46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

cd99

Üye
arkadaslar bişey sormak istiyorum bu pocket sensor programı ne ıse yarıyor arastırdım sensore baglı tus kilidiymiş ama hide degip cıkıyorum cebime koyuyom cıkarıyom tus kilidi açılmıyor

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bişey sormak istiyorum bu pocket sensor programı ne ıse yarıyor arastırdım sensore baglı tus kilidiymiş ama hide degip cıkıyorum cebime koyuyom cıkarıyom tus kilidi açılmıyor

Teli iki yana sallamak gerekiyor biraz kuvvetlice :d:

Aang67

Aang67

Üye
BlackBerry - Storm Home Screen

Bu ev ekranı temasını kullanabilmek için iPhone ek ekranı teması yüklü CFW'yi indirmeniz gerekmektedir. gadget.swf dosyasını hafıza kartınızın ana dizinine (root) atmalısınız. Önceki gadget.swf dosyasını yedeklemek veya üzerine yazmakta sizin sorumluluğunuzda. Bu ev ekranı temasının yapımcısı bu çalışmayı daha fazla geliştirmeyeceğini söylemiş. Yani son güncelleme versiyonu bu. :)

Telefona atmadan önizleme yapmak için tarayıcınızda açmayı deneyiniz..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
şimdiye kadarki en inanılmaz sürüm asıl bu sabitteki gereksiz oln v40 kaldırılmalı ve bu konu sabitlenmelidir..

alparslan han

Üye
fatih kardeşim ellerine sağlık şimdiye kadar kendi topladığım bir yazılımı kullanıyordum ama şimdi bunu yükledim kesinlikle mükammel başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim teşekkürler

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
şimdiye kadarki en inanılmaz sürüm asıl bu sabitteki gereksiz oln v40 kaldırılmalı ve bu konu sabitlenmelidir..
Bence de iyi olur ama;karar yönetime ait.

fatih kardeşim ellerine sağlık şimdiye kadar kendi topladığım bir yazılımı kullanıyordum ama şimdi bunu yükledim kesinlikle mükammel başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim teşekkürler
Teşekkür ederim kardeşim:oke:Güle güle kullan.

Newpronik

Üye
merhaba öncelikle çok güzel görünüyor ama ciddi anlamda çok karışık 1 ton link var biraz daha sadeleştirirseniz sevinirim

ortioktay

ortioktay

Üye
ben daha önceki iphoneden önceki CFW i indirip kurmuştum BlackBerry - Storm Home Screen

ev ekranını yüklemek icin şimdi tekrarmı CFW KURMAM GEREKİYOR YOKSA İNDİRİP HAFIZA KARTINAMI ATICAM

Aang67

Aang67

Üye
ben daha önceki iphoneden önceki CFW i indirip kurmuştum BlackBerry - Storm Home Screen

ev ekranını yüklemek icin şimdi tekrarmı CFW KURMAM GEREKİYOR YOKSA İNDİRİP HAFIZA KARTINAMI ATICAM

Samsung HS olan yüklüyse onun alt barı gözükecektir. iPhone HS li olan CFW'yi yüklemeniz gerekmedir. Ama yinede test etmek isterseniz hafıza kartına atıp deneyebilirsiniz.

leventgaat

Üye
arkadaşlar ipohe ekrana kısa yol ekliycem fakat hangi tuş ile ekliycemi bulamadım myedit var ondada böyle bir ayar yok

ortioktay

ortioktay

Üye
Samsung HS olan yüklüyse onun alt barı gözükecektir. iPhone HS li olan CFW'yi yüklemeniz gerekmedir. Ama yinede test etmek isterseniz hafıza kartına atıp deneyebilirsiniz.

evet altbar gözüküyor ama sıkıntı yaratmaz sanırım
:D:D

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
merhaba öncelikle çok güzel görünüyor ama ciddi anlamda çok karışık 1 ton link var biraz daha sadeleştirirseniz sevinirim

Şöyle bir bakınca karışık gelebilir.Eğer CFW yi kurmak gibi bir düşünceniz varsa ;ilk önce okuyup anlamaya çalışsanız ?

Herşeyi ayrıntıları ile açıkladım.Mesela ; işte cfw burada ,jaf kurulumunu da siz araştırın ,nasılsa forumda var ,gadgetler yabancı forumlarda var oraya bakın ,olası hataları yazmaz ,kurulum sonrası açıklamalarda bulunmazdım.Konu anlatımını 3 satırla geçiştirebilirdim.Bu şekilde yapanlar da var.

