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
seni de ekledim listeye. ama insanlara nasıl deriz Atatürk veya Türk bayrağından avatar yapmak yasaktır.
kaç kişiyi uydurabiliriz ki bunu???

böyle saçmalık olmaz isteyen istediği avatarla katılır hayret bişey bir yarışma için avatarımı değiştirecek değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt