bybilal
Üye
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.ellerine sağlık kardeşimsabahın köründe kalkıp flashımı attım simdi keyfime bakıyorum
ellerine sağlık ustam...işte bu tam istediğim gibi olmuş....
ben teşekkür ederim.teşekkürler güzel paylaşım
Seni de görmek çok güzel kardeşim.f@tih kardeşim burada da seni görmek ne güzel)
Dostum öncelikle çok teşekkürler. Fakat bende samsung ev ekranı gözükmedi. Nerede hata yapmış olabilirim? Hafıza kartına format attıktan sonra kök dizine attım fakat kurmadı. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Ya su samsung teması bendede gelmedi ev ekranı kısmına
kardeşim hack dosyalarını tıklayınca mahkeme kararı diyir nerde hack dosyaları ?
arkadaşlar dosyayı nasıl indirecem 4 karakter şifre istiyor
fatih bey CFW nizi yükledim gayet hoş güzel fakat şöyle bir hata gördüm bunu düzeltirseniz daha güzel olacak.
Mesaj yazarken T9 yani metin tahmini işlemi yapılmıyor Ayarlar-Telefon-Dil menüsünde görebilirsiniz.Msj için olmazsa olmazlardan biri bu işlem acilen ilgilenin.
Artı bi not daha düzenlemesini yapmış oldugunuz FW lerin başına gelen Rem yazılarını silmemişsiniz dikkatiniz olsun yüklemede arkadaşlar sorun yaşaya bilir. bunlar benim ilk gördügüm noksanlar sonra yine dönerim size.
iyi günler...
fatih arkadaşım yükledim fw ni fakat nir türlü ekran gelmek bilmiyor. Göz kkırpıp duruo . İlk telefonu açtıktan sonra restar uyarısı geldi ama bir türlü basılmıyordu tamama. Tuş kilidini açıp kapıyorum Ok tuşuna basılmıyor. Bende söktüm bataryayı daha da gelmiyo o restart yazısı , küstümü napptı x))
KAFAYI YİCEM YA DENİLENİ AYNEN YAPIYORUM TELEFONA FORMAT ATMAKTAN MAL OLDU YA. Bekliyorum restart to finiş diyor tuş kilidini açıyorum tamam denmiyor ya ha bire tuş kilidini aç deyip duruyo sinirimi bozuyo vur duvara göster tuş kiilidini diyo yaaa.
YA ABİ -Tel açıldıktan sonra ekran ışığı kendiliğinden sönene kadar bir işlem yapmayın.Bu arada göz kırpma işlemi halâ devam edebilir. Diyosun tamam belioyurm ekran ışını sönmesini dua ediyom ama sönmüyo kuruyo bişeler yapıyo kafasına göre takıılıyo. ondan sonra aç kapa diyosun teli 5 program kurulcak diyosun onların hepsi olup bitiyo ilk seferde ama hiç ekran kararmıyo şunu keşke vidyolu veya resimli anlatsaydın ne güzel olurdu. parmaklarım acıdı walla tuşlara basıp format atmaktan.
arkadaşlar fatih kardeşimizin ilk verdiği link başka linke yönleniyo ve flsh işlemi yapınca orjinal nokia oluyo buna dikkat edin ben 5 kez flsh lama yaptım değişiklik olmadı fatih arkadaşımız sonradan doğru adresi vermiş ama tıklayınca eski verdiğine yanı orjinal nokia yha geri dönüyo haberinize burdan indirin fw dosyalarını işte linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5 dosyanın da atmamının kurulması lazım.Dediğim gibi Samsung widgets uğruna;ilk açılışta pürüz olabiliyor.yenilenen linkten cfw dosyasını indirip ;bir kez daha dene ve kurulum sonrası açıklamalarına uygun davranmaya çalış.Denenmemiş veya hiç kurulmamış bir cfw olsa haklısın diyeceğim.dostum kurulum sonrası 4 dosya kuruldu 1 tane kurulamadı uyarısı veriyor ve samsung widgets ev ekranı seçenekleri arasında cıkmıyor.
5 dosyanın da atmamının kurulması lazım.Dediğim gibi Samsung widgets uğruna;ilk açılışta pürüz olabiliyor.yenilenen linkten cfw dosyasını indirip ;bir kez daha dene ve kurulum sonrası açıklamalarına uygun davranmaya çalış.Denenmemiş veya hiç kurulmamış bir cfw olsa haklısın diyeceğim.
yaw arkadaşım 9, oldu bu flash attıığım herşeyi sırasıyla yapıyorum olmuyo olmuyo olmuyo nokianın orjinal sürümü oluyo senin verdiğin fw de bence bi hata var dostum
fatih kardeş senin verdiğin fw de hata mı var ya demin den sonra 7 . flsh işlemim tl i hep orjinal nokia kuruluyo kafayı yicem yha neden böyle oluyo
yarım saattir göz kırpıyor bana bi sorun mu var
Kurulum sonrası uyarılarını oku kardeşim.orada anlatılanları uygulayıp ; menü-ayarlar - ev ekranı seçeneklerinden "temel" ev ekranını seçtiğin an herşey başarı ile tamamlanmış olacak.o seçeneğe ulaşamıyorsan pili çıkarıp yeniden tak ve teli tekrar başlat
Dostum olur ya bir hata yapmış olabilirim diye , üşenmedim;son verdiğim linkten CFW yi indirip tekrar kurdum.Kurulum sonrası hiç bir hata veya problemle karşılaşmadan cfw kuruldu.Sadece dediğim gibi ilk açılış biraz pürüzlü onda da sabır göstermek gerekiyor.Son göderdiğim linkten indirip kurulum denedin değil mi? Yine de halledemezsen Ö.M olarak MSN ni yolla gece 12'den sonra sana yardımcı olayım.
herşeyi harfiyen yaptım senin verdiğin v50 ema birşey var yha onu pc den kaldırdım öyle yükledim bu sefer oldu ışık sönmedi bende de uzun süreli ama ben o halde ev ekranını temel yaptım tam yl kapatacakken 5 dosya yükleme geldi 5 0 oldu restart at dedi attım ama programlar yani o 5 pro yüklenmedi sanırım coplete 5 0 yazdı tekrardan mı flshlasam acaba ne dersin ?
--------------- Ekleme ---------------
tl e format attım gene aynı dedi temel ekranı seçince 5 pro yüklenmeden restart dedi tamam dedim attı gene yüklenmedi sanırım 5 pro yüklenmezse bi sorun var mı yada yüklenirse ne gibi yararları var fatih kardeş
--------------- Ekleme ---------------
fatih kardeş fw de tek eksik msjlar kismında t9 olmaması acilen bi çözüm bulursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?