Dediğim gibi CFW yi kurmak istiyorsanız takıldığınız yerleri sorabilirsiniz.Ben dahil burada size yardımcı olmaya çalışacak arkadaşlarım olacaktır.Kurmak istemezseniz de siz bilirsiniz.Bende zorlama yok :naughty:

ömer-67

Üye
yaa buu tuş ışıkları telefona en azından bi şekil veriyordu tuş ışıklarını açna imkanımız yokmmu???

Haddat

Üye
Ustadım selamlar... Yine güzel iş çıkartmışsın... Tek eksik önemli olmasada... Rehberde ki kişilere resmini ekleyince çagrı gelince resim göstermiyor hatta böyle yapınca çagrıda isimde çıkmıyor... Daha önceki versiyonlarda sorun yoktu...

--------------- Ekleme ---------------

vampiries ...
kardeş son gönderdiğiniz gagget çok hoşuma gitti ama rehber harici tuşlarla telefon nerden çevriliyor bulamadığım için geri kaldırmak zorunda kaldım.. Bir yardımcı olabilirmisiniz...

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yaa buu tuş ışıkları telefona en azından bi şekil veriyordu tuş ışıklarını açna imkanımız yokmmu???

imkanı var yaa? ancak CFW editlenirse olur.Bir daha ki sefere bununla ilgili CFW leri ayrı bir tercih olarak ekleyebilirim.Şimdilik idare edin veya sitedeki 8 Ev Ekranlı 25.06.2010 tarihli CFW nin "a" sürümünü yükleyebilirsiniz.

Ustadım selamlar... Yine güzel iş çıkartmışsın... Tek eksik önemli olmasada... Rehberde ki kişilere resmini ekleyince çagrı gelince resim göstermiyor hatta böyle yapınca çagrıda isimde çıkmıyor... Daha önceki versiyonlarda sorun yoktu...
vampiries ...
kardeş son gönderdiğiniz gagget çok hoşuma gitti ama rehber harici tuşlarla telefon nerden çevriliyor bulamadığım için geri kaldırmak zorunda kaldım.. Bir yardımcı olabilirmisiniz...

Teşekkürler kardeşim.Rehbere Resim ekleme işini denemedim.Bir deneyeyim bakayım.Ona göre bir cevap vereyim.:hmmm

Ekleme : Kardeşim hemen denedim ;hiçbir problem yok.Rehber kişilerine eklediğim resimler ,isimle birlikte çıkıyor.belki yüklemiş olduğun bir program buna sebebp oluyor olabilir.Bu arada denemeyi Tsunami Ev Ekranı ile yaptım.

Rehber harici tuşlarla tel çevirme diyince şnu anladım ; o gadgeti denemedim ama üzerinde dialler yazıyor.Oraya tıklayabilirsiniz.Ayrıca menü-yeşil tuş sırasını takip ederseniz telin kendi numara çeviricisi açılacaktır.:oke:

ömer-67

Üye
teşekkürler... şimdilik lightctrl die bi program buldum onunla yanıyo tuşlarım ama tus kılıdını kapattıgımda 45 sn 1 dk kadar bekledıkten snra sonuo ısıklar zamanı vardır belkı ama ben ayarlayamamıs olabılırm:hmmm

Haddat

Üye
Teşekkür ederim dostum...
Genelde ilk mesajın karışıklığıdan söz ediliyor.. İlk zamanlar bende karıştırıyordum ve birol ustan konusuna bakarak yüklüyordum... Sende açık olmayan nokta modifiye cfw nin nereye atılacağı.. yolu daha belirgin şekilde belirtirsen insanların kafası karışmaz diye düşünüyorum.. Selametle..

Ya.. Bu telefona bayılıyor var yaa... Komşularla ortak kullandığımız modem arızalanmış... Modem komşuda.. Komşu tatilde telefonu vodafonun aylık 100 mb sınırsız tarifesiy bilgisyara modem olarak bağladım super oldu...

blue2112

blue2112

Üye
arkadaşlar benim cihazım hacklidir ben sadece iphone gadget i yüklemek istiyorum indirdiğim gadgetleri nasıl yüklüyeceğim bilgisi olan varmı ?

ortioktay

ortioktay

Üye
bide şu n97 yi cıkarsalar cok güzel olur heralde

Üst Alt