Bunu yaptıktan sonra telefon garatiden çıkıyormu
şimdi ben bu işlemleri yaptık tan sonra garantiden çıkıcakmı çıkarsa nasıl düzelditicem cwf fw diyonuz onlardan hiç bişi anlmmadım![]()

Teşekkürler![]()

nasıl yapıyonuz ben anlamıyorum. Programı kac kez yukleyıp kaldırdım. sureklı hata verıyor. bu sertifikayı hangi siteden indiriyor. Yani bir siteden felan indiriyor ise benim hiç bi siteden alınmış sertifikam yok. Ben sertifika almaya karar verdim tüm siteler bu işi durdurdu. ondan olmuyor belki?

Arkadaşlar Öncelikli Şunu Söylemeliyim Ki Uygulama İnşallah Signedtir. Benim Telefon Hackli O Yüzden Bilmiyorum Signed Olup Olmadığını Ama Sis Contentte Signed Yazıyor. Neyse Ben Kullanıma Geçiyim( Resimler Kendi Telefonumdan Tamamen Kendi Yazımdır )
1. Aşama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkten Dosyayı İndirin Ve Kurun Daha Sonra Ekrana Şu Çıkacak
Bu Çıkınca Ekrana Küçük Bi Yazı Gelirse Seçenekler Yazan Yerdeki Yere Basın Çince Bi Şey Yazacak Güncelleme Yapacak. Daha Sonra Resimdeki Yeşil Yere Basıyorsunuz
2. Aşama
Daha Sonra Ekrana Şu Geliyor
Burdan Seçeneklere Basıyorsunuz. Ekrana Aşağıdaki Resimdeki Gibi Seçenek Gelecek
Burdan Aşağıdaki Yere Tıklıyorsunuz Ordan Çıkan Yerde İlkine Tıklıyorsunuz
Sonra Aşağıdaki Gibi Olacak Eğer Çok Uzun Sürerse Tekrar Deneyin
Sonra Sizden Yer Seçmenizi İsteyecek
Ben Hafıza Kartını Seçtim
Bakın Gelmiş MyCert Yazan Klasörde
Buyrun İçerde Sertifika Gelmiş
3. Aşama
Burdan Freesigner Uygulamasını İndiriyorsunuz ve Kuruyorsunuz Sonra Telefon Hafızasında Freesigner Adlı Bi Klasör Oluşuyor Oraya Hafıza Kartına Atılmış Olan MyCert.Cer ve MyCert. Adlı Dosyaları İçine Kopyalıyorsunuz. Sonra Freesigner Uygulamasını Açın Sırasıyla Seçenekler - Ayarlar - Sertifika - MyCert.Cer Seçin - Anahtar - MyCert. Seçin Bu Kadar Sonra Görev Ekle Deyin İstediğiniz Unsigned Uygulamayı Seçin Ve Sis İmzalama Deyin Hadi Kolay Gelsin. İsterseniz Bu Konudan Direk Hack Yapabilirsiniz...![]()
![]()
![]()

ılk basta programı yukledıkten sonra evet dedıkten sonra bekledı bekledı bısey olmadı sonra da aynı senın dedıgın gıbı alt ortadakıne gırıpte seceneklerden ıkıncının bırıncısını tıkladım ama hata verıyor sertıfıkayı vermıyor bunu nasıl duzeltebılırız yoksa sıte sertıfıka vermeyı mı bıraktı veyada acaba aksam oldu dıyemı olmuyor anlamadımKardesim bende cer ve k e y dosyaları gelmedi ne yapıcam ?