46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

darksfire

darksfire

Üye
Eline saglık gerçekten güzel bir çalışma olmuş fakat birkaç sorum olucak samsung widget ile iphone stil ikiside ev ekranlarına ekli olsa istedigimizi seçebilsek daha iyi olmazmı tabi mümkünse birde iphone gadget inin icindeki icons adlı klasorun icindeki resimler galeride görülüyor bunun bir çözümü varmı ? yardımcı olursan sevinirim..

Aang67

Aang67

Üye
Eline saglık gerçekten güzel bir çalışma olmuş fakat birkaç sorum olucak samsung widget ile iphone stil ikiside ev ekranlarına ekli olsa istedigimizi seçebilsek daha iyi olmazmı tabi mümkünse birde iphone gadget inin icindeki icons adlı klasorun icindeki resimler galeride görülüyor bunun bir çözümü varmı ? yardımcı olursan sevinirim..

Hem Samsung Widget HS'yi, hem de iPhone Stil HS'yi aynı telefonda seçim yapacak şekilde kullanamazsınız. Çünkü iPhone HS taban olarak Samsung Widget HS'yi kullanmaktadır. Yalnızca alt barı çıkartılıyor ve gadget.swf ler değiştiriliyor.

Anqer-X

Anqer-X

Üye
s.a kardes n97 uyarmı bu yazılım acaba..saygılar

darksfire

darksfire

Üye
Hem Samsung Widget HS'yi, hem de iPhone Stil HS'yi aynı telefonda seçim yapacak şekilde kullanamazsınız. Çünkü iPhone HS taban olarak Samsung Widget HS'yi kullanmaktadır. Yalnızca alt barı çıkartılıyor ve gadget.swf ler değiştiriliyor.
Cevap için teşekürler ama 2. sorumun cevabını göremedim (birde iphone gadget inin icindeki icons adlı klasorun icindeki resimler galeride görülüyor bunun bir çözümü varmı)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Cevap için teşekürler ama 2. sorumun cevabını göremedim (birde iphone gadget inin icindeki icons adlı klasorun icindeki resimler galeride görülüyor bunun bir çözümü varmı)
İlk sayfadan ileriye doğru mesajları gözden geçirirseniz;aynı (benzer) sorunun daha önce sorulduğunu ve cevap verdiğimi görebilirsiniz.

Ekleme :
buradan bakabilirsiniz;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ormat-hack-mod-jaf-15-370581.html#post2501635

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Bukadar hızlı cvp verdigin için saol ama yazanlardan pek birşey anlamadım.
Kısacası galeri içinde istenmeyen resimlerin gözükmemesi için tüm 3cü parti yazılımlar ve klasörleri için CFW'ye ayrı ayrı code eklemek gerekiyor.belli başlı yazılımlar ve klasörleri için bu code ları ekledim.Gadgetler için "icons" klasörü kullanmaya başlanması ise ben CFW'yi hazırladıktan sonra ortaya çıktı.Bu "icons" klasörü için code ekleme işi artık bir sonraki CFW'ye kaldı.Umarım anlatabilmişimdir.

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Slm arkadaşlar kurdum güzel saolasın ama menüye basıyorum rehber açılıyor sonra hemen menü geliyoor bunu nasıl halledbiliiriizzzzzzzzzz

gijbaba

Üye
Arkadaşım ben bu sistemi kurdum ama bi sorunum var mesaj ve çağrı geldiği zaman ana ekranda gözükmüyo sadece sağ üst köşede yani saatin üzerinde simgesi gözüküyo bi çözümü var mı acaba.
OraTsu ev ekranını kullanıyorum

Aang67

Aang67

Üye
Yazılımın 51.0.006 sürümü çıkmış. Ancak Türkçe değil. Bugün yarın o da çıkar. f@tih. kara göründü :)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaşlar kurdum güzel saolasın ama menüye basıyorum rehber açılıyor sonra hemen menü geliyoor bunu nasıl halledbiliiriizzzzzzzzzz
halledbiliiriizzzzzzzzzz:allalla:
defalarca anlattım.Bir zahmet ilk mesajı dikkalice mesajı okuyun.

buyur link burda
:hmmm

Teşekkürler.Ancak geç vakit bakabileceğim :hmmm

Arkadaşım ben bu sistemi kurdum ama bi sorunum var mesaj ve çağrı geldiği zaman ana ekranda gözükmüyo sadece sağ üst köşede yani saatin üzerinde simgesi gözüküyo bi çözümü var mı acaba.
OraTsu ev ekranını kullanıyorum

İnanın ne yaptığınızı bilmiyorum.Herkeste gözüken şey neden acaba sizde gözükmüyor?:islikKullandığınız programları ve yaptığınız ayarları gözden geçirin.

