46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

huzun34

Üye
yaptığın hata büyük ihtimalle kurulum yaparken ya hafıza kartına patches klasörü oluşmamıştır veya oluşmuşsa bile;bir şekilde installserver ve open4all yamaları aktif ve auto değildir.ilk olarak bu dediklerimi kontrol et.

rompatcher plus'a girip hacki aktif ettinmi peki?
patches klasörü oluşmamış yine hafıza kartında yok yine bu neden oluşmuyor acaba nerde hata yapıyor olabilirim düşünüyorum düşünüyorum bi anlam veremiyorum ya aynen uyguluyorum yazılanları gosterilen yolları peki o klasörü soradan koyup calıştırma sansımız yokmu ya

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
patches klasörü oluşmamış yine hafıza kartında yok yine bu neden oluşmuyor acaba nerde hata yapıyor olabilirim düşünüyorum düşünüyorum bi anlam veremiyorum ya aynen uyguluyorum yazılanları gosterilen yolları peki o klasörü soradan koyup calıştırma sansımız yokmu ya

Sonradan da yükleyebilirsin ama ;başka dosyalarında yüklenmemesi ihtimaline karşı tekrardan temiz kurulum yap hacım;en garantili yol bu.

huzun34

Üye
şimdide samsung ev temasını şeçtim tel kafayı yedi hiç bir işlem yapamıyorum ekran zıplayı duruyo yani menu acıyorum menuden biyere giriş yapamıyorum hiç bir işlem yaptırmıyo butun araclar gidip gidip geliyo en iiisii yeniden atmak ama bu kucuk hataları nerde yapıyorum bu konuda bi ip ucu verirseniz ona gore biraz daha dikkatli olarak bukez hataları kaybetmeye çalışcam sayenizde

ASC33

ASC33

Üye
İsimleri neler peki onların? Resim video ve müzikler hariç gerisini mi silicez? Nasıl olucak?

Edit: Şimdi baktımda system ve sys adlı klasör var o 2simi sadece?

evet private,resource,sys,system klasörlerini silin.Hatta bence hafıza kartına format atmak yerine hafıza kartında yeni kalsör oluşturup,bütün dosyaları kes ve içine yapıştır,yani sadece oluşturduğun yeniklasör kalır ve diğer dosyalarınıda o klasörün içinde olur böylece problem yaşamazsınız,çünkü özellikle formattan sonra otomatik program yüklemesinde eror hatası veriyor mesela tsunamide.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
şimdide samsung ev temasını şeçtim tel kafayı yedi hiç bir işlem yapamıyorum ekran zıplayı duruyo yani menu acıyorum menuden biyere giriş yapamıyorum hiç bir işlem yaptırmıyo butun araclar gidip gidip geliyo en iiisii yeniden atmak ama bu kucuk hataları nerde yapıyorum bu konuda bi ip ucu verirseniz ona gore biraz daha dikkatli olarak bukez hataları kaybetmeye çalışcam sayenizde
Şu an için size tek tavsiyem ilk mesajı dikkatlice ve özllikle de kurulum sonrası için olan önemli uyarılar kısmını okumanız olacak.

--------------- Ekleme ---------------

ayri333 kardeşim.Gönderdiğin rofs3 dosyası Titreşim olayına çözüm oldu fakat bu sefer de Menü-Uygulamalar içindeki XmppImUi simgesi halâ duruyor.Bu dosya sohbetle alakalı.Bu sorunu da çözersek CFW leri yayınlayacağım.Şimdi bu işle uğraşıyorum.Bu arada hazırladığım mod maalesef geri kaldı:bilmm

huzun34

Üye
Şu an için size tek tavsiyem ilk mesajı dikkatlice ve özllikle de kurulum sonrası için olan önemli uyarılar kısmını okumanız olacak.
ok bikez daha denicem kurulum kısmını özellikle kelime kelime tekrar gözden geçircem İNŞ. bukez sorun olmaz

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Edit...

huzun34

Üye
Ovi Rehberi ben silmiştim eski CFW'den.Tabii burda aynı dosyaları siz silmeyince hata veriyor.Çözdüm olayı:naughty:Yeni CFW yi birkaç saate yayınlarım artık :box:heyo:
ozaman bi kaç saat daha bekleriz onu beklicem:)

Anqer-X

Anqer-X

Üye
kardes n97 uyarmı ..buduzenleme acaba

huzun34

Üye
ozaman bi kaç saat daha bekleriz onu beklicem:)
buarada beklerken denemelerim sonucunda sayenizde samsung kurulumunu gercekleştirdim hemde hackli programlar takır takır yukleniyo hata yaptığım yerler tel actıktan sora beklememek sora tele red euro red diilde kendi telim olan black i secmek çok basit hatalar yapıyomusum ya biliyomus gibi davranıp işi okumamak benimkisi halbuki bu işlerden tuğ kadar anlamam ilk defa sayenizde yapmaya calısıyorum nyse bu işi öğrendim sayende fatih kardeş eline emeğine sağlık valla çok sağolya şimdi yeni CFW de gelirse değme keyfimize valla:)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
kardes n97 uyarmı ..buduzenleme acaba

Maalesef uymaz kardeşim.

buarada beklerken denemelerim sonucunda sayenizde samsung kurulumunu gercekleştirdim hemde hackli programlar takır takır yukleniyo hata yaptığım yerler tel actıktan sora beklememek sora tele red euro red diilde kendi telim olan black i secmek çok basit hatalar yapıyomusum ya biliyomus gibi davranıp işi okumamak benimkisi halbuki bu işlerden tuğ kadar anlamam ilk defa sayenizde yapmaya calısıyorum nyse bu işi öğrendim sayende fatih kardeş eline emeğine sağlık valla çok sağolya şimdi yeni CFW de gelirse değme keyfimize valla:)

Yeni CFW için maalesef bir süre beklemek zorundasınız.Herkese iyi geceler:bye2:

Aang67

Aang67

Üye
tamamdır sorunu çözdüm fakat sorun orjinalinden aynaklanmakta ayarı bayağı düşürmüşlerdi ben yükselttim.
sorunun kaynağı Rofs3 dosyasında olduğu için sadece Rofs3'ü upload ediyorum.

buyrun güle güle kullanın.

Telefon yeniden uçmaya başladı. Şu an gözüme çarpan bir problem yok.

UniqueDemon

Üye
Fatih Xtensionda şu 0a basılı tuttuğumuzda kill me açılıyordu ya. Onu bundada yapmak istiyorum hangi dosyayı düzenlemeliyim.
0A Bastığımda BrightLight Adlı el feneri uygulamasını çalıştırmak istiyorum :) Öyle iyi oluyor hangi dosyadan düzenlendiğini biliyormusun ?

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar sayfalar arasında dönüp duruyorum, ilk sayfaya baktım ama göremedim. artık dikkatimi toplayamıyorum sanırım. v51 e ait cfw linki nerede???

Aang67

Aang67

Üye
arkadaşlar sayfalar arasında dönüp duruyorum, ilk sayfaya baktım ama göremedim. artık dikkatimi toplayamıyorum sanırım. v51 e ait cfw linki nerede???

Dosyada sorun bulunduğu için kaldırıldı. Ama bende var ve sorunsuz (şimdilik) :ehe Buraya yükleyebilirmisin diyecek olursan, bana ait olmadığı için ve bilerek kaldırıldığı için ekleyemeyeceğim kusuruma bakma.

henes_42

henes_42

Üye
Dosyada sorun bulunduğu için kaldırıldı. Ama bende var ve sorunsuz (şimdilik) :ehe Buraya yükleyebilirmisin diyecek olursan, bana ait olmadığı için ve bilerek kaldırıldığı için ekleyemeyeceğim kusuruma bakma.

kardeş özelden veya mail yolu ile gönderebilir misin? ([email protected])

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Xtensionda şu 0a basılı tuttuğumuzda kill me açılıyordu ya. Onu bundada yapmak istiyorum hangi dosyayı düzenlemeliyim.
0A Bastığımda BrightLight Adlı el feneri uygulamasını çalıştırmak istiyorum :) Öyle iyi oluyor hangi dosyadan düzenlendiğini biliyormusun ?
Kardeşim değişik ayarları var.bir tane killme.sis dosyasını siscontent program ile açıp bakabilirsiniz.Hangi ayarlar değişmiş.Hangi dosyalar yüklenmiş yüklenmemiş veya yüklenmesi gerekenden başka yere mi yüklenmiş,Kontrol edebilirsiniz.BrightLight için de aynı şey geçerli.Şu anda kendi çalışmalarım var;o yüzden ayrıntılara giremiyorum.Biraz araştırmacı ruhu lütfen :hmmm

Linkler buralarda br yerlerde mesajlara dikkatli bakın göreceksiniz :ehe cfw nin şu aşamada bazı sorunları var.Açıklamamı aşağıda vampiries'e olan cevabımdan okuyabilirsiniz.

tamamdır sorunu çözdüm fakat sorun orjinalinden aynaklanmakta ayarı bayağı düşürmüşlerdi ben yükselttim.
sorunun kaynağı Rofs3 dosyasında olduğu için sadece Rofs3'ü upload ediyorum.

buyrun güle güle kullanın.
Telefon yeniden uçmaya başladı. Şu an gözüme çarpan bir problem yok.
Bu dosyayı inceleyip,kurup denedim.arkadaş dokunmatik titreşimi sorununu çözmüş fakat ovi rehber sorunu devam etmekte,uygulamalar klasöründe olmaması gereken bir uygulama ve ikon var.CFW'de başka bir sorun yok.fakat bu sorun da düzeltilmeden bu CFW nin bu başlık altından yayınlanması mümkün değil.Bunun sebebi de v50 ye ait rofs2 dosyasında bulnan dosyalar kullanılmış.Yeni fw olan v51 e ait rofs2 dosyaları kullanılması gerekiyordu.Bir tane eski v50 ye ait V02 bir tane de v51 e ait V02 dosyasını açıp karşılaştırırsanız bunu gözlerinizle görebilirsiniz.

Sorunsuz dendiği ve denenip test edildiği söylendiği için ilk mesaja aldım ve sorun olduğu anlaşılır anlaşılmaz kaldırdım.2 adet sorunundan bir tanesi çözüldü.

Eğer CFW yi editleyen ayri333 arkadaşım diğer sorunu da hallderse ayrı bir başlık açarak yayınlayabilir benim için bir sakıncası olmaz.

UniqueDemon

Üye
Kardeşim değişik ayarları var.bir tane killme.sis dosyasını siscontent program ile açıp bakabilirsiniz.Hangi ayarlar değişmiş.Hangi dosyalar yüklenmiş yüklenmemiş veya yüklenmesi gerekenden başka yere mi yüklenmiş,Kontrol edebilirsiniz.BrightLight için de aynı şey geçerli.Şu anda kendi çalışmalarım var;o yüzden ayrıntılara giremiyorum.Biraz araştırmacı ruhu lütfen :hmmm

Hepsini yaptım ama onlardan değilmiş. Uzun gayretler sonucunda buldum. Bilmeyenler için
Private/10202be9/102828b2.txt adlı dosyadan yapılıyormuş.

Senin bu firmware'ni editleyebilirmiyim, sadece bu dosya için iznin varmı ?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini yaptım ama onlardan değilmiş. Uzun gayretler sonucunda buldum. Bilmeyenler için
Private/10202be9/102828b2.txt adlı dosyadan yapılıyormuş.

Senin bu firmware'ni editleyebilirmiyim, sadece bu dosya için iznin varmı ?

Elbette editleyebilirsinzi;ama paylaşımlarınızı kendi açacağınız ayrı başlıklardan yaparsanız sevinirim.Kolay gelsin.:oke:

Üst Alt