Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4.5G en hızlı internet hangi operatör de olacak?
Sponsorlu Bağlantılar
fatih.60
Üye
Turkcell'in yeni yaptığı açıklamaya göre 4.5G'nin testlerinde internet hızının 1.2GB/s ulaştığı söyleniyor...!!!
Herkes türkcell demiş de eskiden dogru turkcell iyidi ama suan türkcell ve avea Çinli firmadan alıyor baz istasyonlarını ama Vodafon bilmiyorum
gericikoyluyobaz
Üye
yasadıgım yerde turkcell 6 vodafone 22 ama vodafone sureklı kesılıyor
phasan
Üye
avea da ben 26 27 mb gordum
yusufoguz1995
Üye
Baz istasyonu olarak turkcell daha iyi ama internet altyapısı olarak avea derim ttnet den dolayı
Cicim
Üye
Turkcell
Serkan1255
Üye
Turkcell bence
gericikoyluyobaz
Üye
turkcell gecıste aldıgımız paketin süresi 12 ay bıtınce mecbur baska operatore gecmek zorunda kalıyoz ave ve vodafone da o yok
ressuz
Üye
bence turkcell çünkü turkcell superonline altyapısını kullanıyor avea ise ttnet altyapısı ttnet in internetinden çok çektim ben sürekli kesilmeler falan ama superonline bana en ufak bir sorun bile yaratmadı
bence turkcell çünkü turkcell superonline altyapısını kullanıyor avea ise ttnet altyapısı ttnet in internetinden çok çektim ben sürekli kesilmeler falan ama superonline bana en ufak bir sorun bile yaratmadı