4 gündür bana kene yapışmış, yeni fark ettik..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kan vermeye gidiyorum şimdi oradadan yazarım telefonla, sonuçlarınıda. He bende sorun yok ama hiç bir zaman ciddi olamıyorum, ölüm tehlikesi olsa bile ciddi olamıyorum yani bu bi hastalık mı bilmiyorum :bilmm

• Beğen
Tepkiler: kfahaa ve .NeXuS.
messevim

messevim

Üye
Sonuçta 4 gündür kendi kanından beslemiş. Artık kene de onun kanı var. Baba duygusu, beslemeye devam etmek istemiş .:)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
beyler dua edin la, birazdan göz tepe hastanesine gideceğim kan vereceğim :P

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Valla ölürsem, ölmeden önce bir kaç gün kala yapmadığım şeyleri yapacağım :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve kfahaa
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum ama keneyi çıkarmak için gittiğimde kan almıştı ya, çok pis acımıştı, normalde hiç hissetmezdim o.O

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465, .NeXuS. ve kfahaa
NEXUS

NEXUS

Üye
valla bilmiyorum ama keneyi çıkarmak için gittiğimde kan almıştı ya, çok pis acımıştı, normalde hiç hissetmezdim o.O
keneyi nasıl farketmedin sen ya ben onun kene olduğunu öğrensem keneden değil korkudan geberirim :D allahtan bizim buralarda hiç keneye rastlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465 ve kfahaa
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
keneyi nasıl farketmedin sen ya ben onun kene olduğunu öğrensem keneden değil korkudan geberirim :D allahtan bizim buralarda hiç keneye rastlamadım :D
kene olduğunu öğrendiğim anda zaten çöküş yaşadım o_O

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465, kfahaa ve .NeXuS.
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Spam mesaj kasmayalım o zaman, Maxicep'i bu kadar çok seviyorsak. :)

• Beğen
Tepkiler: kfahaa, Silinen Üye 1145465 ve .NeXuS.
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Geçmiş Olsun Ölmediysen Sıkıntı Yok :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kanı şimdi verdim. Vermez olaydım. Adam kan aldı almasını bilmiyor. Sol kolumdan girdi şırıngayı çekti kan gelmedi, azıcık çıkarıp daha çok derine soktu gene gelmedi. Bir kere daha azıcık çekip yönünü değiştirip gene yoktu, şırıngayı çekti gene kan gelmedi. Bu safer diğer koluma geldi ona soktu aldı kanı. Mahvetti kollarımı böyle insanları nasıl doktor&hemşire yapıyorlar anlamıyorum. Şimdi 1:30 saat sonuçların çıkmasını bekleyeceğim hastanenin önünde.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
kfahaa

kfahaa

Üye
Beyler kanı şimdi verdim. Vermez olaydım. Adam kan aldı almasını bilmiyor. Sol kolumdan girdi şırıngayı çekti kan gelmedi, azıcık çıkarıp daha çok derine soktu gene gelmedi. Bir kere daha azıcık çekip yönünü değiştirip gene yoktu, şırıngayı çekti gene kan gelmedi. Bu safer diğer koluma geldi ona soktu aldı kanı. Mahvetti kollarımı böyle insanları nasıl doktor&hemşire yapıyorlar anlamıyorum. Şimdi 1:30 saat sonuçların çıkmasını bekleyeceğim hastanenin önünde.
kan verdiğin kolunu pamukla en az 10 dk tut yoksa morarır 1 hafta geçmez acırsıkı bastır bende vermiştimsonuçlar genelde 1.30 saat sürmez daha uzun sürer bazen 3 saat bazende ertesi güne kalabilir

TurboCall

TurboCall

Üye
Bende şaka sandım ama geçmiş olsun korkutmak istemem zaten seninki 4.günü geçmiş ama keneden çok ölen oluyordu bir donemler ama korkma artık seninki gorunmuş almışlar sorun olmaz kardeşim geçmiş olsun.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Metin137

Metin137

Üye
geçmiş olsun kardeşim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil arkadaşlar. Kan verdim bir buçuk saat bekledim, aldım sonuçları ama sonuçlar tam çıkmamış. Kanımda sorun var. Tekrar kan verdim, ama kan çıkmadı vücudumdan. Kanımda sorun varmış pıhtılaşma sorunu mu ne. Birde kanın parçalanmış mı ne dedi. Bir kere daha kan verdim işte 45 dakika bekledim çıktı, ona baktı uyduruktan, 3 gün sonra enfeksiyon polikliniğinden randevu al dedi doktor,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt