46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

akaan57

Üye

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih, http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lack-5800-bilimsel-hesap-makinasi-312713.html adresindeki programı buradan indirip kurmaya çalıştım olmadı, başka sitelerden de indirdim hep aynı hata midlet-version problemi, 5800 olduğu için versiyon sorunu olduğunu zannetmiyorum ayrıca çoğu sitede kurmuşlar ve kimse benim aldığım hatayı almamış o yüzden sana danışayım demiştim :)

3.parti yazılım sorunu ;CFW ile alakalı olmayan durum,ilk mesajdaki bu konu ile ilgili söylediklerimi okuyunuz.
kurduğunuz 3cü parti yazılımların sebep olduğu-olacağı hatalar kişisel problemlerdir.
Yüklemeye çalıştığınız dosya bozuk.Aynı dosyadan birkaç tane daha buldum ama o dosyalar da bozuk.Üstelik verdiğiniz başlıktaki toplam 4 sayfanın tamamını okudum. herkes teşekkür etmiş ama bir kişi bile ben yükledim evet bu program çalışıyor diyene rastlamadım.Ama aşağıda ekran görüntülerini verdiğim ve kendi telimde kullandığım Casio FX-602P-Mobile-1.2.5 i yükleyebilirsiniz.Bu da Jar dosyası ama sağlam.

Casio FX-602P-Mobile-1.2.5

mustafa

mustafa

Üye
Böyle bir olumsuzluk varsa çaresi de var.ilk sayfada kocaman kocaman yazıyor.okumadığınız belli oluyor.

yoo okudum ama okumamı gerektirecek bir durum yok zaten arkadaşım. o kadar uzun ve karışık bir anlatım ki inan bana hiç okuyasım gelmiyor. neyse ellerine sağlık. yermek için yazmamıştım. ayrıca samsung ekranının sorunlarında rehberin açıldığını yazmışsın ben çözüm görememiştim.

SAMSUNG WiDGETS HATALARI :
1. Kırmızı Ekran hatası
2. battery network indicator hatası
3. Beyaz Ekran ve sadece alt bar görünme hatası
4. memory error
5. browser flash problemi
6.Alt Menü tuşları kullanımında ilk olarak rehberin açılması

yaa demek ki okumuşum ;)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yoo okudum ama okumamı gerektirecek bir durum yok zaten arkadaşım. o kadar uzun ve karışık bir anlatım ki inan bana hiç okuyasım gelmiyor. neyse ellerine sağlık. yermek için yazmamıştım. ayrıca samsung ekranının sorunlarında rehberin açıldığını yazmışsın ben çözüm görememiştim.

SAMSUNG WiDGETS HATALARI :
1. Kırmızı Ekran hatası
2. battery network indicator hatası
3. Beyaz Ekran ve sadece alt bar görünme hatası
4. memory error
5. browser flash problemi
6.Alt Menü tuşları kullanımında ilk olarak rehberin açılması

yaa demek ki okumuşum ;)

Ben aşağıdaki maddelerden bahsetmiştim kardeşim;)
bunları uygulayınca diğer tuşlara basınca rehbere geçme sorunu halloluyor.
Kolay gelsin.

KURULUM SONRASI İÇİN ÖNEMLİ UYARILAR:
2 - Restart sonrası açılacak olan
" samsung widget " Ev ekranının alt tuşları kullanımında ilk olarak rehber i açabilir.Bu yine " samsung widget " Ev ekranına ait bir bug.
a ) Fakat çaresi var ; sırası ile "Temel" - "Tsunami" - " Orange" - "vodafone" tekrar " Temel " Ev Ekranlarını belirleyin.

3 - Telefonu kapatıp açın.

