Canon EOS 650D 18.0 Megapixel SLR Fotoğraf Makinesi

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Canon EOS 650D 18.0 Megapixel SLR Fotoğraf Makinesi


Yüksek Kalitede, DSLR Maceralarına Başlayanların İlk Seçimi



Değişken açılı Clear View LCD II Dokunmatik ekran çekim yapmayı kolaylaştırır. EOS fotoğraf dünyasına ideal bir giriş.
EOS 650D’nin 18.0 megapiksel sensörü hem fotoğraf hem de HD filmler için mükemmeldir.



Değişken Açılı Dokunmatik Ekran Kontrolü



Tek bir dokunuşla çekin ve odaklanın ve fotoğraflara bakarken kıstırma ve kaydırma hareketlerini kullanın.EOS 650D'nin kontrollerine Değişken açılı Clear View LCD II Dokunmatik ekranı üzerinden alternatif erişim sağlama keyfini yaşayın.




Gelişmiş Görüntü Kalitesi İle Her Bir Ayrıntıyı Yakalayın


EOS 650D kaliteden ödün vermeden büyük boyutlarda yazdıracak kadar büyük dosyalar üretir veya alternatif komposizyonlar için dosyaları kırpar. 18 megapiksellik çözünürlükle her bir ayrıntıyı yakalayın ve 14 bit DIGIC 5 görüntü işlemenin pürüzsüz tonlarının ve gerçekçi renklerinin keyfini çıkarın.




Yeni Görüş Noktalarını Keşfetme İmkanı Yakalayın



Bu, kalabalıkların üzeri veya bel hizası gibi alternatif görüş noktalarından video ve fotoğraf çekilmesini sağlar.EOS 650D, kamera gövdesinden uzanan ve 270º dönebilen değişken açılı 7,7cm (3.0inc) 3:2 oranlı Clear View LCD II Dokunmatik ekrana sahiptir.




Zor Koşullarda Mükemmel Sonuçlar



Canon EOS 650D nin elde gece manzara modu yüksek deklanşör hızlarında çok sayıda fotoğraf çeker ve net bir sonuç elde etmek için onları harmanlar. HDR Arka ışık kontrolü üç farklı poz yakalar, gölge ve aydınlık ayrıntısını koruyarak onları tek bir pozda birleştirir.
 


Üst Alt