|| 5 Dakikanızı Ayırın Cepnet Hızlansın

Sponsorlu Bağlantılar

Vodafone Mail gönderdin mi?


  • Kullanılan toplam oy
    73
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| 5 Dakikanızı Ayırın Cepnet Hızlansın
Sevgili maxicep sakinleri ve sinirlileri (sinirlileri diyorum, çünkü malum bu forumda sadece sakinler olmuyor sinirliler de oluyor ondan söyledim :ehe ) malum hepimiz Cepnetin yavaş hızından yakınıyoruz. Cepnet ilk çıktığı zamanlar hızı iyiydi hep 20kb/sn üstü idi. Şimdi tam anlamıyla yerde sürünüyor. Buna bir çare bulunmalı. Hız öyle düştü ki artık sayfalar bile çok geç açılıyor, bir çok eklentiyi devre dışı bırakmak zorunda kalıyoruz ( flash, java, plug in...)

5 dakikanızı ayırın verdiğim linke tıklayın cepnetin hızlanması için mail gönderelim. Ilk maili ben gönderiyorum. Inanın arkadaşlar ne kadar mail gönderirsek o kadar iyi olur. Vodafone bu mail yağmurundan sonra kayıtsız kalamaz.

Mailinizi buraya tıklayarak gönderin​
:


Yönetici notu

Merhaba
Vermiş olduğunuz cepnet paketlerinde sınırsız kullanım için öncelikle Vodafone’ye teşekkür ediyorum. Bu hizmet sayesin de diğer operatörlerle aranıza büyük bir fark koydunuz. Bu (sınırsız trafik) özelliği sayesinde eminim ki birçok üye kazandınız, ve kazanmaya da devam ediyorsunuz.
Fakat son dönemlerde bu hız iyice düşmüş ve neredeyse durma noktasına gelmiştir. Kullanım sırasında bu yavaşlamış trafik sinir bozucu hâle gelmiş ve farklı çareler aramaya neden olmaya başlamıştır.
Görüyorum ki sadece ben değil, benim gibi binlerce Vodafone üyesi düşen bu hızdan şikayetçidir. Hızın 20kb/s hızına yükseltilmesini rica ediyorum. Avrupa ve Dünya’da başarılara imza atan Vodafone alt yapısına yaptığı yatırımlarla bu hızı rahatlıkla karşılayabilir, alt yapınızın buna müsait olduğunun farkındayız.
Sizden ADSL hızı istemiyoruz. Sadece internette haberimizi rahat okuyabileceğimiz, arkadaşlarla chat yapabileceğimiz vs… işlemlerde sıkıntı çekmeyeceğimiz hız istiyoruz. Vodafone üyelerinden bu isteğini kırmayacağını ve gereken iyileştirmeyi yapacağını temenni ediyoruz.
Saygılarımla


İsteyen bu mesajı isteyen kendi mesajını yollasın. Madm ki bu yola çıkıyoruz, herkesten destek bekliyoruz.
LAZOFLU
 
  • Beğen
Tepkiler: ali.44


ali.44

ali.44

Üye
ben yazdım ama umarım herkez yazar ve umarım mahatap alınırız
 
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
üstteki ankete katilin, gönderilen mail sayısını sayıyı görelim
 
Adilx05

Adilx05

Üye
Ne Yazacaz Örnek bi Mail Koysaydın Keşke Herkes Aynısını Yazarsa Ses Getirir :oke:
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Herkesten destek bekliyoruz, örnek maili konuya ekledim, dileyen onu yollasın dileyen kendi istediğini, ama mutlaka yollyın, tanıdığınız vodafone arkadaşlarınızı bu konuya yonlendirin , birlik olmak lazım, yoksa ses çıkmaz.

konuyu üst yaptım. Şimdi destek zamanı.
 
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Işte vodafone den bana gelen cevap.

