46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

Haddat

Üye
Ben de fatih kardeşimin modifiye cfw sin den çok memnunum.. eğer fatih kardeş yeni bir CFW Çıkarmazsa v51 e kesinlikle geçmeyi düşünmüyorum... upakul un Cfw sinide denemiştim ama 2 saat dayanamadım... fatihin cfw sine geri döndüm..
Tabii birde birol usta var .. o da gerçekten güzel şeyler yapıyor.. Ama fatih kadar işin arkasını takip etmiyor..:ehe

onuraslan

onuraslan

Üye
aqa sana teli gönderiyim yap:ehe gerçekten güzel

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
V51 için HACK - MOD bekleyen arkadaşlar yeni FW çıkalı bir günü geçti.halâ incelemelerim devam ediyor.
Henüz v51 yüklemeyenler varsa yüklemekte acele etmemelerini tavsiye ediyorum.Şu anda v51 yükleme aşamasındayım.Sonrasında hack ve mod işlemlerine geçeceğim.Aceleye gelmiş bir modlama çıkarmak istemiyorum.Sabrınız için teşekkür ederim.

milestone

milestone

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
[v51.0.006] SADECE HACKLi ve AUTO ÖZELLiĞi AKTiF

Firmware için oldukça uzun süre önce konu açtım.Fakat yönetici arkadaşlar sanırım uygun görüp yayınlamadılar.
Bu konuya ait açıklamaları buradan da yapıyorum.Kurmak isyteyenler gönül rahatlığı ile kurabilirler.
NOT:Eğer konu yayınlanırsa; konudaki firmware linki silinmiştir.Doğru link bu mesajdakidir.

İndirmiş olduğunuz RAR dosyası içinde 3 adet dosya var.

5800 Red Edition ==> RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx

5800 Blue Edition ==> RM-356_51.0.006_C02_prd.rofs3.fpsx

5800 Black Edition ==> RM-356_51.0.006_C03_prd.rofs3.fpsx

Telefonunuzun rengine göre size uygun olan dosyayı seçip ;
- öncesinden kurmuş olduğunuz orjinal v51 dosyalarının bulunduğu " C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 "
klasöründeki orjinal dosyanın üzerine yazacaksınız.
- JAF ile Flash atacaksınız.JAF kurulumunu anlatmıyorum.V50 başlığıma bakabilirsiniz.
(Telefonunuza ait EuroTurkey2 seçerek Flash atmalısınız)
- Kurulumdan önce hafıza kartınıza format atın veya sistem dosyalarının tamamını silin.
- içinde installserver ve open4all yamalarınn olduğu patches klasörünü yukarıdaki linkten indirip hafıza kartına atın (kopyalayın).
- Kurulumdan sonra Menü-uygulamalar-Romptcher+ çalıştırıp bu iki yamayı aktif ve auto yapın.

Hepsi bu kadar.
Keyfini çıkarın.

CFW denendi.Sadece hackli.Problemsiz.

henes_42

henes_42

Üye
[v51.0.006] SADECE HACKLi ve AUTO ÖZELLiĞi AKTiF

Firmware için oldukça uzun süre önce konu açtım.Fakat yönetici arkadaşlar sanırım uygun görüp yayınlamadılar.
Bu konuya ait açıklamaları buradan da yapıyorum.Kurmak isyteyenler gönül rahatlığı ile kurabilirler.
NOT:Eğer konu yayınlanırsa; konudaki firmware linki silinmiştir.Doğru link bu mesajdakidir.

İndirmiş olduğunuz RAR dosyası içinde 3 adet dosya var.

5800 Red Edition ==> RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx

5800 Blue Edition ==> RM-356_51.0.006_C02_prd.rofs3.fpsx

5800 Black Edition ==> RM-356_51.0.006_C03_prd.rofs3.fpsx

Telefonunuzun rengine göre size uygun olan dosyayı seçip ;
- öncesinden kurmuş olduğunuz orjinal v51 dosyalarının bulunduğu " C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 "
klasöründeki orjinal dosyanın üzerine yazacaksınız.
- JAF ile Flash atacaksınız.JAF kurulumunu anlatmıyorum.V50 başlığıma bakabilirsiniz.
(Telefonunuza ait EuroTurkey2 seçerek Flash atmalısınız)
- Kurulumdan önce hafıza kartınıza format atın veya sistem dosyalarının tamamını silin.
- içinde installserver ve open4all yamalarınn olduğu patches klasörünü yukarıdaki linkten indirip hafıza kartına atın (kopyalayın).
- Kurulumdan sonra Menü-uygulamalar-Romptcher+ çalıştırıp bu iki yamayı aktif ve auto yapın.

