Battery extended programı ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum, program zaten arşivimde vardı, indirmiştim. şimdi programı kuruyorum. ilgi ve alakanıza, sayfayı açan fatih arkadaşımıza canı gönülden teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
Sayın Fatih arkadaşım, hazırlamış olduğun modifiyeyi geçtim, şu an için gayet güzel görünüyor. ancak ben daha önce forumdaki başka bir modifiyeyi yüklemiştim, o modifiyenin yükleme açıklamasında diyordu ki, yükleme bitiminde telefonda hiçbir işlem yapmadan yeşil, kırmızı, fotoğraf tuşu ve açma tuşuna basarak format atıp öyle kullanmaya başlayın. sizin hazırlamış olduğunuz modifiye de de yükleme bitiminde hiçbir işlem yapmadan aynen format atmamıza gerek varmı. zaten modifiyeyi yükleme bitince telefon kendisi açıldı, bu işlemde normalmi?
2- evdeki ikinci 5800 'a da modifiyeyi geçmeyi düşünüyorum, ancak kafama takılan ikinci konu, *#7370# yapıp telefonu orjinal ayarlarına getirip kapattıktan sonra hafıza kartını çıkartıyormuyuz, eğer hafıza kartı çıkartılmalı ise geri ne zaman takmalıyız. vereceğin cevaplar ve ayıracağın zaman için şimdiden teşekkürler