4.5G en hızlı internet hangi operatör de olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

4.5G'yi en hızlı sunacak olan operatör kim?

• Kullanılan toplam oy
    490
franklinda

franklinda

Üye
aslında uluslar arası yasaların güvence altına alması lazım bu veri iletişimindeki standartları vede türkiye de yurt dışındaki operatörlerin 3g de verdikleri hızı 4.5gb altında yarım yamalak verenlerin bu işi yapmasına engel olmalılar ki rahata erelim tam hizmet alalım çünkü bu yapılan açık açık dolandırıcılığa giriyor

hiç bir firma bir standardın minimum gereksinimlerini bile sağlamakta zorlanırken bunu o standart üzerinden pazarlayamaz dünyanın her yerinde bunun cezası var bizde yok bizdede olsa hiç biri 4.5g ye geçiyorum lafını ağzına alamaz şu an

• Beğen
Tepkiler: phasan

phasan

phasan

Üye
aslında uluslar arası yasaların güvence altına alması lazım bu veri iletişimindeki standartları vede türkiye de yurt dışındaki operatörlerin 3g de verdikleri hızı 4.5gb altında yarım yamalak verenlerin bu işi yapmasına engel olmalılar ki rahata erelim tam hizmet alalım çünkü bu yapılan açık açık dolandırıcılığa giriyor

hiç bir firma bir standardın minimum gereksinimlerini bile sağlamakta zorlanırken bunu o standart üzerinden pazarlayamaz dünyanın her yerinde bunun cezası var bizde yok bizdede olsa hiç biri 4.5g ye geçiyorum lafını ağzına alamaz şu an
Haklısın ama türkiyede hersey paraya bskıyor

franklinda

franklinda

Üye
zaten onun için uluslar arası yasalarca güvenceye alınsın standartlar dışına çıkılamasın diyorum

yani ipin ucu ülkemizin elinde olmasın

• Beğen
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
İki ay önce 5g hususunda devlet nezdinde Japonya ile anlaşma imzalandı. Ve 5g Japonyada tamamlandığında aynı sistem Türkiyeye aynı anda kurulacak dendi. İnşaallah dediğiniz o zaman olur diyeceğim ama bizimkiler alltyapı ve baz istasyonlarını aynı yoğunlukta kurar mı bilemem. Zihniyetimiz belli. Japonlar gibi iş onurumuz yok ama bence bu adımda bizim açımızdan güzel bir adım.

• Beğen
phasan

phasan

Üye
İki ay önce 5g hususunda devlet nezdinde Japonya ile anlaşma imzalandı. Ve 5g Japonyada tamamlandığında aynı sistem Türkiyeye aynı anda kurulacak dendi. İnşaallah dediğiniz o zaman olur diyeceğim ama bizimkiler alltyapı ve baz istasyonlarını aynı yoğunlukta kurar mı bilemem. Zihniyetimiz belli. Japonlar gibi iş onurumuz yok ama bence bu adımda bizim açımızdan güzel bir adım.
Bende adamlar az zamanda 5g geçmek için 4.5g yatırımı yapıyorlar

franklinda

franklinda

Üye
5g alt yapısı mı daha ülkemizde sorunsuz altyapı olarak 3g bile %22 lerde neyin 5g altyapısı merak ediyorum ha eğer japonlar yapacaksa bizzat kendileri bir üç yıldan aşağı sürmez ama bizimde bir şeylerimiz olur

ama bence devletin elindeki ve bir kaç dışarıdan yer hariç yaptırılmaz japonlara burada ihale edilir 5g diye 3g sahibi oluruz

phasan

phasan

Üye
4.5g yuzde 50 den aşağı olmaz bence

• Beğen
Tepkiler: İbrahimakinci
YkPkY

YkPkY

Üye
4.5g yuzde 50 den aşağı olmaz bence

Ben avea baz istasyonu kurulumunda çalışan biri olarak vodafona geçtim yeni.Ankara dikmende oturuyorum,
avea 1800 le çalıştığı için bırak 3g yi telefon içeri odadan bile çekmiyordu.şimdi evin her yerinden 3g yi görüyorum.
Başka yerlerde yaptığım testlerde,3g ful çeken yerlerde Avea'da 4 küsür mb görürken,vodafonla 13 küsür mb görüyorum.
Çalıştığım işi karalamak gibi oldu ama,alt yapısını iyi bildiğimden avea kullandığı cihazlar konusundada frekans konusundada maalesef zayıf.o yüzden ucuz.
Ama şuda bi gerçek,aveada ayda 1gb tı zor bitiriyordum,vodafonede 3gbla ay sonunu getiremiyorum.hızından dolayı datalar daha çok harcıyor.sitelerinde etkisi var tabii

mTalk'tan 920 gönderdi

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Bence avea olur gibi geliyor çünkü hazır alt yapıya konuyor .

phasan

phasan

Üye
Ben avea baz istasyonu kurulumunda çalışan biri olarak vodafona geçtim yeni.Ankara dikmende oturuyorum,
avea 1800 le çalıştığı için bırak 3g yi telefon içeri odadan bile çekmiyordu.şimdi evin her yerinden 3g yi görüyorum.
Başka yerlerde yaptığım testlerde,3g ful çeken yerlerde Avea'da 4 küsür mb görürken,vodafonla 13 küsür mb görüyorum.
Çalıştığım işi karalamak gibi oldu ama,alt yapısını iyi bildiğimden avea kullandığı cihazlar konusundada frekans konusundada maalesef zayıf.o yüzden ucuz.
Ama şuda bi gerçek,aveada ayda 1gb tı zor bitiriyordum,vodafonede 3gbla ay sonunu getiremiyorum.hızından dolayı datalar daha çok harcıyor.sitelerinde etkisi var tabii

mTalk'tan 920 gönderdi
Bende ankara etimesgutta oturuyorum avea da hiç sorun yaşamadım

ekincihuseyin13

ekincihuseyin13

Üye
bence turkcell olacak çünkü türkiyenin en çok çekim noktası olan operatorü turkcell. Yani birşeyler yapar.

eren3546

eren3546

Üye
şuan avea da 3.5G ile 40mevsbit baglanıyorum bana göre gereksiz 4.5g

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
şuan avea da 3.5G ile 40mevsbit baglanıyorum bana göre gereksiz 4.5g

40 mb imkansız,çünkü türk telekomun maksimum sağladığı hız 20mb.kablo netinde 25 mb.
Avea'nın 40mb lik alt yapısı yok.Hub sahanın altında dursan bile en fazla 20 mb alırsın

mTalk'tan 920 gönderdi

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende ankara etimesgutta oturuyorum avea da hiç sorun yaşamadım

Etimesgut'ta 5 sene oturdum bende 2 ay öncesine kadar.4 küsür mb ti anca görüyordum 2 bina aşağımda saha olmasına rağmen ama yetiyordu internet hızı

mTalk'tan 920 gönderdi

phasan

phasan

Üye
40 mb imkansız,çünkü türk telekomun maksimum sağladığı hız 20mb.kablo netinde 25 mb.
Avea'nın 40mb lik alt yapısı yok.Hub sahanın altında dursan bile en fazla 20 mb alırsın

mTalk'tan 920 gönderdi
Oyle dıyorsun da ben de 26 27 mb gordum avea da etimesgutta saat 13.15 de

phasan

phasan

Üye
Etimesgut'ta 5 sene oturdum bende 2 ay öncesine kadar.4 küsür mb ti anca görüyordum 2 bina aşağımda saha olmasına rağmen ama yetiyordu internet hızı

mTalk'tan 920 gönderdi
3g hep ful çekmiyor ama ful çektiği de oluyor avea evim de ama bu yıl 1 dış bile 2g dostugunu gormedim evde avea hangi odaya gidersem gideyim hep full

ismailozcn

ismailozcn

Üye
3g hep ful çekmiyor ama ful çektiği de oluyor avea evim de ama bu yıl 1 dış bile 2g dostugunu gormedim evde avea hangi odaya gidersem gideyim hep fu ll
Bende şöyle bir sıkıntı var Avea liyim bende
Eryaman da oturuyorum 3g salonda çekmiyor odamda prizin yanında anca çekiyor

phasan

phasan

Üye
Bende şöyle bir sıkıntı var Avea liyim bende
Eryaman da oturuyorum 3g salonda çekmiyor odamda prizin yanında anca çekiyor
Bendede sıkın tı ama avea da degil sadece türkcell Vodafon avea 3 ude evimde sıkıntı 3g de