5,6 Bilemedin 7 Saniyede Sertifika Alma :D

Sponsorlu Bağlantılar

AyarsızEnerji

Üye
programı yükledim dediklerini yaptm ama olmadı çalışmadı en sondaki aşamada bekle bekle ağaç oldum kaç defa tekrarladım ama yine olmadı :hmmm

jeosalih

jeosalih

Üye
işe yaramıyor denedim denedim kafayı yedim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
programı yükledim dediklerini yaptm ama olmadı çalışmadı en sondaki aşamada bekle bekle ağaç oldum kaç defa tekrarladım ama yine olmadı :hmmm

Bak Yeşil İle İşaretli Yerin Sağındaki Kutuya Bas Ordan İnternet Ayarını Seç Vodafone İse Vodafone Internet veya Vodafone Live Yap. Ben Deneyip De Açtım Konuyu Biraz Geç Bağlanıyor Orası Doğru :oke:

jeosalih

jeosalih

Üye
Wiriles ile bağlanıyorum her yazanı yaptım sürekli hata veriyor.

lord_keles

lord_keles

Üye
e65 de sertifika hatası verdi sertifikamda yokk tabi :D ahh 5800 ım n97 dim nerdesinn :ehe:ehe

kuatromen

Üye
Wiriles ile bağlanıyorum her yazanı yaptım sürekli hata veriyor.

Bende aynen kardeşimiz gibi wireless ile bağlanıyorum ancak çince yazan bir hata mesajı verip duruyor sürekli tamam diyorum bu sefer alttakine değilde üsttekine tıklıyorum yine wireless ile bir yerlere bağlanıyor bekliyor bekliyor sonra yine aynı hatadan veriyor , ne yaptımsa olmadı , bende kaldırdım komple programı.

Şunun çince değilde ingilizce olanını bulsanız güzel olurdu , ingilizcem var en azından yapardım belki bir şekilde.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bende aynen kardeşimiz gibi wireless ile bağlanıyorum ancak çince yazan bir hata mesajı verip duruyor sürekli tamam diyorum bu sefer alttakine değilde üsttekine tıklıyorum yine wireless ile bir yerlere bağlanıyor bekliyor bekliyor sonra yine aynı hatadan veriyor , ne yaptımsa olmadı , bende kaldırdım komple programı.

Şunun çince değilde ingilizce olanını bulsanız güzel olurdu , ingilizcem var en azından yapardım belki bir şekilde.

Signed Diye Bunu Paylaştım İngilizcesi Var Hatta Türkçesi Var Ama Unsigned

uribaju

uribaju

Üye
bumu 7sn en az 15dk sürer :ehe

kuatromen

Üye

Çok saçma sertifika alma programı unsignedmi olur :D

+19425254342423

Arkadaş ne dese haklı !!!

Signed yapma programı nasıl unsigned oluyor ! ?

Ayrıyetten OPDA çok geç açılıyor ve hala being produced yazıyor . :vur Lanet olsun şu s60v5 aldığıma bileydim s60v3 alırdım ne güzel hem hack yapmasıda kolay oluyordu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kullanıyorsan Forumda CfwLer Var Onları Kur Beraberinde Hack Getiriyor Diye Biliyorum

berk2010_2

Üye
bak o mycert dediğin yer varya cer ve dosyaları yok!!!!

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
O zaman indirmemistir bak ben yaptım sonra fotoğrafları koydum indirdim ben biraz yavaş bağlanıyor önceden hızlıydı

berk2010_2

Üye
başta sertifika almak için oraya cer ve dosyası koy mamızlazım bak orda yıldız var anladın mı şimdi ! tamam sakinim

jeosalih

jeosalih

Üye
Ya arkadaşlar haftalardır sertifika veren site arıyorum ama hiç biri artık vermiyor. Bence asıl sorun şu ya bu siteler nasıl sertifika verebiliyor? o cer ve dosyasını nasıl düzenliyor? neye göre düzenliyor? onu bi bulabilsek belki kendi sertifikamızı kendimizde yapabiliriz. ama nasıl araştıralım bence.

kuatromen

Üye
Ya arkadaşlar haftalardır sertifika veren site arıyorum ama hiç biri artık vermiyor. Bence asıl sorun şu ya bu siteler nasıl sertifika verebiliyor? o cer ve dosyasını nasıl düzenliyor? neye göre düzenliyor? onu bi bulabilsek belki kendi sertifikamızı kendimizde yapabiliriz. ama nasıl araştıralım bence.

Değerli kardeşim , benim düşüncem şu şekilde , bildiğim kadarıyla artık imeimize özel sertifika almak çölde su aramak gibi birşey olsa gerek. Bende diyorum ki artık sertifika aramak ve günlerce sertifikanın hazırlanmasını beklemek yerine telefonumuza CFW kuralım.

Bu şekilde hem telefonumuz hızlanmış olacak , hemde kuracağımız CFW'nin içinde RomPatcher programı sisteme gömülü olarak geleceği içinde istediğimiz tüm UNSIGNED programlarını sertifikalandırma derdi olmadan direk tele atıp hatasız ve sorunsuz bir şekilde kurabileceğiz.

Benim telefonum henüz bir kaç haftalık olmasına rağmen telefon hafızasında neredeyse yer kalmadı , bunun nedeni NOKIA'nın kendi programlarının boşu boşuna telefon hafızasında yer kaplamasından dolayıdır. İşte kuracağımız CFW ile bu sorunuda çözmüş olacağız.

Garanti konusuna gelirsek , evet garanti bozuluyor ama bana sorsan bu zamana kadar aldığın ürünlerden hangi birini garantiye gönderdin desen , inan hiç biri derim , çünkü hiç bozulmadı aldığım ürünler bu zamana kadar.

1000'de 1 belki garantiye ihtiyaç duyabilirsin , oda donanımsal kaynaklı sorunlardan dolayı ihtiyaç duyarsın öteki türlü zaten sistem çöktümü yine CFW kurarsın olur biter.

Benim düşüncem bu şekilde kardeşim , sen ne düşünüyorsun ?

Eğer CFW kurmaya niyetlenirsen ben bu CFW'yi çok beğendim ve bilgisayarıma indirdim , ancak henüz kurmadım telefonuma. Sende bir bak istersen

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-kapsamli-en-hizli-cfw-efsane-cfw-509868.html

Saygılarımla ...

goktas19

goktas19

Üye
Aynısı bende de oldu...

jeosalih

jeosalih

Üye
5800'ı aldığım gün kutusundan çıkartıp rasim ustanın cfw sini attım zaten. Çokta memnunum. Fakat n97 mini v30 güncellemesi yeni çıktığı için sanırım ne hack var forumda nede fw. 5800 la derdim yok derdim n97 mini v30

Üst Alt