OttomaN TigeR
Üye
aynen bazı arkadaşlar söylediğime dahildir.herkesin sevdigı kendine güzeldır.insan sevdigine toz kondururmu? Başkasının sevdiğine'de hakaret etmemeli.
Nokia'nın dibe vuruşu olacak windows phone. Millet ios varken yüzüne bile bakmaz wp'un ve kimin nereye yoğunlaştığı ios'a her an çıkan uygulama ve oyunlardan anlaşılıyor.
Özel rom, geliştiricilere açık falan geçin bu işleri, ben son kullanıcı olarak geliştirici olmadığım halde istediğim gibi arayüz yapıyorum ipod'uma. Siz son kullanıcı olarak bunun çeyreğini yapamayacaksınız lumia'nızla. Ancak xda'dan rom bekleyeceksiniz.
Bakın bu sözlerim sadece ios ve wp için.
dostum özel romu xda dan bekliyecegini kim söyledi isteyen varsa htc hd7 için ben bir tane paylaştım wp bölümünde indirip atabilirsiniz
---------- Eklendi @ 13:05:04 ---------- Yazıldı @ 13:01:41 ----------
ayrıc nokia nın dibe vuruşu olucak dedigin cihazlaf şu anda abd de en çok sipariş alan cihazlar isterseniz aşagıdaki konudan bakabilirsiniz çöküşmü degil mi
---------- Eklendi @ 13:05:41 ---------- Yazıldı @ 13:05:04 ----------
http://www.maxicep.com/windows-phone-os/lumia900-the-bestseller-624993.html#post4543027
dostum özel romu xda dan bekliyecegini kim söyledi isteyen varsa htc hd7 için ben bir tane paylaştım wp bölümünde indirip atabilirsiniz
---------- Eklendi @ 13:05:04 ---------- Yazıldı @ 13:01:41 ----------
ayrıc nokia nın dibe vuruşu olucak dedigin cihazlaf şu anda abd de en çok sipariş alan cihazlar isterseniz aşagıdaki konudan bakabilirsiniz çöküşmü degil mi
---------- Eklendi @ 13:05:41 ---------- Yazıldı @ 13:05:04 ----------
http://www.maxicep.com/windows-phone-os/lumia900-the-bestseller-624993.html#post4543027
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben anlamam o bu su , iphone 4s 3 gunde 3 milyon satti girin arastirin ne kadar sattigini , iphone5 ciktigindada lumianin toplam satisiyla yeni iphoneun 1 aylik satisini karsilastiririz bu mesajimida hatirlarsiniz.
iyide güzel kardeşim ben bu cihazları satan iki tane firmanın resmi açıklamasını gösteriyorum sen siparişle araştırma yapan bgr nin açıklamasını gösteriyorsun sence hangisine inanmalıyım borsaya kote edilmiş dünyanın en büyük iki telefon satıcısına mı yoksa ortaklık yapısı belli olmayan siparişle araştırma yapan bgr ye mi
Ben anlamam o bu su , iphone 4s 3 gunde 3 milyon satti girin arastirin ne kadar sattigini , iphone5 ciktigindada lumianin toplam satisiyla yeni iphoneun 1 aylik satisini karsilastiririz bu mesajimida hatirlarsiniz.
iphone tek model çıkarıyor lumialar birkaç model çıkıyor.şimdi ıphone 3 milyon sattı diyelim lumıalar 5 milyon cıhazı 1 ayda satınca iphone mu karlı oluyor
okadar model çıkarıyor ama bir model kadar satamıyor gerçeğini sana hatırlatayım. kaçtane adam gibi üst segment cihazı sükse yaptı dünya çapında satış oranı hangisinin apple ı geçti , hadi okadar cihaz var hani market hani destek hani oyun uygulama , yeni donanım ? 40 megapixel cıkardı diye millet bunu yedimi ? sen 40 megapixel cihaz yapacağına adam gibi market yapda satın alsınlar iş görsün cihazların
iphone tek model çıkarıyor lumialar birkaç model çıkıyor.şimdi ıphone 3 milyon sattı diyelim lumıalar 5 milyon cıhazı 1 ayda satınca iphone mu karlı oluyor
arkadaşlar sakin olun nokia apple kavgasına girmeyin 2 telefon için birbiriniz kırmayınız
niye kızayım arkadaş kızcak durum yokki bilmeyenin gözünü açıyorum ben illede apple al demiyorum isteyen nokiada alır ama yok geliştirme ayaklarına yatacaklarsa n9 alın linux desteğinialırsın ama bie wm de öyle kolay değil .
kızıcak bişey kardeşim rahat ol niye agresifleştin
---------- Eklendi @ 16:39:46 ---------- Yazıldı @ 16:38:42 ----------
iphone karlı olur kardeşim çin de üretildigi için maliyeti lumiadan çok çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?