5,6 Bilemedin 7 Saniyede Sertifika Alma :D

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
Bunu yaptıktan sonra telefon garatiden çıkıyormu

Joker.

Joker.

Üye
şimdi ben bu işlemleri yaptık tan sonra garantiden çıkıcakmı çıkarsa nasıl düzelditicem cwf fw diyonuz onlardan hiç bişi anlmmadım :D

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Teşekkürler:oke:

jeosalih

jeosalih

Üye
nasıl yapıyonuz ben anlamıyorum. Programı kac kez yukleyıp kaldırdım. sureklı hata verıyor. bu sertifikayı hangi siteden indiriyor. Yani bir siteden felan indiriyor ise benim hiç bi siteden alınmış sertifikam yok. Ben sertifika almaya karar verdim tüm siteler bu işi durdurdu. ondan olmuyor belki?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıyonuz ben anlamıyorum. Programı kac kez yukleyıp kaldırdım. sureklı hata verıyor. bu sertifikayı hangi siteden indiriyor. Yani bir siteden felan indiriyor ise benim hiç bi siteden alınmış sertifikam yok. Ben sertifika almaya karar verdim tüm siteler bu işi durdurdu. ondan olmuyor belki?

Opdaya Bağlanıp Alıyor Opda Kapandı Deme Nasıl Oluyorsa Bağlanıp İndiriyor Bende :oke:

jeosalih

jeosalih

Üye
Dağa önce ordan sertifika aldıysan olur. Fakat yeni sertifika vermediği için olmuyor sanırım bende ve olmuyor diyen arkadaşlarda

berters

berters

Üye
sertifika ne mübarek şeymişsin sen:vur 6630 mu şimdiden özledim:ah

Joker.

Joker.

Üye
hATA VERİYO

jjuventuss

jjuventuss

Üye
certificate revoked diyo yuklemiyor :hmmm
l

handsome_boy555

Üye
Arkadaşlar Öncelikli Şunu Söylemeliyim Ki Uygulama İnşallah Signedtir. Benim Telefon Hackli O Yüzden Bilmiyorum Signed Olup Olmadığını Ama Sis Contentte Signed Yazıyor. Neyse Ben Kullanıma Geçiyim :D ( Resimler Kendi Telefonumdan Tamamen Kendi Yazımdır )

1. Aşama

Linkten Dosyayı İndirin Ve Kurun Daha Sonra Ekrana Şu Çıkacak

Bu Çıkınca Ekrana Küçük Bi Yazı Gelirse Seçenekler Yazan Yerdeki Yere Basın Çince Bi Şey Yazacak Güncelleme Yapacak. Daha Sonra Resimdeki Yeşil Yere Basıyorsunuz

2. Aşama

Daha Sonra Ekrana Şu Geliyor

Burdan Seçeneklere Basıyorsunuz. Ekrana Aşağıdaki Resimdeki Gibi Seçenek Gelecek

Burdan Aşağıdaki Yere Tıklıyorsunuz Ordan Çıkan Yerde İlkine Tıklıyorsunuz

Sonra Aşağıdaki Gibi Olacak Eğer Çok Uzun Sürerse Tekrar Deneyin

Sonra Sizden Yer Seçmenizi İsteyecek

Ben Hafıza Kartını Seçtim

Bakın Gelmiş MyCert Yazan Klasörde

Buyrun İçerde Sertifika Gelmiş

3. Aşama

Burdan Freesigner Uygulamasını İndiriyorsunuz ve Kuruyorsunuz Sonra Telefon Hafızasında Freesigner Adlı Bi Klasör Oluşuyor Oraya Hafıza Kartına Atılmış Olan MyCert.Cer ve MyCert. Adlı Dosyaları İçine Kopyalıyorsunuz. Sonra Freesigner Uygulamasını Açın Sırasıyla Seçenekler - Ayarlar - Sertifika - MyCert.Cer Seçin - Anahtar - MyCert. Seçin Bu Kadar Sonra Görev Ekle Deyin İstediğiniz Unsigned Uygulamayı Seçin Ve Sis İmzalama Deyin Hadi Kolay Gelsin. İsterseniz Bu Konudan Direk Hack Yapabilirsiniz... :ehe :ehe :ehe

kardesim ne olur su hata konusuna bı cozum :ağlarım::ağlarım::ağlarım: ılk basta programı yukledıkten sonra evet dedıkten sonra bekledı bekledı bısey olmadı sonra da aynı senın dedıgın gıbı alt ortadakıne gırıpte seceneklerden ıkıncının bırıncısını tıkladım ama hata verıyor sertıfıkayı vermıyor bunu nasıl duzeltebılırız yoksa sıte sertıfıka vermeyı mı bıraktı veyada acaba aksam oldu dıyemı olmuyor anlamadım

dj eşref

Üye
arkadaslar şu programı baska upload sıtesınde yada burada verebılırmısınız cepten ınmıyor :)

brutalhacker

brutalhacker

Üye
Teşekkürler .. :good: Resimleri tekrar upload edersen daha iyi olur ama ..

enesyilmaz53

Üye
kardeş seçeneklere kadar geliyorum sonraki dediğin adımı da yapınca hata veriyor yani yer seçimine kadar gidemiyorum..

carli

Üye
Arkadaslar olmaz baska sitelerden sertifika almaniz lazim.

----------Eklendi @ 00:22:47 ---------- Yazıldı @ 00:21:00 ----------

buraya üye olup alabilirsiniz

----------Eklendi @ 00:25:28 ---------- Yazıldı @ 00:22:47 ----------

arkadaslar acilan sayfada forum yazan yere tiklayin

vagrant_1

Üye
programı kurdum seçenekLerden iLk seçeneği işaretledim hata veriyo

arda.123

Üye
Kardesim bende cer ve k e y dosyaları gelmedi ne yapıcam ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim bende cer ve k e y dosyaları gelmedi ne yapıcam ?

Konuyu İlk Açtığımda Saniyede İndiriyordu Şimdi İndirmiyor Sertifika Yazılıyor 3 Saat Sonra İndirin Diyor Ama 3 Saat Sonra Baktığında İndirmiyor Uygulama Opdaya Bağlanıp İndiriyordu Opda Kapandığı İçin Çalışmıyor Artık

Üst Alt