400-500tl arasi yeni sifr tel öneri...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
herkesin kendi düşüncesi bu benim düşüncem,senin düşüncen farklı olabilir bu gayet doğal.

Yanlis anlamissin kardesim brn onu senin hakli oldugun icin soyledim :) yani desek bos insanlar bunlari dikkate almiyor anlaminda .yanlis anlasilma sebebiyet verdigim icin cok ozur dilerim.

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Gioda kullandim chachada kullandim. Almayin abi o fiyata android almayin pisman olursunuz. Android istiyosaniz en az 1000tl yi gozden cikarmaniz gerek.
Gio 400 e dustu bu arada 439 felan yazmissiniz :D

furkan176

furkan176

Üye

Yanlis anlamissin kardesim brn onu senin hakli oldugun icin soyledim :) yani desek bos insanlar bunlari dikkate almiyor anlaminda .yanlis anlasilma sebebiyet verdigim icin cok ozur dilerim.
Pardon kardeş önemli değil asıl ben çok özür dilerim:D kusura bakmassın inşallah

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
15097

15097

Üye
Gioda kullandim chachada kullandim. Almayin abi o fiyata android almayin pisman olursunuz. Android istiyosaniz en az 1000tl yi gozden cikarmaniz gerek.
Gio 400 e dustu bu arada 439 felan yazmissiniz :D
750 lira da yeter :D

TransformerS34

Üye
Live with walkmanında ekran çözünürlüğü kötü ve ekranıda küçük bunlar android bir telefon için çok önemli özelliklerdir

Ekranın küçük ve çözünürlüğünün düşük olması android telefonların önemli bir özelliği mi :hmmm

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Konu android ise parayı artırmak şart gibi duruyo :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt