46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
Battery extended programını kullanmanı tavsiye ederim.Bulamazsan haber ver ,yükleyeyim.
.

Battery extended programını buldum, ancak en etkin şekilde kullanmak için tavsiye edeceğiniz bir ayar, ne bileyim bir tavsiyeniz varmı. çünkü şarj süresi konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum. ilgi ve alakanıza teşekkür ederim

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Battery extended programını buldum, ancak en etkin şekilde kullanmak için tavsiye edeceğiniz bir ayar, ne bileyim bir tavsiyeniz varmı. çünkü şarj süresi konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum. ilgi ve alakanıza teşekkür ederim

En baştaki " en iyi pil ömrü " seçeneğini tavsiye ederim.Ayrıca seçeneklerden kişselleştiri kullanarak kendi ayarlarınızı yaratabilir ve bu tüm ayarları birbiri ile karılaştırabilirsiniz.

Aang67

Aang67

Üye
En baştaki " en iyi pil ömrü " seçeneğini tavsiye ederim.Ayrıca seçeneklerden kişselleştiri kullanarak kendi ayarlarınızı yaratabilir ve bu tüm ayarları birbiri ile karılaştırabilirsiniz.

Programın grafik çizelgesinde Açık Hava Sporları seçeneğinin daha uzun pil süresi sunduğunu farkettim. Yoksa yanlış mı bakıyorum :bilmm Hiç sanmıyorum yanlış baktığımı. En uzun pil o seçenekte gösteriyor.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Programın grafik çizelgesinde Açık Hava Sporları seçeneğinin daha uzun pil süresi sunduğunu farkettim. Yoksa yanlış mı bakıyorum :bilmm Hiç sanmıyorum yanlış baktığımı. En uzun pil o seçenekte gösteriyor.

"En iyi pil ömrü" seçeneği koyu kırmızı çizgi ile ~170 saat
"Açık hava sporları" seçeneği yeşil çizgi ile ~160 saat

henes_42

henes_42

Üye
Battery extended programı ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum, program zaten arşivimde vardı, indirmiştim. şimdi programı kuruyorum. ilgi ve alakanıza, sayfayı açan fatih arkadaşımıza canı gönülden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Sayın Fatih arkadaşım, hazırlamış olduğun modifiyeyi geçtim, şu an için gayet güzel görünüyor. ancak ben daha önce forumdaki başka bir modifiyeyi yüklemiştim, o modifiyenin yükleme açıklamasında diyordu ki, yükleme bitiminde telefonda hiçbir işlem yapmadan yeşil, kırmızı, fotoğraf tuşu ve açma tuşuna basarak format atıp öyle kullanmaya başlayın. sizin hazırlamış olduğunuz modifiye de de yükleme bitiminde hiçbir işlem yapmadan aynen format atmamıza gerek varmı. zaten modifiyeyi yükleme bitince telefon kendisi açıldı, bu işlemde normalmi?

2- evdeki ikinci 5800 'a da modifiyeyi geçmeyi düşünüyorum, ancak kafama takılan ikinci konu, *#7370# yapıp telefonu orjinal ayarlarına getirip kapattıktan sonra hafıza kartını çıkartıyormuyuz, eğer hafıza kartı çıkartılmalı ise geri ne zaman takmalıyız. vereceğin cevaplar ve ayıracağın zaman için şimdiden teşekkürler

ASC33

ASC33

Üye
fatih "no.blinking.omniawidgets.voda.oratsu.9HS.v2.5.a" bu sürümde rofs2\private\10202be9\101F876F (ayar kolu renk chemse)içinde; 0x9 string "z: \ \ System \ \ Images \" 16777216 wallpaper.jpg \ orjinali bu senin CFW'de 0x9 string "z:\\System\\Images\\01_Saffron.bmp" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData)) acaba bunda hatamı varki saffron bmp görüntülenmiyor.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Battery extended programı ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum, program zaten arşivimde vardı, indirmiştim. şimdi programı kuruyorum. ilgi ve alakanıza, sayfayı açan fatih arkadaşımıza canı gönülden teşekkürler.

Sayın Fatih arkadaşım, hazırlamış olduğun modifiyeyi geçtim, şu an için gayet güzel görünüyor. ancak ben daha önce forumdaki başka bir modifiyeyi yüklemiştim, o modifiyenin yükleme açıklamasında diyordu ki, yükleme bitiminde telefonda hiçbir işlem yapmadan yeşil, kırmızı, fotoğraf tuşu ve açma tuşuna basarak format atıp öyle kullanmaya başlayın. sizin hazırlamış olduğunuz modifiye de de yükleme bitiminde hiçbir işlem yapmadan aynen format atmamıza gerek varmı. zaten modifiyeyi yükleme bitince telefon kendisi açıldı, bu işlemde normalmi?

2- evdeki ikinci 5800 'a da modifiyeyi geçmeyi düşünüyorum, ancak kafama takılan ikinci konu, *#7370# yapıp telefonu orjinal ayarlarına getirip kapattıktan sonra hafıza kartını çıkartıyormuyuz, eğer hafıza kartı çıkartılmalı ise geri ne zaman takmalıyız. vereceğin cevaplar ve ayıracağın zaman için şimdiden teşekkürler

Teşekkürler kardeşim elimden geldiği ölçüde yardımcı olmaya çalışıyorum.

