....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berfu_91

Üye
    Konu Sahibi
....
seLam berfu benn..onceden uye olmustum da sifremi unuttum baya onceydi, sonra i$te araya sınavLar faLan birsuru sey girdi..sifremi unttum bende (: tekrar uye oldum neyse bende sizle yazdıgım bişeyi payLasmak istiyorum..iLk mesajım yorum yazarsanız sevinirmm =)))

Neye uzuLmem gerektigini biLmiyorum..benden baskasına dokunmana mı, ona sevdigim demene mi, yoksa hayatında iLk kez bana yazdıgın şiirLerin artık bir baskasına yazıLmasına mı?!?
hakLısın, pişmanım ben simdi..ama kimbiLir boyLe oLacagını.AnLayamadm bir turLu seni ne kadar cok sevdigimi..Oysa simdi herkes bana seni unutamadıgımı soyLuyor..Herseyde sen varsın,ama umarım bundan sonra oLmazsın.Tam yeni bir hayat kurdum derken, su olanlara bak!! Oysa ne kadar da guzeLdi bizim aşkımız..Herkesi ve herseyi karsımıza aLıp,hayatımda senden baska kimseyi sevemiceğimi soyLerken hayat ne kadar da guzeLdi...
BekLemek biLe guzeLdi,cunku en sonunda sen oLucaktın -hayatımı anLamLı kıLan tek insan- Hayatımda yaLnız sana ait oLacagımı soyLediginde inanmamıstım buna.Ama simdi hersey bir su kadar berrak.BiLiyorum artık hicbirsey eskisi gibi oLmucak ama sadece seni sevdim ben su kısacık hayatımda ve sevmeye devam ediyorum sanki tek sen varmı$casına.......

ya ama ilk mesajında bile hüzünlüsün.belli acı çektiğin.umarım unutursun....ve birgün boşyere üzüldüğünü farketceksin....aramıza hoşgeldin....

ouSahin

Üye
siteye tekrardan hoşqeLdin...

yazın iLqimi çekti.. ama söyLencek kısa ßir söz war sanırım..

Son pişmanLık neye yaRaR

Ozan

Admin
Hosgeldin, yazıyı sonuna kadar okuyup üzülmek istemedim ama kusura bakmazsın ummarım

Bu arada eski giriş bilgilerini istiyorsan verebiliriz, pm atman yeterli.

berfu_91

Üye
    Konu Sahibi
hb tesekkürLer..ya farketmez hic nasıL oLsa artık hep burdayım..bencede tamamen katıLıyorum son pismanLık fayda etmiyorr ):

ouSahin

Üye
Siteye senin gibi yeni üyeler renk katıyor

hoşgeldin yeniden... umarım bi gün mutluluğu tekrar yakalarsın... güçlü ol ve hayata sımsıkı sarıl, elbet bir gün seni senden çok seven, sana senden daha çok değer veren biri mutlaka karşına çıkcaktır...
sadece fırsatları kaçırma, inandığın değerlere sahip çık... bişeyleri değiştirmek senin elinde... hadi bakalım göster bize, maxicep ailesine güçlü yanını

berfu_91

Üye
    Konu Sahibi
ismim anLamıda "kar tanesi" eer onu sordysan iki trlu de cevap verim dedm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...