Çok fazla oyun oynamıyorsa 603 çok iyidir.Ama tuşlu demiş..Tuşlu telefonlarda oyun kolay kolay bulamazsın ama samsung Chat veya Htc Cha Cha öneririm.İşletim sistemi iyi olsun demişsin, oyun demişsin, uygulama demişsin.Bence o fiyata Android alınmaz.Nokia 603 öneririmAma Symbian'da fazla uygulama oyun bulamayabilirsin
![]()
Cok üzgünüm
Çok fazla oyun oynamıyorsa 603 çok iyidir.Ama tuşlu demiş..Tuşlu telefonlarda oyun kolay kolay bulamazsın ama samsung Chat veya Htc Cha Cha öneririm.
Dokunmatik istemediğini göremememişim.Bende ChaCha öneririm o halde
Android 2.3 işletim sistemi ve bir sürü oyun
Ama ChaCha hem dokunmatik ekranlı hemde qwerty klavyeli 
Oyun ve uygulama konusunda daha üstündür Android.Android derken merak etdim..
Galaxy mini nasil?? Symbiandan ne avantaji var!! Veya ne eksigi...
Oyun,uygulama gelir akla ama Galaxy mini de bu özelliği kullanman çok zor..Android alacaksan 700Android derken merak etdim..
Galaxy mini nasil?? Symbiandan ne avantaji var!! Veya ne eksigi...
gözden çıkarmalısın.Uygulamarın güzel olmasını istiyorsan en az 700 TL'yi gözden çıkarmalısın demek istemiş arkadaşTamam.. Öyle olsun oyunda istemiyorum!!! Iyi Kamerada istemiyorum..
Sadece isletim sistemi iyi uygulamalar güzel olsun yeter!!
Ama dediğim gibi HTC ChaCha iyi bir Android telefondur.Bir bak istersen 
Uygulamarın güzel olmasını istiyorsan en az 700 TL'yi gözden çıkarmalısın demek istemiş arkadaşAma dediğim gibi HTC ChaCha iyi bir Android telefondur.Bir bak istersen
![]()
Bu siteden bakabilirsinbana HTC ChaCha telin özelliklerini yazibilecek birisi varmi?
Merak etmeye basladim..
400-500Bi basga öneri yokmu???
Arası 2.el Nokia cihazlara bakmanı öneririm..603 ve 701 modellerini biraz incele..Bu fiyat aralığında Android den uzak dur.