Hepsi bu kadar.
Keyfini çıkarın.

CFW denendi.Sadece hackli.Problemsiz.

Fatih kardeş eline sağlık. v50 modifiyeni 2 telefonumda kullanıyorum. çok gzüel, v51 yüklemek içinde senin modifiyeni bekliyordum. Ancak bu modifiyede v50 de yaptığın bazı şeyler şu an itibariyle ! eksik sanki.
1- v50 modifiyende patches klasörünü hafıza kartına kendisi oluşturup dosyaları kendi atıyordu (bende öyle oldu ben ayrıca klasör oluşturup dosya kopyalamamıştım hafıza kartına),
2- Kurulumdan sonra bu iki patch dosyasını Add to Auto yapın diye yazmışsın. (ne yapılacağını yazman çok güzel) ancak v50 modifiyende olduğu gibi bunlar yine otomatik olarak kendisi add to auto yapılı olarak açılamaz mı?
3- Hafıza kartını biçimlendirmeden telefonu fabrika formatına getirip bu modifiyeyi geçsek yani hafıza kartını biçimlendirmeden önceki dosyalarımızı silmeden v51 modifiyesini geçsek sorun olurmu? ayrıca hafıza kartından sistem dosyalarını silin demişsin, bu işlem nasıl yapılır. ?

sanırım birçok kişinin soracağı soruları toparladım.

ilgi ve alakana yürekten teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim

Aang67

Aang67

Üye
Fatih kardeş eline sağlık. v50 modifiyeni 2 telefonumda kullanıyorum. çok gzüel, v51 yüklemek içinde senin modifiyeni bekliyordum. Ancak bu modifiyede v50 de yaptığın bazı şeyler şu an itibariyle ! eksik sanki.
1- v50 modifiyende patches klasörünü hafıza kartına kendisi oluşturup dosyaları kendi atıyordu (bende öyle oldu ben ayrıca klasör oluşturup dosya kopyalamamıştım hafıza kartına),
2- Kurulumdan sonra bu iki patch dosyasını Add to Auto yapın diye yazmışsın. (ne yapılacağını yazman çok güzel) ancak v50 modifiyende olduğu gibi bunlar yine otomatik olarak kendisi add to auto yapılı olarak açılamaz mı?
3- Hafıza kartını biçimlendirmeden telefonu fabrika formatına getirip bu modifiyeyi geçsek yani hafıza kartını biçimlendirmeden önceki dosyalarımızı silmeden v51 modifiyesini geçsek sorun olurmu? ayrıca hafıza kartından sistem dosyalarını silin demişsin, bu işlem nasıl yapılır. ?

Zaman..

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

SADECE HACKLi ve AUTO ÖZELLiĞi AKTiF bir firmware için saydıklarınızı yapmaya gerek yok.

Bakın bir çok arkadaş alelacele bir kaç CFW hazırladı.onları kullanabilirsiniz.

Biraz sabrederseniz benim de modifiyeli bir cfw de çıkaracağımdan emin olabilirsiniz.Birkaç defa söyledim.Yine söylemek istiyorum ; hazırlayacağım CFW yi aceleye getirmek istemiyorum.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
SADECE HACKLi ve AUTO ÖZELLiĞi AKTiF bir firmware için saydıklarınızı yapmaya gerek yok.

Bakın bir çok arkadaş alelacele bir kaç CFW hazırladı.onları kullanabilirsiniz.

Biraz sabrederseniz benim de modifiyeli bir cfw de çıkaracağımdan emin olabilirsiniz.Birkaç defa söyledim.Yine söylemek istiyorum ; hazırlayacağım CFW yi aceleye getirmek istemiyorum.
yok be fatih kardeşim o kadar aceleye gelmedi :))) neredeyse 20 saatimi aldı sabah 5 e kadar yatmadım

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yok be fatih kardeşim o kadar aceleye gelmedi :))) neredeyse 20 saatimi aldı sabah 5 e kadar yatmadım
inan ki dikkat etmedim senin hazırladığına;gerçi kelimelerimi de seçerek kullanmak istemiştim.Özür dilerim:sarıl: Benim de CFW leri hazırlarken uykusuz kaldığım çok oldu.Gerçekten zahmet gerektiren bir iş.Ellerine sağlık.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
inan ki dikkat etmedim senin hazırladığına;gerçi kelimelerimi de seçerek kullanmak istemiştim.Özür dilerim:sarıl: Benim de CFW leri hazırlarken uykusuz kaldığım çok oldu.Gerçekten zahmet gerektiren bir iş.Ellerine sağlık.

yok kardeşim özür dilemeni gerektirecek bi durum.işin açıkçası senin anlatımlarından ve çalışmalarından bolca yararlandım seninde emeğin var sayılır bu yazılımda...
seninde ellerine sağlık

ASC33

ASC33

Üye
senin CFW hazır zaten fatih 2 gündür kullanıyorum v51' editledim ben hemde maps 3.04' lü hali istersen balabilirisin.ha eğer başka özellikler yapacaksan o ayrı link

tamamen senin CFW sadece haritalar ekli ve v51'e gömülü

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
senin CFW hazır zaten fatih 2 gündür kullanıyorum v51' editledim ben hemde maps 3.04' lü hali istersen balabilirisin.ha eğer başka özellikler yapacaksan o ayrı link

tamamen senin CFW sadece haritalar ekli ve v51'e gömülü

Rofs2 yani ; yeni v51 firmware ait V02 dosyasını düzenledin mi kardeşim?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
evet hemde tek tek. ama sen yinede kontrol et,bu arada senin cfw deki leride içine ekledim

Şu an başka bir çalışma üzerindeyim.2 gündür kullanıyorum bir probleme rastlamadım diyorsan Linki ilk mesaja alıp başlığı editleyeceğim.Ne dersin ?

ASC33

ASC33

Üye
Şu an başka bir çalışma üzerindeyim.2 gündür kullanıyorum bir probleme rastlamadım diyorsan Linki ilk mesaja alıp başlığı editleyeceğim.Ne dersin ?

herhangi bir probleme rastlamadım,sen linki ekle ben konunun takipçisi olacağım,herhangibir problem olursa hallederiz.

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
ya ben pek anlamadım ya hafıza kartına format atmam gerekiyomu ???? bide benim telefonumda şu an 40 sürümü yüklü senin verdiğin linkten orjinal firmware indirdim onu nereye atıcam. kafam çok karıştı lütfen bana açıklayarak basit bir şekilde anlatırmısın en baştan ben senin modifiye firmwareyi kullanmak istiyorum samsung gadget olanı yardım lütfen

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir probleme rastlamadım,sen linki ekle ben konunun takipçisi olacağım,herhangibir problem olursa hallederiz.

Konuyu takip edeceğine güvenerek hem v50 m v51 için yapmış olduğun çalışmaları ilk mesaja ekleyeceğim.Yalnız v51 için olan çalışmanda fazladan dosyalar var,yüklemek isteyenler için karışıklığa neden olmasın.onları silip yeniden upload ediyorum.rofs2 ve rofs3 ün olması yeterli.

huzun34

Üye
neoluyor burda yeni CFW ler gelmiş hemen bitanesini deneyelim bakalım:) ya buarada surekli CFW yuklemek tel.zarar verebilirmi hani modacı gibi bugun hangisi cıktı onu kursak tel için ilerde bi sıkıntı soz konusu olabilirmi fatih kardeş buarada sanırım bu senin CFW değil oyuzden soruyorum zaten seninki hazırlandığında onuda kuararsak bukadar sık kurulum tele bir zarar verebilirmi
?

Aang67

Aang67

Üye
neoluyor burda yeni CFW ler gelmiş hemen bitanesini deneyelim bakalım:) ya buarada surekli CFW yuklemek tel.zarar verebilirmi hani modacı gibi bugun hangisi cıktı onu kursak tel için ilerde bi sıkıntı soz konusu olabilirmi fatih kardeş buarada sanırım bu senin CFW değil oyuzden soruyorum zaten seninki hazırlandığında onuda kuararsak bukadar sık kurulum tele bir zarar verebilirmi
?

Yanlış hatırlamıyorsam bir mesajında Fatih abi yüzlerce kere flash attığını söylemişti. Zaten demese bile mantıken o kadar modifikasyonla uğraşan bir insanın test aracı olarak 5800'ını kullanması şart. Sor bakalım hiç birşey olmuşmu onun telefonuna? :evet:

Üst Alt