Yazılımın 51.0.006 sürümü çıkmış. Ancak Türkçe değil. Bugün yarın o da çıkar. f@tih. kara göründü :)

Bir yüklesin bakalım millet:naughty: neler değişmiş neler gelmiş görelim.Ama ben okuduklarımdan (iyileştirme diyor,acaba neyi iyileştirmiş.adam gibi açıklasa günaha girecek bu NOKIA :bann:) ; şu anda pek v51 kurma taraftarı değilim.

Aang67

Aang67

Üye
Bizimkiler de kurmuşlar. Yabancı forumlarda da daha da hızlandığı yazıyor. Türkçe'de mevcut :ehe 64 bit Windows 7'den JAF'ı çalıştıramadığımdan hiç uğraşmayacağım.

Birde bir sorum var. Bu cihaz güncelleştirmeleri kısmına geldiğinde güncellesem problem yaratacak mı? Bana yaratacak gibi geliyor. Malum Nokia'dan birşey anlamazken 1 ayda içini çözmeye kalkışırsan en basit noktaları öğrenemeyebiliyorsun :ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
v51 çok hızlı fatih kardeş hackli sürüm beklioruk senden :D ayrıca türkçe dil seçeneği de var

emretwoolf

emretwoolf

Üye
yaw tam senin fwyi yükledik yenisi çıkmış iyimi:D

senin cfwyi buna yapmanı bekliyoruz artık madem.tşşkürler

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Bizimkiler de kurmuşlar. Yabancı forumlarda da daha da hızlandığı yazıyor. Türkçe'de mevcut :ehe 64 bit Windows 7'den JAF'ı çalıştıramadığımdan hiç uğraşmayacağım.

Birde bir sorum var. Bu cihaz güncelleştirmeleri kısmına geldiğinde güncellesem problem yaratacak mı? Bana yaratacak gibi geliyor. Malum Nokia'dan birşey anlamazken 1 ayda içini çözmeye kalkışırsan en basit noktaları öğrenemeyebiliyorsun :ehe

Bence en sağlamı JAF ile yüklemek.

v51 çok hızlı fatih kardeş hackli sürüm beklioruk senden :D ayrıca türkçe dil seçeneği de var

yaw tam senin fwyi yükledik yenisi çıkmış iyimi:D

senin cfwyi buna yapmanı bekliyoruz artık madem.tşşkürler

Arkadaşlar,herkes tel bayağı bi hızlı ,tel hızlanmış,coşmuş diyor.şu v51 i kuranlar gözlemlerini şöyle madde madde yazsa da ; v51'e geçmenin değip değmeyeceğini anlasak :oke:
Aslında bana kalsa ben v40'da kalacaktım ama gaza gelip v50 yi üklemiş bulundum.şimdi v51 yüklerim;ondan sonra da beğenmezsem kendi CFW'me de dönüş yapamam.:box

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Menü Tepkimeleri v50ye göre baya hızlı.şarkıları çok çabuk tarıyor.ses kalitesinde iyileşme var.

genel olarak v50 den farkı hız

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
buyur link burda
:hmmm
CFW yi biraz önce kontrol edip deneme fırsatım oldu.Bir problem göremedim.Eline sağlık.Yüklemek isteyenler gönül rahatlığı içerisinde yükleyebilirler :oke: Konu açarsan açtığın konuyu takip et yalnız. :naughty:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
fatih kardeşim sen bu konuda ustasın.yaklaşık 8 saatir v51 deyim gerçekten memnuniyet verici.başkasının fw lerine güvenmiyorum.senden ricam sadece gereksiz dilleri çıkartıp içine rompatcher ekleyerek bi fwoluşturman.ben sana güveniyorum.kendi teline yüklemesende olur :)

Üst Alt