Ya arkadaşlar haftalardır sertifika veren site arıyorum ama hiç biri artık vermiyor. Bence asıl sorun şu ya bu siteler nasıl sertifika verebiliyor? o cer ve dosyasını nasıl düzenliyor? neye göre düzenliyor? onu bi bulabilsek belki kendi sertifikamızı kendimizde yapabiliriz. ama nasıl araştıralım bence.
Değerli kardeşim , benim düşüncem şu şekilde , bildiğim kadarıyla artık imeimize özel sertifika almak çölde su aramak gibi birşey olsa gerek. Bende diyorum ki artık sertifika aramak ve günlerce sertifikanın hazırlanmasını beklemek yerine telefonumuza CFW kuralım.
Bu şekilde hem telefonumuz hızlanmış olacak , hemde kuracağımız CFW'nin içinde RomPatcher programı sisteme gömülü olarak geleceği içinde istediğimiz tüm UNSIGNED programlarını sertifikalandırma derdi olmadan direk tele atıp hatasız ve sorunsuz bir şekilde kurabileceğiz.
Benim telefonum henüz bir kaç haftalık olmasına rağmen telefon hafızasında neredeyse yer kalmadı , bunun nedeni NOKIA'nın kendi programlarının boşu boşuna telefon hafızasında yer kaplamasından dolayıdır. İşte kuracağımız CFW ile bu sorunuda çözmüş olacağız.
Garanti konusuna gelirsek , evet garanti bozuluyor ama bana sorsan bu zamana kadar aldığın ürünlerden hangi birini garantiye gönderdin desen , inan hiç biri derim , çünkü hiç bozulmadı aldığım ürünler bu zamana kadar.
1000'de 1 belki garantiye ihtiyaç duyabilirsin , oda donanımsal kaynaklı sorunlardan dolayı ihtiyaç duyarsın öteki türlü zaten sistem çöktümü yine CFW kurarsın olur biter.
Benim düşüncem bu şekilde kardeşim , sen ne düşünüyorsun ?
Eğer CFW kurmaya niyetlenirsen ben bu CFW'yi çok beğendim ve bilgisayarıma indirdim , ancak henüz kurmadım telefonuma. Sende bir bak istersen
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-kapsamli-en-hizli-cfw-efsane-cfw-509868.html
Saygılarımla ...