1-Benim CFWyi yüklüyorsanız ;vermiş olduğu yükleme talimatlarına göre yükleme yapmanız sizin avantajınıza.tari etmiş olduğum yükleme seçeneği en gelişmiş seçenek ve telinize flash attıktan sonra telefon kendiliğinden açılır ve format atmanıza gerek yok.yükleme talimatına uyarak yükleme yapmışsınız herşey normal,merak edilecek birşey yok.:oke:
2- Hafıza kartınızı sadece kartınızı formatladığınızda ( veya sistem dosyalarınızı tamamen silmek için çıkartın) işlemleriniz bittiğinde flash atarken hafıza kartınız utlaka telefonunuza takılı olmalı.

fatih "no.blinking.omniawidgets.voda.oratsu.9HS.v2.5.a" bu sürümde rofs2\private\10202be9\101F876F (ayar kolu renk chemse)içinde; 0x9 string "z: \ \ System \ \ Images \" 16777216 wallpaper.jpg \ orjinali bu senin CFW'de 0x9 string "z:\\System\\Images\\01_Saffron.bmp" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData)) acaba bunda hatamı varki saffron bmp görüntülenmiyor.

Bir hata yok kardeşim.özellikle yaplan bir işlem.Aksi halde kullanmış olduğunuz temalara ait duvar kağıtlarını göremezdiniz.
Arzu ederseniz ; x-plore benzeri bir programla bu (aşağıda) dosyalara ulaşabilirsiniz.ikisi de aynı değil.hafıza kartınıza kopyalayarak duvar kağıdı değiştirme işlemi yapabilirsiniz.Kolay gelsin.:hmmm
z:\System\Images\01_Saffron.bmp
z:\data\images\01_Saffron.bmp

henes_42

henes_42

Üye
fatih kardeş sorularıma cevap vermişsin, teşekkürler. yarın inşaallah evdeki diğer 5800 a da cfw.yi geçeceğim. eline yüreğine gönlüne sağlık

mustafa

mustafa

Üye
Symbian^3 Homescreen

Samsung Omnia Homescreen:

Samsung Omnia HD (modified)

iPhone4 Homescreen:

iPhone HS WindowsStyle

BlackBerry Storm Homescreen:

HTC Desire Homescreen:

Google Nexus One Homescreen:

Blue Matrix Homescreen:

XiPhone Homescreen:

iPhone ANDROID STYLE Homescreen

yeni homescreenler.
Not: Alıntıdır...

henes_42

henes_42

Üye
sayın mstfckmk,eklediğiniz temalar için teşekkür ediyorum, sormak istediğim temaların hepsi resimlerdeki gibi ingilzcemi, yoksa Türkçe menülü telefonlarda Türkçe oluyormu ?

mustafa

mustafa

Üye
sayın mstfckmk,eklediğiniz temalar için teşekkür ediyorum, sormak istediğim temaların hepsi resimlerdeki gibi ingilzcemi, yoksa Türkçe menülü telefonlarda Türkçe oluyormu ?

hocam maalesef hepsini deneyemedim. ama Symbian^3 Homescreen ingilizcedir...

henes_42

henes_42

Üye
ya telefonun içindeki programları incelerken emulkey diye bişeyler gördüm, bu emulkey denilen şey nedir bilgisi olan varmı???

fakir13

Üye
Ben de aynen dediklerinizi uyguladım fakat sonunda ''done done'' yazmadan önce not found telephone yazdı sonra ''done'' dedi Yine ayrıca flasha bastım aygıt normal yüklendi dedi en sonunda aygıt yüklelme hatası dedi. telefon ''lokal mode'' de açıldı. Bu büyük ihtimalle pc ile alakalı sorun tavsiyelerinizi beklerim ... teşekkürler....

Aang67

Aang67

Üye
Ben de aynen dediklerinizi uyguladım fakat sonunda ''done done'' yazmadan önce not found telephone yazdı sonra ''done'' dedi Yine ayrıca flasha bastım aygıt normal yüklendi dedi en sonunda aygıt yüklelme hatası dedi. telefon ''lokal mode'' de açıldı. Bu büyük ihtimalle pc ile alakalı sorun tavsiyelerinizi beklerim ... teşekkürler....
Mesajları takip etseydiniz veya arama yapsaydınız çözümü bulabilirdiniz. Local Mode kısmından sonra Phone Mode: Normal yaparsanız telefon başlayacaktır. Ben direk pili söküp açmıştım :ehe

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonun içindeki programları incelerken emulkey diye bişeyler gördüm, bu emulkey denilen şey nedir bilgisi olan varmı???
Orange Ev ekranına ait olan ve cfw kurulumunda ilk açılışta kurulan beş adet programın üçüne ait dosyalar.kısacası orange ev ekranının müzik player programının önceki-sonraki ve oynat tuşlarına ait dosyalar.

ilk mesajdaki jaf kurulumu dışında yaptığınız işlemlerde çeşitli hatalar almanız normaldir.ilk sayfadaki jaf anlatımını doğru şekilde ve birebir yapmalısınız.ayrıca.factory set in yanındaki tik in işaretli olmasına dikkat edin.yoksa telefonunuz direkt olarak açılmaz ve açıldıktan sonra hard format atmak zorunda kalırsınız.lütfen ilk mesajda yazılanları dikkatlice okuyunuz.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
oratsu ekranındaki bazı kısayolları yanlıslıkla sildim.nasıl gerı getircem

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
oratsu ekranındaki bazı kısayolları yanlıslıkla sildim.nasıl gerı getircem
Tsunami ev ekranında sağ köşede menü yazan yerin hemen üst tarafına tırnağınızla dokunup yukarıya doğru açılır menüyü görünür yapın.Bu menüde 3 sayfa var yana doğru sürkleyip ,eklemek istediğiniz kısayolları seçerek ekleyebilirsiniz.

ortioktay

ortioktay

Üye
Arkadaşlar bunları indirebilen buraya atabilirmi acaba

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar sizde de wireleess bağlantısında sık sık kopmalar oluyormu? veya bağlantının sık sık kopmaması için yapılması gereken bi ayar vs. bişey varmı?

Üst Alt