UniqueDemon
Üye
Yok paylaşım yapmıycamElbette editleyebilirsinzi;ama paylaşımlarınızı kendi açacağınız ayrı başlıklardan yaparsanız sevinirim.Kolay gelsin.
Eğer CFW yi editleyen ayri333 arkadaşım diğer sorunu da hallderse ayrı bir başlık açarak yayınlayabilir benim için bir sakıncası olmaz.
Geçmiş olsun kardeşim.Önce sağlık elbette.Allah sağlık şifa versin.diğer sorunuda çözecektimde benim çocuk rahatsızlandı onunla uğraşıyorum şu an takip edemiyorum,sonra bakacam
Geçmiş olsun kardeşim.Önce sağlık elbette.Allah sağlık şifa versin.
Bir iki ufak değişiklik harici Tüm özellikler ayni kardeşim.Kullanabilirsiniz.bu ilk msjdaki gatgetleri bundada kulana biliyomuyuz ?
Bir iki ufak değişiklik harici Tüm özellikler ayni kardeşim.Kullanabilirsiniz.
peki saol birde bişey sormak istiyorum ben bugün v51 yükledim yalnız yükleme esnasında ekranda bi acayip çizgiler çıktı kurulum esnasında ara ara siyah siyah gözüktüler sonra gittiler bir sorun olurmu bu herkeste böylemi ? oldu birde ben öyle olunca v50 ye geri yükliyim dedim tel açılmadı sonra v51 yükledim tekrardan
eline sağlık gerçekten güzel vede
Yükleme esnasında gördükleriniz normal.Herkeste öyle oluyor.Heyecan yapmaya gerek yok
Kesinlikle Downgrade (versiyon düşürme) yapmayın telefonunuzadersiniz.Şanslıymışsınız ki cihazın flash'ına zarar gelmemiş.
Beğendiğin için teşekkürler kardeşim.
hadi ya kıl payı kurtuldum desenizeelime aldığım tel bozuluyo bunu bağri bozmıyım
birde flash a zarar gelse tel daha açılmazmı yada ne olur ?
--------------- Ekleme ---------------
yükledim iphone menüsü çıktı :S
Doğrudur kardeşim.Ben Tsunami Ev Ekranı resmini;Tsunami dosyasını değiştirdiğim için örnek olarak koydum.Yoksa diğer tüm özellikler zaten ilk Mesajda yazanlar ile ortak.üstteki mesajımda CFW ye ait Linki verirken bunu belirtim zaten.bende direk yukardakini kurdum ilk sayfadan hiç bişey indirmedim direk yukardakini kurduğumda iphone menüsü geldi
ilk Mesajda yazılı olan CFW'nin Tüm özelliklerine ve V51'in Özelliklerine Ek olarak;
- ilk kurulum aşamasına Widgetizer eklendi.
- Tsunami Ev Ekranı Teması Değiştirildi.
- Telefon Açılış Ekranı değiştirildi.
- Firebird default tema (Diğer Tüm Temalar Silindi)
- v51'e ait azaltılmış Dokunmatik Titreşim seviyesi yeniden düzenlendi.
Doğrudur kardeşim.Ben Tsunami Ev Ekranı resmini;Tsunami dosyasını değiştirdiğim için örnek olarak koydum.Yoksa diğer tüm özellikler zaten ilk Mesajda yazanlar ile ortak.üstteki mesajımda CFW ye ait Linki verirken bunu belirtim zaten.
v51 için Sorunsuz ve stabil ara sürüm olan 9Hs v.3.5 hazır arkadaşlar.Son kontrolleri de yaptıktan sonra bir iki saat içinde buradan linkleri vereceğim.bu sürümde ufak tefek değişiklikler var.Asıl çalışmam v4.0 için olacak.Sabırla beklediğiniz için hepinize teşekkür ederim.
--------------- Ekleme ---------------
v51 9HS v3.5 - Tuş ışıkları ve Tuş Kilidi Titreşimi Açık
ilk Mesajda yazılı olan CFW'nin Tüm özelliklerine ve V51'in Özelliklerine Ek olarak;
- ilk kurulum aşamasına Widgetizer eklendi.
- Tsunami Ev Ekranı Teması Değiştirildi.
- Telefon Açılış Ekranı değiştirildi.
- Firebird default tema (Diğer Tüm Temalar Silindi)
- v51'e ait azaltılmış Dokunmatik Titreşim seviyesi yeniden düzenlendi.
Nasıl yükleneceğine ve Kurulum sonrasına ait hiçirşey değişmedi.Herşey ilk mesajda anlatıldığı gibi
indirme linki resimlerin altında...
Açılış ekranına ait gif'i göremiyorsanız bilgisayarınıza kaydediniz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu uygulamarda görünen sohbetle alakalı çıkan simge problemi halloldumu acaba. kaldırılamıyorda sinir bişey ya
Bu dosyayı inceleyip,kurup denedim.arkadaş dokunmatik titreşimi sorununu çözmüş fakat ovi rehber sorunu devam etmekte,uygulamalar klasöründe olmaması gereken bir uygulama ve ikon var.CFW'de başka bir sorun yok.fakat bu sorun da düzeltilmeden bu CFW nin bu başlık altından yayınlanması mümkün değil.
v51 için Sorunsuz ve stabil ara sürüm olan 9Hs v.3.5 hazır arkadaşlar.Son kontrolleri de yaptıktan sonra bir iki saat içinde buradan linkleri vereceğim.bu sürümde ufak tefek değişiklikler var.Asıl çalışmam v4.0 için olacak.Sabırla beklediğiniz için hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?