4 -
" Temel " Ev Ekranı ile açılan Telefonunuzda şimdi " samsung widget " Ev ekranını belirleyebilirsiniz.

mustafa

mustafa

Üye
Ben aşağıdaki maddelerden bahsetmiştim kardeşim;)
bunları uygulayınca diğer tuşlara basınca rehbere geçme sorunu halloluyor.
Kolay gelsin.

ama ben sein bu dediklerini yapmadım. ya da yaptım farkında olmadım :D ama yapmadığıma eminim sadece vodafone seçtim daha sonra tekrar samsung hs ye döndüm. her neyse zaten wave alacağım mest etti beni hızı ekran kalitesi ve çektiği resimler. :D yazılarını okuduğum kadarıyla bu konuda baya bi bilgi birikimin var acaba dokunmatik tuş sesini değiştirme imkanın var mı iphonedaki tuş sesini eklemek gibi mesela

master_s

master_s

Üye
fatih kardeş birşey danışacağım sana. Bu İ-Phone menülü mofifikasyonunda formattan sonra İ-Phone menü değilde rehmer ev teması gelmesi için ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler....

tugrul_27

tugrul_27

Üye
değerli kardeşim mademki bu hazırladığın FW de böyle hatalar var neden bu widget leri koydun veya ev ekranlarını çabaların iyi niyetli biliyorum ama insanlar sorunsuz ve hatta en mükemmelini istiyorlar ki hepimizin çabası zaten mükemmeli yapmak ama nede olsa insanız bi yerde bişeyler gözden kaçıyor sitede bir sürü fw var zaten yakında v 60 güncellemesi geliyo bence çalışmalarını v 60 üzerinde yap genede eline ve emeğine sağlık iyi çalışmalar sakın sözlerimi yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil sakın

Aang67

Aang67

Üye
değerli kardeşim mademki bu hazırladığın FW de böyle hatalar var neden bu widget leri koydun veya ev ekranlarını çabaların iyi niyetli biliyorum ama insanlar sorunsuz ve hatta en mükemmelini istiyorlar ki hepimizin çabası zaten mükemmeli yapmak ama nede olsa insanız bi yerde bişeyler gözden kaçıyor sitede bir sürü fw var zaten yakında v 60 güncellemesi geliyo bence çalışmalarını v 60 üzerinde yap genede eline ve emeğine sağlık iyi çalışmalar sakın sözlerimi yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil sakın

Bu mesajımı tersleme olarak algılamayın sakın. Yayınlanan ev ekranları "bug" lu olunca ve "Nokia" kendisi üretmeyince belirli sıkıntılar yaşanıyor. Bunun CFW ile bir alakası yok. CFW stabil olarak çalışmakta. Ayrıca kaç kere belirtmiş arkadaşımız.. Kendisi için yapmış sonra bizimle paylaşmaya karar vermiş. Beğendirme gibi bir amacı da yokmuş. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz diye her sayfada söylüyor.

v60 konusuna gelince.. Bu kadar kişi varken v60 üzerinde çalışma çıkmaması mümkün degil gibi görünüyor. Biri yapmazsa başka biri mutlaka yapacaktır. Bu işlerden anlasam bütün günümü bunlara verir hazırlardım.. Yalnızca ufak tefek yardımlarda bulunabiliyorum..

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

ama ben sein bu dediklerini yapmadım. ya da yaptım farkında olmadım :D ama yapmadığıma eminim sadece vodafone seçtim daha sonra tekrar samsung hs ye döndüm. her neyse zaten wave alacağım mest etti beni hızı ekran kalitesi ve çektiği resimler. :D yazılarını okuduğum kadarıyla bu konuda baya bi bilgi birikimin var acaba dokunmatik tuş sesini değiştirme imkanın var mı iphonedaki tuş sesini eklemek gibi mesela

Wave almayı ben de düşünüyorum,ama fiyatının düşmesini bekliyorum.5800 ımı ise büyük ihtimalle satmayacağım.Dokunmatik tuş sesleri şu anda maalesef değişmiyor.ileride belki.

fatih kardeş birşey danışacağım sana. Bu İ-Phone menülü mofifikasyonunda formattan sonra İ-Phone menü değilde rehmer ev teması gelmesi için ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler....

Dediğinizin iki yolu var.ya ben CFW yi modifiye edip yapacağım.o zaman bütün ayarlar karışacak.Ama siz açılıştan sonra ; Menü - Ayarlar - Kişisel - Ev Ekranı yolunu takip ederek Rehber Ev Temasını seçebilirsiniz.Bu da çok zor bir yol olmasa gerek ? Bir yol daha var o da orjinal firmware kurmanız.

Artık ben size ne diyeyim?açıkçası zorlanıyor ve soru soruşlarınızdaki amacı da çözemiyorum.Yabancı forumları takip ediyor musunuz bilmiyorum ; oradaki bütün çıkan CFW lerin en iyi ortak özellikleri yapmış olduğum tek bir CFW içinde ,yani bu CFW içinde toplandı.Onları sorunsuz olarak görüyorsanız gidip onları yükleyin,bana hesap sorduğunuz şekilde yabancı forumlarda da hesap sorun.Herkesin yeterli yabancı dil bilgisi olmadığından yola çıkarak sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.

Ayrıca genel olarak görüyorum ki ; Türk insanı olarak okuma özürlü ve bir o kadar da okuduğumuzu anlayacak yeterli kapasitemizin olmadığını üye olduğum bütün forumlarda gözlemliyorum.
- Benim CFW'mde hata yok.Widgetlerde hata var.altına açık açık belirtmişmiyim?Belirtmişim.Dahası ? - Ev ekranları hatalıymış! Hatalarını açık açık yazmışım değilmi?Sorun nerede ?O ev ekranlarını kullanmayın o zaman.
- Ev ekranları hatalı ben bunları CFW ye koymayayım.olur.Sorunsuz bir CFW'm var.25.06.2010 tarihli.cd99 arkadaşım yine bu forumda paylaştı.onu yükleyin.veya siz yüklemeyin,İyi niyet maskesi altında bana yüklenecek bir şey bulursunuz.Ayrıca ben bu ( hatalı ) ev ekranlarını koymadığım zaman bu topik altında gelen istekleri gördünüz mü ?Koysam bir türlü koymasam bir türlü.Anlayacağınız kimseye beğendiremiyorum.
- Site'de bir sürü CFW var evet,onlardan birini yükleyin o zaman.Ama bu arada gidin sitedeki diğer CFW'lerin altında yazılanları okuyun.bir de bu başlık altında yazılanları okuyun.Ondan sonra sakin kafa ile düşünün ve yazacaklarınızı adil olarak yazın.
- hepimizin çabası zaten mükemmeli yapmak demişsiniz;ben kendim için bu mükemmel CFW'yi yaptım ama en büyük hatam paylaşmak oldu.nede olsa insanız bi yerde bişeyler gözden kaçıyor? demişsiniz ayrıca ; ben gözden kaçanları tek tek düzelttim.Hata olarak algılanan tüm bugları belirttim.Ama sonuçta hepimiz insanız değil mi?,dilin kemiği yok işte.Hata olarak gördükleriniz bu CFW ye 3cü kişilerin karşılıksız bir çaba göstererek bu telefona (5800'a) kattığı özellikler.Benim bir karşılık beklemeden paylaşımda bulunduğum gibi;o insanlar da insan üstü gayretlerle bu çabalarını karşılıksız paylaşıyolar ama (yabancı forumlarda) en azından tüm hatalara rağmen takdir görüyorlar.
- "v 60 güncellemesi geliyo bence çalışmalarını v 60 üzerinde yap " ; emriniz olur !Üstelik çıkmasına daha birbuçuk ay olan ve açılımında;içeriğinin ne olduğu belli olmayan bir paket üzerine çalışayım.
- "genede eline ve emeğine sağlık iyi çalışmalar sakın sözlerimi yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil sakın" diyorsunuz ama bu satıra kadar yazdıklarınızın tamamı eleştirinin alâsını içeriyor.
- Sorunsuz ve mükemmel CFW' mi istiyorsunuz? : Kendiniz yapacaksınız;armut ağacının altında beklemeyeceksiniz.
Forumda başka CFW'ler mi var? : gidip onları yükleyeceksiniz.
Benim CFW' mi beğenmediz mi ? ; yüklemeyeceksiniz.
-CFW'de hata filan bahane,asıl hata bende ki ; paylaşım yapıyorum.Bir daha yapmam olur biter.

Bu mesajımı tersleme olarak algılamayın sakın. Yayınlanan ev ekranları "bug" lu olunca ve "Nokia" kendisi üretmeyince belirli sıkıntılar yaşanıyor. Bunun CFW ile bir alakası yok. CFW stabil olarak çalışmakta. Ayrıca kaç kere belirtmiş arkadaşımız.. Kendisi için yapmış sonra bizimle paylaşmaya karar vermiş. Beğendirme gibi bir amacı da yokmuş. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz diye her sayfada söylüyor.

v60 konusuna gelince.. Bu kadar kişi varken v60 üzerinde çalışma çıkmaması mümkün degil gibi görünüyor. Biri yapmazsa başka biri mutlaka yapacaktır. Bu işlerden anlasam bütün günümü bunlara verir hazırlardım.. Yalnızca ufak tefek yardımlarda bulunabiliyorum..

Benim söyleyeceklerimin bir bölümünü de vampiries kardeşim söylemiş.Hattâ bazı yazdıklarımız da ortak zaten.Diline sağlık,klavyene sağlık diyorum.

mardok

mardok

Üye
rapidden başka siteye upload edebilirmisn jaf hatalarını

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
rapidden başka siteye upload edebilirmisn jaf hatalarını

Hayırdır?İnmiyor mu rapid'den?
Buyrun ; aşağıdaki linkten değişik bir host deneyebilirsiniz.

akaan57

Üye
Wave almayı ben de düşünüyorum,ama fiyatının düşmesini bekliyorum.5800 ımı ise büyük ihtimalle satmayacağım.Dokunmatik tuş sesleri şu anda maalesef değişmiyor.ileride belki.

Dediğinizin iki yolu var.ya ben CFW yi modifiye edip yapacağım.o zaman bütün ayarlar karışacak.Ama siz açılıştan sonra ; Menü - Ayarlar - Kişisel - Ev Ekranı yolunu takip ederek Rehber Ev Temasını seçebilirsiniz.Bu da çok zor bir yol olmasa gerek ? Bir yol daha var o da orjinal firmware kurmanız.

Artık ben size ne diyeyim?açıkçası zorlanıyor ve soru soruşlarınızdaki amacı da çözemiyorum.Yabancı forumları takip ediyor musunuz bilmiyorum ; oradaki bütün çıkan CFW lerin en iyi ortak özellikleri yapmış olduğum tek bir CFW içinde ,yani bu CFW içinde toplandı.Onları sorunsuz olarak görüyorsanız gidip onları yükleyin,bana hesap sorduğunuz şekilde yabancı forumlarda da hesap sorun.Herkesin yeterli yabancı dil bilgisi olmadığından yola çıkarak sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.

Ayrıca genel olarak görüyorum ki ; Türk insanı olarak okuma özürlü ve bir o kadar da okuduğumuzu anlayacak yeterli kapasitemizin olmadığını üye olduğum bütün forumlarda gözlemliyorum.
- Benim CFW'mde hata yok.Widgetlerde hata var.altına açık açık belirtmişmiyim?Belirtmişim.Dahası ? - Ev ekranları hatalıymış! Hatalarını açık açık yazmışım değilmi?Sorun nerede ?O ev ekranlarını kullanmayın o zaman.
- Ev ekranları hatalı ben bunları CFW ye koymayayım.olur.Sorunsuz bir CFW'm var.25.06.2010 tarihli.cd99 arkadaşım yine bu forumda paylaştı.onu yükleyin.veya siz yüklemeyin,İyi niyet maskesi altında bana yüklenecek bir şey bulursunuz.Ayrıca ben bu ( hatalı ) ev ekranlarını koymadığım zaman bu topik altında gelen istekleri gördünüz mü ?Koysam bir türlü koymasam bir türlü.Anlayacağınız kimseye beğendiremiyorum.
- Site'de bir sürü CFW var evet,onlardan birini yükleyin o zaman.Ama bu arada gidin sitedeki diğer CFW'lerin altında yazılanları okuyun.bir de bu başlık altında yazılanları okuyun.Ondan sonra sakin kafa ile düşünün ve yazacaklarınızı adil olarak yazın.
- hepimizin çabası zaten mükemmeli yapmak demişsiniz;ben kendim için bu mükemmel CFW'yi yaptım ama en büyük hatam paylaşmak oldu.nede olsa insanız bi yerde bişeyler gözden kaçıyor? demişsiniz ayrıca ; ben gözden kaçanları tek tek düzelttim.Hata olarak algılanan tüm bugları belirttim.Ama sonuçta hepimiz insanız değil mi?,dilin kemiği yok işte.Hata olarak gördükleriniz bu CFW ye 3cü kişilerin karşılıksız bir çaba göstererek bu telefona (5800'a) kattığı özellikler.Benim bir karşılık beklemeden paylaşımda bulunduğum gibi;o insanlar da insan üstü gayretlerle bu çabalarını karşılıksız paylaşıyolar ama (yabancı forumlarda) en azından tüm hatalara rağmen takdir görüyorlar.
- "v 60 güncellemesi geliyo bence çalışmalarını v 60 üzerinde yap " ; emriniz olur !Üstelik çıkmasına daha birbuçuk ay olan ve açılımında;içeriğinin ne olduğu belli olmayan bir paket üzerine çalışayım.
- "genede eline ve emeğine sağlık iyi çalışmalar sakın sözlerimi yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil sakın" diyorsunuz ama bu satıra kadar yazdıklarınızın tamamı eleştirinin alâsını içeriyor.
- Sorunsuz ve mükemmel CFW' mi istiyorsunuz? : Kendiniz yapacaksınız;armut ağacının altında beklemeyeceksiniz.
Forumda başka CFW'ler mi var? : gidip onları yükleyeceksiniz.
-CFW'de hata filan bahane,asıl hata bende ki ; paylaşım yapıyorum.Bir daha yapmam olur biter.

Benim söyleyeceklerimin bir bölümünü de vampiries kardeşim söylemiş.Hattâ bazı yazdıklarımız da ortak zaten.Diline sağlık,klavyene sağlık diyorum.

Herşeyi tamamen anlatmış fatih arkadaşımız özellikle şu 3 maddeye dikkat çekmek istiyorum:
Kod:
Sorunsuz ve mükemmel CFW' mi istiyorsunuz? : Kendiniz yapacaksınız;armut  ağacının altında beklemeyeceksiniz.
 Forumda başka CFW'ler mi var?  : gidip onları yükleyeceksiniz. 
gerisi size kalmış, ayrıca ben yabancı sitelerdeki cfw'leri de denedim başka türk yapımı cfw'ler de denedim bence en başarılısı bu, fatih arkadaşımızı tebrik etmemiz gerekiyor :alkis, kendi adıma konuşmam gerekirse, bir kaç kendini bilmez hiç cfw yapmamış yapmaya bile çalışmamış ( deneseler zor ve engelli bir süreç olduğunu görecekler zaten ) yetersiz kişinin lafını takıp sinirlenme fatih bence :oke:, ayrıca ben ve benim gibi düşünenler için geliştirdiğin cfw paylaşımlarının devamını bekliyorum :tşk:

mardok

mardok

Üye
Hayırdır?İnmiyor mu rapid'den?
Buyrun ; aşağıdaki linkten değişik bir host deneyebilirsiniz.

