400-500tl arasi yeni sifr tel öneri...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
603

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neden android deyl!!
Ben fazla özellik istemiyorum...
Interneti ve uygulamalari iyi olsun yeter bana..
Ama nokiada bi bakalim...
Bu yazıyı başka konuda yazmıştım senin için buraya da alıyorum :ok2:

Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 :tl: lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..

Umarım yazım açıklamıştır kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: sharke2010
Metin MF

Metin MF

Üye

Bu yazıyı başka konuda yazmıştım senin için buraya da alıyorum :ok2:

Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 :tl: lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..

Umarım yazım açıklamıştır kardeşim..

:alkis işte ben bu yüzden android yerine 603 aldım.

-Emre

-Emre

Üye
çok performans istemiyosan galaxy y pro olabilir...

StunnerDead

StunnerDead

Üye
N95 8gb kullanan birisi daha var aranızda :perde:

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu fiyata android alma sakın

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Millet 603 demis tamam...
Ama ben 4 senedir n95 kullanyorum... Symbiandan biraz anlarim... Nokia 603 n95 den ne gibi fazla özelligi var? Hizi nasil, neler yapabilirim!!!

15097

15097

Üye
Millet 603 demis tamam...
Ama ben 4 senedir n95 kullanyorum... Symbiandan biraz anlarim... Nokia 603 n95 den ne gibi fazla özelligi var? Hizi nasil, neler yapabilirim!!!
N95 ile 603'ü karşılaştırma bence 603 tartışmasız daha üstündür :ok2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kisacasi s2 deki android ile galaxy y deki ayni degil.ayni sey 603 ve n95 icin de gecerli

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Marka ne olursa olsun fark etmez!!!
Kamerasi iyi veya kötu fark etmez..
Isletim sistemi ve rami iyi olsun yeter...
Bide uygulama ve oyunla biraz ilgilenerin..
:)
Galaxy Gio ile sony walkman with live öneririm.
İşletim sistemi ve ram demişsin
Gio -> 800mhz işlemci, android 2.3, 278mb ram > 459tl
Walkman live -> 1ghz işlemci, android 2.3.6 (4.0.4 destekli), 512mb ram, flash destekli -> 490-535tl arası

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy Gio ile sony walkman with live öneririm.
İşletim sistemi ve ram demişsin
Gio -> 800mhz işlemci, android 2.3, 278mb ram > 459tl
Walkman live -> 1ghz işlemci, android 2.3.6 (4.0.4 destekli), 512mb ram, flash destekli -> 490-535tl arası
Şu Gio yu neden öneriyorsunuz anlamış değilim o kadar yazı yazıldı hiç birini mi okumadınız..

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Live with walkman al ama güncelleme ics ile çok yavaşlıyor.(Orjinal ics)Arkadaşın yazdığı fiayta bulursan al.

furkan176

furkan176

Üye
Live with walkmanında ekran çözünürlüğü kötü ve ekranıda küçük bunlar android bir telefon için çok önemli özelliklerdir

CasuS_87

CasuS_87

Üye

Çok fazla oyun oynamıyorsa 603 çok iyidir.Ama tuşlu demiş..Tuşlu telefonlarda oyun kolay kolay bulamazsın ama samsung Chat veya Htc Cha Cha öneririm.

Htc Chacha gerçekten güzel ;) Katılıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt