Ram artırılabilir. Neden? Çünkü yabancı bir siteden yüklediğim fw seninkine çok benziyor, fakat onda ev ekranı bu kadar çeşitli değildi ve Red orijinal teması vardı. Gereksiz programlar da yoktu.
İlk açtığımda RamBlow yükledim baktın 73 gösteriyor. Temizleme butonuna bastım Ram 78'e kadar çıktı. Seninkinden tek farkı tema efektlerin İnanılmaz hızlı geçiyor. Benim ençok içime sinen fw'ydi ama ne yazıkki formattan sonra silindi daha bulamadım. Madem bulamadım benzer birinden benzer bir şey yapmasını istiyim dedim.
Tel. şişmesinden kastım, o kadar gereksiz pro var ki artık Gereksiz diye bir dosya atıp içine koydum hepsini. File browser fln, FX-Plore yükledim mesela senin verdiğin Rar. dosyası fln açmıyor ve tr değil. FX'i yükleyince o kaldı silinmiyor da.
Gerçekten bir hizmet yapıp dua almak istiyorsan biraz önerileri dinle.
Arkadaşım ; bir önceki mesajında yazdıklarınla yine çeliştiğinin farkında mısın ?
5-6 madde sıralamışsın şunlar şunlar olsun diye; hem de ram artsın;olacak iş mi kardeşim ? Mantık çerçevesinde düşünün lütfen.Ram 78 e çıktı diyorsun;ben bir CFW hazılayayım 90 MB ram ile açılacak ve RamBlow temizliğinden sonra 95'e çıkacak.Ondan sonra hani benim 6 maddelik istediklerim diyeceksiniz bu sefer.Ya o,ya o kardeşim.Birinden birini seçeceksin.Hem ben yüksek ram istiyorum hem şunları şunları istiyorum.Maalesef bu işler sizin dediğiniz,istediğiniz gibi olmuyor.
Ayrıca bir önceki mesajımda yazdım;bu CFW benim ve bu şekilde hazırlandı ; isteyen yükler dedim.Zorlama yok dedim.Beğenmiyorsanız yüklemezsiniz ;isterseniz kendi CFW nizi hazırlamakta özgürsünüz dedim.
Ayrıca ; teşekkür etmiyorum işte,beğenmedim;tarzı gelen mesajlar var ; onlara da dedim ki ;bu konu teşekkür beklemek ; emeğe saygı felsefesi ile hazırlanmış bir konu değil.Sadece basit bir paylaşım yapıyorum.Hizmet ne kelime ,hack'in manasını biliyor musunuz ? Kusura bakmayın ; hackli bir CFW için dua almak istemiyorum.Mantıklı yol gösterimlere her zaman açığım, ama "önerileri dinle" tarzında asla...Sadece bir şey yazarken akıl mantık çerçevesinde düşünüp yazın,tek istediğim bu.
çok saol kardeşim bilgilerin ve yardımların için ben aslında bu RAMblow programının orjinal ve içinde bi şekilde buldum daha doğru japonyada okuyan arkadaşım saolsun bana yolladı ama şöle bi durum var sadece japonca dil yüklü

neyse iphone stilini dört gözle bekliyorum en çok beğendiğim yazılım stilidir ben kendim bile geliştirdim ama henüz 5800 için değil kolay gelsin...
Yeni CFW içine benim eklemeyi düşündüğüm RamBlow ingilizce ; fakat sanırım bir eski sürüm.Bu yüzden bu dosyayı ekleyeyip eklememekte halâ tereddüt içindeyim.Olmazsa bu dosyayı dışarıdan veririm.İstek halinde dışarıdan kurulumu yapılabilir.
Bu arada iphone stil için fazla bir beklentiniz olmasın

çünki değişen samsung widget üzerine eklenmiş gadget.swf dosyası ile Açılış ekranının iphonevari bir görünüm kazanması.Bunları yapabilmek için de samsung widget ev ekranına ait alt bar menünün CFW içinden silinmiş olduğu , bir de dialler in değişmesi.Yani iç menülerde değişen bir şey yok.Bunu şimdiden belirteyim

Tabi bu sürü CFW ye de değişik gadget.swf ler uygulanabilir.Ama bu sürümde alt menü bar'ın olmayacağını unutmamak lazım.Bu yüzden eski sürüm CFW yi de yayıda tutacağım.Size de çalışmalarınızda kolay gelsin.
yav fatih kardeş sana zahmet yeni CFW'ye bu tsunami denen fakat ev ekranında adı Oratsu diye görünen HS'yi eklermisin;senin daha önceki CFW'lerinde vardı ama yeni olanında ben göremedim,o tema çok hoşuma gidiyordu,kısayollar ekleyip,yerlerini istediğimiz gibi değiştirebiliyorduk
Zaten bu oratsu - tsunami Ev ekranı tüm yayınladığım CFW'lerde var kardeşim.Bir şeyi yanlış yapyıor olmayın ? Sadece son CFW'lerimde Tsunami ev ekranı ilk açılış sırasında kuruluyor.( 5 0 ) olayı.Kurulan beş programdan bir tanesi de zaten bu Tsunami Ev Ekranı.