40.000 Megapixel lik foto!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
    Konu Sahibi
40.000 Megapixel lik foto!
İşte dünyanın en büyük iç mekan fotoğrafı!

40 bin megapiksel boyutundaki bu inanılmaz fotoğrafta her detaya yaklaşmanız mümkün!

Bu 280.000x140.000 çözünürlüğündeki, 40.000 megapiksellik, 360 derecelik görüntü, Çek Cumhuriyeti'nin Prag şehrinde bulunan 868 yıllık Strahov Monastery Kütüphanesine ait.
Rakamlar bununla da bitmiyor: Bu dev resim, aslında toplamda 283GB boyutunda 2.947 farklı resim bir araya getirilerek 111 saatin üzerinde bir çalışmayla oluşturulmuş.
İnanılmaz detaylara sahip resmin, iç mekanda çekilmiş en büyük resim olduğu düşünülüyor. İlk bakışta hiç farketmediğiniz şeyleri yakınlaşarak ve uzaklaşarak görebiliyorsunuz.

Fotoğrafçı Jeffrey Martin, fotoğrafları bir Canon T2i (550D) ile çekmiş ve bu günlerini almış.

• Beğen
Tepkiler: birmot ve .eRCaN.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
:oha::oha:

Helal olsun ne diyelim..

canturgay

canturgay

Üye
güzelmiş :) bizde 7.1 megapiksellik makinayla uğraşalım daha:D

rapman

rapman

Üye
283 GB :bigstar:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben çektim nasıl buldunuz :pro:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aaa, şu 9. katta soldan 11bininci kitabın üstündeki ter damlasının içindeki bakterinin endoplazmik retikulmu ne kadar büyükmüş...

:ehe

Adilx05

Adilx05

Üye
Linki Yok ki Yada Ben Bulamadım :oke:

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
    Konu Sahibi
Linki Yok ki Yada Ben Bulamadım :oke:

Aaa, şu 9. katta soldan 11bininci kitabın üstündeki ter damlasının içindeki bakterinin endoplazmik retikulmu ne kadar büyükmüş...

:ehe

Bu sadece genel kültür bilgisi amacıyla açtığım bir konu ve o resimde , resmin nasıl birşeye benzediğini göstermek amacıyla konmuş minyatürü.. O kadar büyük bir resmi upload edip buraya koyabilceğimi düsünmüyorsunuz dimi ? :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yoo, ben fotoğrafı görenlere kafa sesi yaptım, seni eleştirmedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt