46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih kardeşim sen bu konuda ustasın.yaklaşık 8 saatir v51 deyim gerçekten memnuniyet verici.başkasının fw lerine güvenmiyorum.senden ricam sadece gereksiz dilleri çıkartıp içine rompatcher ekleyerek bi fw oluşturman.ben sana güveniyorum.kendi teline yüklemesende olur :)

Teşekkür ederim kardeşim.Yapacağım elbette birşeyler ; şu an izlemedeyim ; rjinal firmware'in dosyalarını kontrol ediyorum.Aceleye gelmesin istiyorum açıkçası.Bana 2-3 gün müsaade ederseniz;hep birlikte yine güzel işler çıkarabiliriz.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
Teşekkür ederim kardeşim.Yapacağım elbette birşeyler ; şu an izlemedeyim ; rjinal firmware'in dosyalarını kontrol ediyorum.Aceleye gelmesin istiyorum açıkçası.Bana 2-3 gün müsaade ederseniz;hep birlikte yine güzel işler çıkarabiliriz.
işte güzel haber :)ilgine teşekkürler kardeş.

huzun34

Üye
bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim...arkadaslar yanlız benim size bir sorum olucak ben bu konularda daha cok yeniyim fakat bu linkte verilen bilgilerle http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...idget-ev-temali-fw-58-344706.html#post2560313 tel hackledim yani suan hem yeni vgersiyonuna yukseldi hemde gayet guzel ev temaları vs. hersey yolunda fakat benim anlamadığım hack nedemek yani hacklediğimizde bize faydası nedir benim bildiğim hacklediğimiz zaman tüm progrramları sorunsuz yuklememiz değilmi ama ben bunu yaptığım halde yine tum programlarda sertifika hatasi yok guvenilmeyen sunucu vs. hataları alıyorum hep ben daha cok bu gibi hataları almamak için bu hack işlemini uygulamışytım acaba benmi yanlış yaptım yada benmi yanlış biliyorum bu konuda beni aydınlatırmısınız bu program hatalrının çözümü nedir arkadaslar bu konuda yardımcı olurmusunuz? şimdiden tşk.ler

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
işte güzel haber :)ilgine teşekkürler kardeş.
Birşey değil kardeşim.Yalnız bana RDS'nin çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi verebilir misn ?

--------------- Ekleme ---------------

bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim...arkadaslar yanlız benim size bir sorum olucak ben bu konularda daha cok yeniyim fakat bu linkte verilen bilgilerle http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...idget-ev-temali-fw-58-344706.html#post2560313 tel hackledim yani suan hem yeni vgersiyonuna yukseldi hemde gayet guzel ev temaları vs. hersey yolunda fakat benim anlamadığım hack nedemek yani hacklediğimizde bize faydası nedir benim bildiğim hacklediğimiz zaman tüm progrramları sorunsuz yuklememiz değilmi ama ben bunu yaptığım halde yine tum programlarda sertifika hatasi yok guvenilmeyen sunucu vs. hataları alıyorum hep ben daha cok bu gibi hataları almamak için bu hack işlemini uygulamışytım acaba benmi yanlış yaptım yada benmi yanlış biliyorum bu konuda beni aydınlatırmısınız bu program hatalrının çözümü nedir arkadaslar bu konuda yardımcı olurmusunuz? şimdiden tşk.ler

Hack'in genel anlamı düşündüğünüz şekilde.Sanırım ya bazı şeyleri yanlış yaptınız,ya da yüklediğiniz kişiye ait CFW'de dışarıdan E:\ (hafıza kartı) dizinine patches koymanız gerekebilir.bir kontrol edin.

huzun34

Üye
fatih kardeş ilgin için çok tşk.ederim yanlız bişey daha sorcam bu hafıza kartına patches atma konusunu biraz acabilirmiyiz yada acıklayan bir link vaedır sanırım bi onu denesem olmadı zaten senin CFW ni çok beğendim İNŞ: beklenen geldiğinde hemen onu denemeyi denicem umarım ozaman olur...

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih kardeş ilgin için çok tşk.ederim yanlız bişey daha sorcam bu hafıza kartına patches atma konusunu biraz acabilirmiyiz yada acıklayan bir link vaedır sanırım bi onu denesem olmadı zaten senin CFW ni çok beğendim İNŞ: beklenen geldiğinde hemen onu denemeyi denicem umarım ozaman olur...
Bazı cfw lerde patch'ler yani rompatcher+ nin ihtiyaç duyduğu yamalar dışarıdan hafıza kartına kopyalanmak durumunda.fakat senin kurmuş olduğun cfw ye şimdi baktım.hafıza kartına kendi kuruluyormuş.sanırım biryerlerde yanlış bir işlem yapmış olmalısın.istersen tekrar yükle istersen birkaç gün bekle.karar senin.

-hasangun-

-hasangun-

Üye

üzülerek söylüyorum ki rds yi halledememisler.ya da bulunduğum ildeki radyoların yayınında bir sorun varki çok zayıf ihtimal.

huzun34

Üye
vala orda anlatılanları aynen adım adım izletim kacırdığım bişey olduğunu zannetmiyorum şuan telfon 10 numara sorunsuz calısıyor zaten ama prolarda hata aynen devam ediyor işte nyse ozaman en güzeli bir kaçgün daha beklemek seni takibe alarak beklemeye devam ediyorum şimdiden emeğine sağlık:)

üzülerek söylüyorum ki rds yi halledememisler.ya da bulunduğum ildeki radyoların yayınında bir sorun varki çok zayıf ihtimal.

bu konularda öğrencemiz daha cok sey var rds nedir pek anlamaıdm ama sanırım beniden kaynaklanan bi hata diil anladığım kadarıyla...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
bu konularda öğrencemiz daha cok sey var rds nedir pek anlamaıdm ama sanırım beniden kaynaklanan bi hata diil anladığım kadarıyla...

ya arabaların radyosunda yazar ya emniyet kemerini tak felan ...çalan şarkıların ismi radyo ismi ile ilgili bilgiler geçiyo.bi nevi tv deki teletext

mustafa

mustafa

Üye
hayırlı olsun v51 ama v50 den ne farkı var ki. yükledim bi fark göremedim :S

ASC33

ASC33

Üye
Arkadaşlar,herkes tel bayağı bi hızlı ,tel hızlanmış,coşmuş diyor.şu v51 i kuranlar gözlemlerini şöyle madde madde yazsa da ; v51'e geçmenin değip değmeyeceğini anlasak :oke:
Aslında bana kalsa ben v40'da kalacaktım ama gaza gelip v50 yi üklemiş bulundum.şimdi v51 yüklerim;ondan sonra da beğenmezsem kendi CFW'me de dönüş yapamam.:box[/QUOTE]

sana katılıyorum bende v40'da kalacaktım,malesef v50' yi yükledim,neyse bu v51'i yükleyip inceledim hiç bi filim yok kardeş,hız mız artmış hikaye senin CFW 10 gömlek üstün kinetic scrollu bozmuşlar,telefon şarj yaparken aşırı ısınıyor,bu radyoda RDF ve AF var RDF diye bişey aktif görünüyor,ne olduğunu anlamadım ama radyoda ses mükemmel olmuş,haritalar eski v3.30'u koymuşlar,yabancı bi stede videosunu koymuşlar
yani senin CFW' lere devam,ben diğer sitelerden de takib ediyorum Xtension Pirated vs. hepsi bi kenara senin CFW lere bi yana

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

İşte bu kötü haber.:vur

sana katılıyorum bende v40'da kalacaktım,malesef v50' yi yükledim,neyse bu v51'i yükleyip inceledim hiç bi filim yok kardeş,hız mız artmış hikaye senin CFW 10 gömlek üstün kinetic scrollu bozmuşlar,telefon şarj yaparken aşırı ısınıyor,bu radyoda RDF ve AF var RDF diye bişey aktif görünüyor,ne olduğunu anlamadım ama radyoda ses mükemmel olmuş,haritalar eski v3.30'u koymuşlar,yabancı bi stede videosunu koymuşlar
yani senin CFW' lere devam,ben diğer sitelerden de takib ediyorum Xtension Pirated vs. hepsi bi kenara senin CFW lere bi yana

Hem yaptığın yorum,hem de koyduğun görüntüden bu v51 beni pek açmadı desem. :hmmm

