Kobra_FighterTR
Üye
Maxicep Hayal Gücü Yarışması[Katılım]
S.a merhaba Maxicep ailesi ;
Değişik bir yarışma düşündüm.İşte büyük projem
Herkes olabilecek hayallerini yazacak ve üyelerde bu hayal güçlerinden hangisi inandırıcı ve gerçekleştirilebilecek hayallerse onu seçecek
Katılım Şartları:
Oylama Kuralları :
Son Katılım Süresi : 01.08.2011
Katılımcılar :
1 - 'Enver'
2 - Tuba_erva
3 - mangdaşire
4 - Satranç
5 - Despite
6 - Rambo_FT
9 - Pondusss
Değişik bir yarışma düşündüm.İşte büyük projem

Herkes olabilecek hayallerini yazacak ve üyelerde bu hayal güçlerinden hangisi inandırıcı ve gerçekleştirilebilecek hayallerse onu seçecek

Katılım Şartları:
- Yarışmaya Girmek İçin En Az 150 Mesaj Yazmış Olmanız Gerekmektedir

- Bu Yarışmaya En Fazla 25 Kişi katılabilecektir!
- Katılmak isteyen kişi bu konu altında hayalini yazarak katılabilir

Oylama Kuralları :
- Oylama Anket Konusu Şeklinde Yapılacaktır !
- Yarışmaya katılan arkadaşlar kendilerine oy veremezler
Verdikleri zaman Geçersiz sayılacaktır!
- Oylama pm yoluyla değil ''haksızlık yapıldı ya da oylama adil değil'' denilebileceğini göz önüne aldığım için açık oylama olacaktır...
- Katılımlar Bittikten Hemen Sonra Oylamaya Geçilecektir!
Son Katılım Süresi : 01.08.2011
Katılımcılar :
1 - 'Enver'
bahçeli bi ev (kira olmasın), güzel anlayışlı ve tatlı bir eş, iki adet sağlıklı ve mutlu çocuk.. bu kadar..
2 - Tuba_erva
ilerde hayatımda olacak hayat arkadasımla tüm dünyayı gezmek en azından belli yerlerını
başta tokyo olmak üzere .))
farklı bır yaşantıya sahip olmak farklı ınsanlar tanımak farklı dil.din .ırk
kopyala yapıstır yasantı yaşamamak
kendıme zaman ayırmayı unutmamak iş güç ev üçgenınde stoplamayı bılmek..
3 - mangdaşire
ilerde bölümümü bitirip bilgisayar mühendisligi kazanmak.sonra orayı da bitirip iyi bir iş ve güzel iyi huylu bir eş bulup onunla hayatımın tamamını geçirmek.
4 - Satranç
telefonumu sadece ses komutlarıyla kullanabilsem yada çewresi tamamen hoparlörler ile donatılımış olsa![]()
5 - Despite
En büyük hayalim bir gün bu bilgisayarı satın almak fakat hep sadece bir "hayal" olarak kalacakDual 4GB GDDR5 AMD Radeon HD 6990'li modeli özellikle...
6 - Rambo_FT
7 - .BlueTRBenim hayalim: Demir adam gibi zırh yapabilmek ve giyebilmek. İzleyenler bilir. İzlemeyenler içinse şöyle özetliyeyim: Olabildiğince çok güç kaynağı ve portatif. Bu güç kaynağı üzerinden hem zırh hemde silah kullanılabiliyor. Ayrıca uçabiliyor insan. Pek imkansız değil güç kaynağı bulununca. Gerçekten böyle birşey gerçekleşirse çok güzel olacak ama hayal. Hayal olmasa filmde olmazdı. İşte bu da resim:
8 - Oguzc@NEn büyük hayalimdi seni elime almak.O Süper Amoled Plus ekranına dokunmak.Ama artık bana eskisindende uzaksın.
Ne demişler:Azla yetinemeyen çoğu bulamaz.
Galaxy S2
9 - Pondusss
10 - Xilencenokia bir gün batacak ve ben o gün bu haberi galaxy SII ile duyuracağım.
Hayatımın düzene girmesi

Dual 4GB GDDR5 AMD Radeon HD 6990