benm rapidde sorun varda o yüzden :)

ikoseler

ikoseler

Üye
Ya arkadaşlar Fatih arkadaşımız sırf bu acımasız ve haksız eleştiriler yüzünden donanimhaber'deki paylaşımlarını bıraktı, belki burada huzurlu bir paylaşımda bulunurum diye. Ama yine bazı arkadaşlarımız üzücü yorumlar yapıyor, lütfen kırıcı değil yapıcı olalım ve kimse kimseyi üzmesin. Beğenmiyorsak isteklerimizi başka forumlarda arayalım.
[COLOR=#000000 ! important][/COLOR]

muaythai

muaythai

Üye
fatih boş ver onları hata CFW de değil hata onlarda kusur arayanda. bence mükemmel olmuş ben daha sorunlar karşılaşmadım iphon şeklinide kullandım. süper tekrar teşekkür ederim. ellerin dert görmesin kardeşim. sen olmasan uyduruk halde kullanacaktık. beğenmeyen arkadaşlar birde siz yapında görelim nasıl kusursuz yapıyormuşsunuz.

ortioktay

ortioktay

Üye
valla bn kulnaıyorum gayet güzel ve kasma yok br sürü ev ekranı var hatasız onları kullanın tema efektleri harika CFW bence mükemmel olmuş biz yapmasını bilmiyoruz yapanıda eleştiriyoruz. adamın üstüne gitmeyinde CFW yapmaya devam etsin ......

cd99

Üye
fatih arkadasım söylediklerine hak veriyorum akadasımız kendi çapında bişeyler yapıp bizimle paylaşıyor aramızdan bazıları çıkıp sen sole yapmısın bole yap diye emirler yagdırıyorsanki bu adam bizlere yazılım yapmak zorunda arkadaslar boyle seylerı takdir edıp bızde boyle arkadaslara yardımcı olmamız gerekir bu soyledıklerımı yalakalık olarak algılamanızı ıstemem cunku ben bu arkadası forumdonanımhaberden berı takıp edıyorum ve simdiye kadar problemlı bır yazılım yayınladıgını gormedım onun ıcın bazı seylerı yazarken iki kere dusunup oyle yazalım

mustafa

mustafa

Üye
bana burda söz hakkı doğduğunu hissettim. kesinlikle bir kusuru olduğu için söylemedim ben. emeği geçen arkadaşa saygım sonsuzdur. ben yermedim yermemde hiç bir zaman. çünkü ortada bi emek var.

sevgiler saygılar...

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
bana burda söz hakkı doğduğunu hissettim. kesinlikle bir kusuru olduğu için söylemedim ben. emeği geçen arkadaşa saygım sonsuzdur. ben yermedim yermemde hiç bir zaman. çünkü ortada bi emek var.

sevgiler saygılar...

Yazdıklarım senin için değildi zaten kardeşim.Sadece üst mesajda arkadaş alıntı yaparken bir karışıklık olmuş.O sayfada ben senin sorduğun bir soruya cevap vermiştim. saygılar bizden ...:sarıl:

maviay54

Üye
f@tih arkadaşım canım abiciğim;
senin yaptığın bütün cfw leri yükledim ve kullandım.. şimdiye kadar senin söylediğin hataların dışında hiç bir hata göremedim.. CFW yi eleştirenlerin amacı tabiri caiz ise ''ÜZÜM YEMEK DEĞİL,BAĞCIYI DÖVMEKTİR'' Sen kendin için yaptığın CFW'yi beğenenlerin kullanması bir hizmet yapıyorsun ama karşılığında olmaması gereken eleştirilere maruz kalıyorsun... sen onlara bakma onların amacı yukarıda ifade ettiğim deyişte saklıdır..senin yaptığın ve yapacağın CFW kullanmaya devam edeceğiz...Bu kendini bilmez arkadaşlara bakma..seni zor bulduk kolay kaybetmek istemiyoruz...bundan sonra yapacağın CFW leride sabırsızlıkla bekliyorum ve beklemeye devam edeceğim...
''ALLAH'' sana iyilik sağlık ve mutluluklar versin... hayatta daima hoşgörülü ol....

sevgi ve saygılar

Üst Alt