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden yapılan kontrollerde, 0541### numaralı hattınızda "Aylık Cepnet" paketi kullanmakta olduğunuz ve adil kullanım kotası olan 100 MB data alışverişini tamamlandığınız için, bağlantı hızınızın düşürüldüğü görülmektedir. "Aylık Cepnet" paketlerinde adil kullanım kotası 100 MB olup dönem içinde yaklaşık olarak 262.85 MB data kullanımı yaptığınız için, bağlantı hızınız sistem tarafından otomatik olarak düşürülmüştür. Adil kullanım kotanız dolduğunda 7,2 Mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz dönem sonuna kadar bu hızla devam eder. Aylık Cepnet paketinizin dönem sonu 19.05.2011'dir. Aylık Cepnet paketi kullanıyorsanız ve adil kullanım hakkınızı doldurduysanız, hızınızı arttırmak için Günlük Cepnet paketi satın alabilirsiniz. Bu durumda Günlük Cepnet paketiniz öncelikli olarak kullandırılır. Günlük Cepnet paketinizin sona ermesi ile Aylık Cepnet kullanımınıza devam edebilirsiniz. Aylık Cepnet Paketi hakkında detaylara ekteki linkten ulaşabilirsiniz;
Vodafone adına göndermiş olduğunuz öneriniz değerlendirilmek üzere ilgili birimlere aktarılmıştır. Konu ile ilgili gerekli değerlendirmeler en kısa süre içerisinde yapılacağını belirtmek isteriz. Eleştiri ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için ve İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla Vodafone Müşteri Hizmetleri
 

xdrive

Üye
Bende yazdım arkadaşlar kurumsal vodafone kullanıcısıyım şirketimizdeki bütün arkadaşlarada rica ettim gönderdiler.umarım işinize yarayacak hız en kısa zamanda mümkün olur saygılarımla.
 
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ankete göre daha 5 kişi e mail göndermiş. Haydi biraz gayret sadece 5 dakikanızı ayırın, bu arada hız da bir değişme var artık hız arada bir 20 kb nin üstüne sıkça geçiyor.
 
USAForever

USAForever

Üye
ingilizler harika
 

sam422

Üye
Arkadaşlar ben hep gönderiyorum imail ama lgkg300 arkadaşımız dediği gibi diyorlar yani hız filan yükseltmezler ama biz yine gönderelim
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konuyu yeni gördüm, hemen konuda verilen örnek metni gönderdim. Cepnet kullanmıyorum, ama zamanında kullandığım için hızının ne denli düştüğünü bilirim. Alt yapılarını güçlendirmeliler. Kararlı 20kb/sn hıza ihtiyacımız var. Yani hiçbir zaman düşmeyen bir hız.

ingilizler harika

İngiliz fanı mısın? Ne alakası var bu konuyla?
 

mustafaltinok

Üye
Lütfen sadece okuyup geçmeyelim hazır metni kopyala yapıştır yapmak zor olmasa gerek; herkes duyarlı olursa verdiğimiz paraların karşılığı hizmet alabiliriz! Türk insanının yolunacak kaz olmadığını her zaman göstermeliyiz. Katılan arkadaşlara teşekkür ederim, katılmayan arkadaşlarda mırıldanmasın bile boşuna!
 
  • Beğen
Tepkiler: lgkg300

Burak

Üye
ben vodafone kullanmıyorum ama bende sıze destek ıçın gonderdım
 

kraliletisim

Üye
Bende gönderdim inşallah dikkate alırlar...
 
punisher123

punisher123

Üye
Ben defalarca göndermiştim,ilk başlarda maille yanıtlıyolardı ancak son gönderdiğimde arayıp Konuştular,anlattım derdi,ileteceğiz dediler ama hala aynı durum :D Bu arada hızı 20 kb yapmaları yeterli değil,Youtubede en düşük kalitede video izlemek ve Mobil tv servisinden faydalanmak için minimum hızın 384kbps olması lazım (45kb fln),Bence 2011 yılında artık bi değişiklik yapılması lazım..
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Buna imkan yok, hız 45kb olsa ADSL siye birşey kalmaz ortada.
 
xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
Bende gönderdim kardeş inşallah hızlandırırlar.
 
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
bende gönderdim bakalım sonuç ne olacak
 

atek59

Üye
Vodafonden bana gelen cevap...

Vodafone için göndermiş olduğunuz teşekkür mailini almaktan mutluluk duyduk. Siz değerli abonelerimizin memnuniyeti için en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Aylık Cepnet mobil internet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB’ tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps’a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps’a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder. Aylık Cepnet paketi kullanıyorsanız ve 100 MB adil kullanım hakkınızı doldurduysanız, hızınızı arttırmak için Günlük Cepnet paketi satın alabilirsiniz. Bu durumda Günlük Cepnet paketiniz öncelikli olarak kullandırılır. Günlük Cepnet paketinizin sona ermesi ile Aylık Cepnet kullanımınıza devam edebilirsiniz.

Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz.Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak önerinizin ilgili birimlere aktarılmış olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz.

Vodafone Internet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aynı laflar. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt