46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam bir mesajında Fatih abi yüzlerce kere flash attığını söylemişti. Zaten demese bile mantıken o kadar modifikasyonla uğraşan bir insanın test aracı olarak 5800'ını kullanması şart. Sor bakalım hiç birşey olmuşmu onun telefonuna? :evet:

Doğrudur kardeşim.5800'ımda bir problem yok.Sapasağlam.Allah nazardan saklasın:box

08.08.2010 Tarihi itibari ile Yeni Haberler:

ayri333 arkadaşımın düzenlemiş olduğu ve OVi MAPS 3.0.4 sürümünü CFW içine eklemiş olduğu V3.0 9HS iPhone STiL CFW Dosyalarına ait Linkler:

V50 için : [v50.9HS]iNCLUDED OVi MAPS 3.0.4 - Link ilk Mesaja Eklendi

V51 için : [v50.9HS]iNCLUDED OVi MAPS 3.0.4 - Link ilk Mesaja Eklendi

huzun34

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bir mesajında Fatih abi yüzlerce kere flash attığını söylemişti. Zaten demese bile mantıken o kadar modifikasyonla uğraşan bir insanın test aracı olarak 5800'ını kullanması şart. Sor bakalım hiç birşey olmuşmu onun telefonuna? :evet:
haklısın öle ama nebilim yine beni biraz düşündürdü o bakımdan sormadan gecmeyeyim dedim:) birde bu yeni CFW ler ilk sayfadaki link eklenecek bolumune eklencek saNırım dimi ?

--------------- Ekleme ---------------

fatih kardeş ben suanda v50 deyim simdiki kurulumda v50 olanınımı kursam yoksa v51 yukseltsemmi senin bu konudaki fikrin benim için çok önemli neyapmalıyım sence?

ASC33

ASC33

Üye
Konuyu takip edeceğine güvenerek hem v50 m v51 için yapmış olduğun çalışmaları ilk mesaja ekleyeceğim.Yalnız v51 için olan çalışmanda fazladan dosyalar var,yüklemek isteyenler için karışıklığa neden olmasın.onları silip yeniden upload ediyorum.rofs2 ve rofs3 ün olması yeterli.

rof2 ve rof3 yeterlide U01.uda.fpsx içindekiler bazen sorun oluyor o yüzden U01.uda.fpsx'i çıkarmasan iyi olur,ama diğerlerini sil.

Aang67

Aang67

Üye
Şimdi burada benim de anlamadığım bir nokta oluştu. v51 için olan CFW'yi düzenleyen arkadaş stabil bir şekilde iPhone HS'li CFW'yi v51 e uyarladığını iddia ediyor. Öylemi? Yine o kafa karışıklıklarından oldu :D İstanbul'a döndüm bugün. Kafa bir hoş birde gittim Carrefour'a Teknosa'ya alışveriş yaptım tam oldu :hmmm

Biraz okuyunca anladım öyleymiş :ehe

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
haklısın öle ama nebilim yine beni biraz düşündürdü o bakımdan sormadan gecmeyeyim dedim:) birde bu yeni CFW ler ilk sayfadaki link eklenecek bolumune eklencek saNırım dimi ?
--------------- Ekleme ---------------
fatih kardeş ben suanda v50 deyim simdiki kurulumda v50 olanınımı kursam yoksa v51 yukseltsemmi senin bu konudaki fikrin benim için çok önemli neyapmalıyım sence?

Linkler eklendi kardeşim.
ayri333 arkadaşım benim yeni CFW için yapacağım çalışmalar sırasında sizlere yardımcı olacağını söyledi.

Yükselt gitsin kardeşim v51'e madem yeni yazılım çıkarmış NokiA kırmayalım :d: yükleyelim.Ben yükledim ama aslında v50 ile arasında pek fark görmedim.sadece biraz menü dokunuş tepkimeleri iyileştirilmiş gibi.

huzun34

Üye
Linkler eklendi kardeşim.
ayri333 arkadaşım benim yeni CFW için yapacağım çalışmalar sırasında sizlere yardımcı olacağını söyledi.

Yükselt gitsin kardeşim v51'e madem yeni yazılım çıkarmış NokiA kırmayalım :d: yükleyelim.Ben yükledim ama aslında v50 ile arasında pek fark görmedim.sadece biraz menü dokunuş tepkimeleri iyileştirilmiş gibi.
ok deniyorum hadi hayırlısı İNŞALLAH bi hata yapmam....

ASC33

ASC33

Üye

v50 mi v51 mi diye soruyorsun sen bilirsin 2 side stabil yalnız v51'e yükseltikten sonra v50 ye dönüş yapamazsın onuda göz önünde bulundur,ama zaten bundan sonra çalışmlalar v51 üzerine olacak onun için bencede farketmez

kutluay5

kutluay5

Üye
kardeş konu çok karışık olmuş :S önce nasıl yapılır edilir bi anlat da sonra altına bunlar da gerekli dosyalar desen daha iyi olur :S

ASC33

ASC33

Üye
kardeş konu çok karışık olmuş :S önce nasıl yapılır edilir bi anlat da sonra altına bunlar da gerekli dosyalar desen daha iyi olur :S

değişen bişey yok linkteki dosyaları indirip "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356"klasörüne atıp sonrada JAF'la flash atıyorsunuz,işlemler aynı

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar buradan herkese söylüyorum; ayri333 arkadaşımın hem v50 hem de v51 için yapmış olduğu ve OVi MAPS 3.0.4 eklenmiş çalışmalarını gönül rahatlığı ile indirip telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.Çalışmalar tarafımdan denendi telefonuma kuruldu hiçbir sorunla karşılaşılmadı.Yalnız yüklemelerinizi ilk mesajda verdiğim linklerden yapınız.çok ufak değişiklikler yaptım.Mod versiyon ve tarih ile ilgili.
ayri333 arkadaşımın dediği gibi v51 yükledikten sonra kesinlikle v50 ye geri dönüşünüz olmayacaktır.denemeyin.Bunu yapaların telefonlarına vereceği zararlardan kendileri sorumlu olacaktır.

maviay54

Üye
Arkadaşlar buradan herkese söylüyorum; ayri333 arkadaşımın hem v50 hem de v51 için yapmış olduğu ve OVi MAPS 3.0.4 eklenmiş çalışmalarını gönül rahatlığı ile indirip telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.Çalışmalar tarafımdan denendi telefonuma kuruldu hiçbir sorunla karşılaşılmadı.Yalnız yüklemelerinizi ilk mesajda verdiğim linklerden yapınız.çok ufak değişiklikler yaptım.Mod versiyon ve tarih ile ilgili.
ayri333 arkadaşımın dediği gibi v51 yükledikten sonra kesinlikle v50 ye geri dönüşünüz olmayacaktır.denemeyin.Bunu yapaların telefonlarına vereceği zararlardan kendileri sorumlu olacaktır.
teşekkürler @fatih ve ayrı333 a... şimdi indiriyorum ve kuruyorum....

rucows

rucows

Üye
Beyler v51 in orjinal firmware setup'ı eklenmemiş sanırım birinci mesaja şimdilik şu linkten vereyim ;

Bu olmadan V51 i nasıl hackleyeceğiz değil mi?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Beyler v51 in orjinal firmware setup'ı eklenmemiş sanırım birinci mesaja şimdilik şu linkten vereyim ;

Bu olmadan V51 i nasıl hackleyeceğiz değil mi?

Ellerinize sağlık.İşte imece usulü denilen olay bu arkadaşlar.Elbirliği ile bir günde neler başardığımızın görüntüsü:oke:

Aang67

Aang67

Üye
Başarıyoruz da, ben çok başınızı ağrıtacağım belli :) v51 olanı yükledim. Titreşim seviye 3te olmasına rağmen hissedilemeyecek kadar az.. Acaba düzenleyen arkadaş mı titreşimi düşürdü merak ediyorum :(

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Başarıyoruz da, ben çok başınızı ağrıtacağım belli :) v51 olanı yükledim. Titreşim seviye 3te olmasına rağmen hissedilemeyecek kadar az.. Acaba düzenleyen arkadaş mı titreşimi düşürdü merak ediyorum :(
Sen söyleyince şimdi benim de dikkatimi çekti.Seviye 1-2-3 hepsi yok denecek kadar az.hissedilmiyor bile.Orjinal firmware geri dönüp bakmam lazım.

Aang67

Aang67

Üye
Sen söyleyince şimdi benim de dikkatimi çekti.Seviye 1-2-3 hepsi yok denecek kadar az.hissedilmiyor bile.Orjinal firmware geri dönüp bakmam lazım.

Umarım kolay halledilir. İstediğim CFW buydu.. Titreşimsiz kesinlikle kullanamam. :ağlarım:

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
ASC33

ASC33

Üye

ben düşürmedim orjinali öyle ama ama kod dosyalarına bakıp düzeltmeye çalışırım

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
ASC33

ASC33

Üye
uygulamala klasöründe olmaması gereken bir uygulama var.Onu da bir bak istersen.

Tamam bakarım,fakat ben sorunu buldum galiba bana biraz müsaade edin deneme yapıyorum,akşama bitebilir

Üst Alt