Yapıyosunuz bi iş madem adam akıllı yapın yaptığınız işi.Kimbilir kaç tane mühendisiniz var bir RDS yi aktif hale getiremediniz,v40'da çalışan RDS yi v50'de bozdunuz.Madem yeni bir FW çıkardınız,temizleyin pisliğinizi o zaman.v60 çıkmayıp veya çıkıp da RDS sorununu halledemezlerse 5800 ı satarım bir daha da NoKiA'nın uzağından bile geçmem.

cacamert

cacamert

Üye
Fatih kardeşim senden birşey isticem bu cfw deki nokia tune3 adlı zil sesi ve mesaj sesini upload eder misin link werir misin :) Çok sewinirim kardeşim yaparsan. Hazır olarak ayarlı olan zil sesi ve msj sesi :))

:( Fatih kardeşim senden birşey isticem bu cfw deki nokia tune3 adlı zil sesi ve mesaj sesini upload eder misin link werir misin :) Çok sewinirim kardeşim yaparsan. Hazır olarak ayarlı olan zil sesi ve msj sesi :))

Aang67

Aang67

Üye
Modifiyeli yazılımı 4 değil 40 gözle bekliyorum :naughty: Senin CFW'yi inceleyeyim dedim, ne yaptıysan orjnalinden çok farklı olmuş :ehe v51 e uyarlayıp kullanacaktım beklemem gerekmeyecekti ama olmadı :islik Menüyü bile alamadım :ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
modifiyeli yazılım konusunda bu adamdan başka kimseye güvenmiorum

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
prolarda hata aynen devam ediyor işte nyse ozaman en güzeli bir kaçgün daha beklemek seni takibe alarak beklemeye devam ediyorum şimdiden emeğine sağlık:)

Hacks klasörü içinde Rompatcher+ programını çalıştır ve insallserver ve open4all yamalarının aktif ve auto olu olmadığını kontrol et.değilse aktifleştir ve auto hale getir.Yani yeşil renk ve sarı çerçeve görünümünde olsun.

Fatih kardeşim senden birşey isticem bu cfw deki nokia tune3 adlı zil sesi ve mesaj sesini upload eder misin link werir misin :) Çok sewinirim kardeşim yaparsan. Hazır olarak ayarlı olan zil sesi ve msj sesi :))

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ormat-hack-mod-jaf-20-370581.html#post2507158

Modifiyeli yazılımı 4 değil 40 gözle bekliyorum :naughty: Senin CFW'yi inceleyeyim dedim, ne yaptıysan orjnalinden çok farklı olmuş :ehe v51 e uyarlayıp kullanacaktım beklemem gerekmeyecekti ama olmadı :islik Menüyü bile alamadım :ehe

:ehe

modifiyeli yazılım konusunda bu adamdan başka kimseye güvenmiorum

politikaya mı atılsam ne ? :turkiye:

mathman20

Üye
Bu yeni dediğiniz v51 navide yok.Telefonda güncelleştirmeleri kontrol edince de görünmüyor.Bu gerçekten nokianın çıkardığı yeni bir yazılım mı ?

Aang67

Aang67

Üye
Bu yeni dediğiniz v51 navide yok.Telefonda güncelleştirmeleri kontrol edince de görünmüyor.Bu gerçekten nokianın çıkardığı yeni bir yazılım mı ?

Evet öyle. Forumda Rompatcher+ lı sürümü mevcut :) Hackli bir şekilde kullanıyorum. Firebird 1.9 temasını da yükledim. Güzel oldu. Uçuyor telefon. Coştursunlar şu telefonu v60 da :ehe

cacamert

cacamert

Üye
:) Fatih kardeşim çok sağol teşekkür ederim zil sesi için , ilgin için :)

huzun34

Üye
Hacks klasörü içinde Rompatcher+ programını çalıştır ve insallserver ve open4all yamalarının aktif ve auto olu olmadığını kontrol et.değilse aktifleştir ve auto hale getir.Yani yeşil renk ve sarı çerçeve görünümünde olsun.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ormat-hack-mod-jaf-20-370581.html#post2507158

:ehe

politikaya mı atılsam ne ? :turkiye:

ya durun daha ben v50 ye yeni yukseldim birde 51 cıkardınız:P nyse ben yinede beklemedeyim su fatih kardeşimizin cıkaracağı CFW bi gelsinde bakalım ozaman neolcak zaten ben şimdilik su proları kurmakta hata almayayım o yeter bana:) buarada gercekten sen politikaya atılmayı bi dusun gittikçe artıyor kitle:P

Üst Alt