4.5G en hızlı internet hangi operatör de olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

4.5G'yi en hızlı sunacak olan operatör kim?

• Kullanılan toplam oy
    490

furkanqooldaq

furkanqooldaq

Üye
türkcell olur heralde ama ben vodafona oy verdm...

mürteza16

mürteza16

Üye
Avea diye düşünüyorum. Vodafone olacağını sanmıyorum. Bursa Merkezde bile iyi çekmiyor. Birde 4,5 G'ye geçecek.

yeumyang

yeumyang

Moderator
3g de olduğu gibi hız bölgeden bölgeye değişecektir ama genel anlamda turkcell hızlı olacaktır

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
3g de olduğu gibi hız bölgeden bölgeye değişecektir ama genel anlamda turkcell hızlı olacaktır
Aynen hız da fark olur bölgeden bölgeye ama buyuk şehirde cok fark edilmez hız

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Genele baktığınızda Tabiki Turkcell olacaktır sonuçta en iyi çekim kalitesine sahip Turkcell ikinci olarak yaptığı ataklardan ve Türk Telekom desteğinden dolayı Avea (4g ihalesinde Türk Telekom desteği verdikleri paradan çok belliydi zaten) diyorum Üçüncü sırada Vodafone var benim kanaatimce.

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Türkiye geneli türkcell avea vodafone bana gore

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
ve 4. bi operatör de gelicek demişlerdi onu merak etmiyorum değilim hani :D ama oyumu vodafoneye verdim bekleyip görücez hangisi daha iyi olucak diye

Serkan1255

Serkan1255

Üye
Kesinlikle turkcell

KingDroid

KingDroid

Üye
Yerine gore degisir

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
1- Ben zeytinburnu yenidoğan mah.de evim ve işyerimden avea ile 24 mbps hız görüyordum pencere kenarından, içeri doğru 10 adım atınca bağlantı kopuyordu :) Türkcelle geçtim kapalı mekanın heryerinden 7-8 mbps kopma yok.
Bence en önemli kriter kopmasız stabil olması. (Yani herkes en çok bulunduğu mekanı test etmeli.)
2- 300 mbps verse ne olacak ?girdiğimiz sitelerin serverleri (yoğunluğa da bağlı olarak) kaç mbps hıza izin veriyor ki 300 mbps yi ne yapalım. Ben download yaparken 2 mbps nin üstünü görmemişim daha...
3- LTE 300 mbps ye herkesin cihazı izin vermez LTE cat6 destekli telefon çok az. Geneli 150 ye kadar izin veren cat4 destekli.
Benimki cat6 destekli (Galaxy Alpha) 300 mbps çekse ne olacak. Sitelerin serverleri 8-10 mbps ile bağlantı hızı verdikten sonra !!!
Sonuç ;
1- STABİLLİK EN ÖNEMLİ KRİTER (Bunun için mutlaka çok kullandığımız konumda test yapılmalı)
2- EN ÇOK BAZ İSTASYONU KURAN OPERATÖR TERCİH EDİLMELİ ( Bunun içinde teknoloji sitelerinin aşağıdaki gibi bir testini bekliyoruz)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

babafre23

Üye
Kesinlikle turkcell
2g de de 3g de de en hızlısı çekim gücü en iyi olanı turkcell idi 4g de de en fazla frekans hakkı onun diye biliyorum
istemeyerek de olsa bir vodafoneli olarak oyum turkcellin

gacvokem

Üye
çekim gücü bence tam anlamıyla vodafonda doğu ve güneydoğuda dağın başında 3 operatöre ait hatlarda tek kusursuz çeken vodafone oldu kendimde türkçel vardı diğer arkadaşda avea diğerinde vodafone. diğerlerinin çekmediği yerlerde full çeken hep vodafone oldu.sözleşmem bitsin kesinlikle vodafonlu olacam

phasan

phasan

Üye
çekim gücü bence tam anlamıyla vodafonda doğu ve güneydoğuda dağın başında 3 operatöre ait hatlarda tek kusursuz çeken vodafone oldu kendimde türkçel vardı diğer arkadaşda avea diğerinde vodafone. fu ll çeken hep vodafone oldu.sözleşmem bitsin kesinlikle vodafonlu olacam
Ben doğuda askerlik yaptık tek 3g ve 2g dogru duzgun çeken Vodafon oldu

• Beğen
Tepkiler: gacvokem
Bahaxi

Bahaxi

Üye
Ihaleyi kazanan vodafone nereye turkcell oluyo lol

• Beğen
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
"İhaleyi kazanan vodafone" ne demek? Üç operatörde tüm bantlarda ihale aldı. Hepsi aynı bantlardan yayın verecek. İhale ile kaç istasyon kurabilecek o hakkı elde etmek içindi.

• Beğen
phasan

phasan

Üye
"İhaleyi kazanan vodafone" ne demek? Üç operatörde tüm bantlarda ihale aldı. Hepsi aynı bantlardan yayın verecek. İhale ile kaç istasyon kurabilecek o hakkı elde etmek içindi.
Biraz atak yapmalı vodafone dunya şirketi

• Beğen
Tepkiler: İbrahimakinci
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Çok yol kat etmeli çünkü lte yayını için fiber alt yapısı döşemeli. O konuda sanırım avea öne geçebilir. Aslında çok da iyi olur. Fiyatları en uygun zaten. Yayınını da Turkcellden iyi yaparsa abonesini katlar.

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Çok yol kat etmeli çünkü lte yayını için fiber alt yapısı döşemeli. O konuda sanırım avea öne geçebilir. Aslında çok da iyi olur. Fiyatları en uygun zaten. Yayınını da Turkcellden iyi yaparsa abonesini katlar.
Suan en cok fiber avea da var bu farkı kullanırsa Vodafon geçebilir