f@tih.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Seizi çok seviyorum çok teşekkür ederim sizlere telefonum düzelti fatih arkadaşın dediği gibi 006 yerine 005 yüklemeyi deniyo muşum çok sevinçliyim çok sağolun arkadaşlar )))))
Bendekiyle aynı hataydı ondan olabilir diye düşünmüştüm öndeki yazı tanıdık gelince arkaya bakmamışım v50 yi görmedim. Fatih kardeş saolsun
Bi şey merak ediyorum şimdi v50 kuramıyoruz mu v51 den bi önceki sürümü ))
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar burda olan war mı ben şimdi v51 kurdum ya v50 kuramam mı tekrar kurmak istesem
v4.0'a ait ilk CFW çıkana kadar forumda yokum.Ö.M alımını da kapattım.ilk CFW ile birlikte görüşmek üzere
fatih kardeşim nokia x3 firmware v21 war görünüyo ama software update de görünmüo war mı v21 nasıl yükleriz. nss den kodu değiştirince v21 i görür mü ? nokia x3 turkey kod ne bilio musun =) ?
v4.0'a ait ilk CFW çıkana kadar forumda yokum.Ö.M alımını da kapattım.ilk CFW ile birlikte görüşmek üzere
fatih yok mu la
Merhaba,Fatih senden bir isteğim olacak müzikler klasörleri ile sorunum var sadece E:\Music altındaki dosyaları okumasını istiyorum...daha önceki sürümlerde bu böyledi ama v51 3,5 cfw'de böyle değil ayrıca eski sürümlerde onu dosya uid numarası ile bulabiliyordum kendim ayarlıyordum,yardımcı olmanı temenni ediyorum çalışmalarından ve paylaşımından çok memnunum..
Deneme bile demiştim sanayakarsın flashını telin.hem neden v50 ye dönmek istiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?