kfahaa
Üye
Herşeyde mantık aranmazMantıklı mı sence?

Herşeyde mantık aranmazMantıklı mı sence?

Size zarar veren bir varlık hoşunuza gidiyorsa saygı duyarım...Herşeyde mantık aranmaz![]()
Kendisine acı verilmesinden, eziyet edilmesinden seksüel bir zevk alma duygusudur.Öğrendim

MantıklıSonuçta 4 gündür kendi kanından beslemiş. Artık kene de onun kanı var. Baba duygusu, beslemeye devam etmek istemiş .![]()

benim içinde kan verbeyler dua edin la, birazdan göz tepe hastanesine gideceğim kan vereceğim :P
senin kanından çay yaparlar dikkat etu tamam veririmbenim içinde kan ver![]()

keneyi nasıl farketmedin sen ya ben onun kene olduğunu öğrensem keneden değil korkudan geberirimvalla bilmiyorum ama keneyi çıkarmak için gittiğimde kan almıştı ya, çok pis acımıştı, normalde hiç hissetmezdim o.O
allahtan bizim buralarda hiç keneye rastlamadım 
kene olduğunu öğrendiğim anda zaten çöküş yaşadımkeneyi nasıl farketmedin sen ya ben onun kene olduğunu öğrensem keneden değil korkudan geberirimallahtan bizim buralarda hiç keneye rastlamadım
![]()

kan verdiğin kolunu pamukla en az 10 dk tut yoksa morarır 1 hafta geçmez acırsıkı bastır bende vermiştimsonuçlar genelde 1.30 saat sürmez daha uzun sürer bazen 3 saat bazende ertesi güne kalabilirBeyler kanı şimdi verdim. Vermez olaydım. Adam kan aldı almasını bilmiyor. Sol kolumdan girdi şırıngayı çekti kan gelmedi, azıcık çıkarıp daha çok derine soktu gene gelmedi. Bir kere daha azıcık çekip yönünü değiştirip gene yoktu, şırıngayı çekti gene kan gelmedi. Bu safer diğer koluma geldi ona soktu aldı kanı. Mahvetti kollarımı böyle insanları nasıl doktor&hemşire yapıyorlar anlamıyorum. Şimdi 1:30 saat sonuçların çıkmasını bekleyeceğim hastanenin önünde.