serdar_gs
Üye
Ses görüntü her ikiside kullanılır. Şöyle bi baktım destekleyen modeller tam net değil fakat şöyle bişey buldum.kesın benım telefon desteklemıyordur m4 agua
ilk etapta hd ses kulanılamayacaktır bence
Ses görüntü her ikiside kullanılır. Şöyle bi baktım destekleyen modeller tam net değil fakat şöyle bişey buldum.kesın benım telefon desteklemıyordur m4 agua
ilk etapta hd ses kulanılamayacaktır bence
Ses görüntü her ikiside kullanılır. Şöyle bi baktım destekleyen modeller tam net değil fakat şöyle bişey buldum.
Türkiye romu kurulu ve hücresel veri ayarlarında volte yazanlar destekliyordur diyorda ne kadar doğru bilemiyorum. Öncelikle volte yi kullanabilmek için telefona yazılım güncellemesi ile bunun gelmesi gerekiyor.BUNU BENDE GORDUM AYRICA TURKIYE ROMU KURULU 4G LI TELEFONLARDADA hd ses var dıye okumustum yanlısmı acaba
sana geldımı volteTürkiye romu kurulu ve hücresel veri ayarlarında volte yazanlar destekliyordur diyorda ne kadar doğru bilemiyorum. Öncelikle volte yi kullanabilmek için telefona yazılım güncellemesi ile bunun gelmesi gerekiyor.
Evetsana geldımı volte
bend volte yok
bend volte yok
Zaten son çıkan modellerin hepsinde olacaktır biz insanoğlu olarakta minimum 6 ay maximum 1 senede telefondan sıkılıyoruz yada yeniliyoruz bu yüzden 1 2 yıla kadar Türkiye'de ki bütün modeller 4g ve hd+ uyumlu olacaktır merak etme :=)Umarım zamanla her telefona gelir bu HD
Eskisi kadar yeni cıkan telefonlarda cok buyuk bir değişiklik yokZaten son çıkan modellerin hepsinde olacaktır biz insanoğlu olarakta minimum 6 ay maximum 1 senede telefondan sıkılıyoruz yada yeniliyoruz bu yüzden 1 2 yıla kadar Türkiye'de ki bütün modeller 4g ve hd+ uyumlu olacaktır merak etme :=)
2 yıla çok şey değişirEskisi kadar yeni cıkan telefonlarda cok buyuk bir değişiklik yok
İnşallah farklı birseyler olur da cogu şey artık yazılıma baglı oldugu için donanım fark etmiyor hepsi yeterlı oldugu için2 yıla çok şey değişir
Hd goruşme iki telefonun da 4.5g de ve hd destekli telefon olmalı ama aktif olup olmadıgını bilmiyorum Hd sesHD görüşme Vodafone de niye yok
Note 3 de HD konuşma var HD+ yok ama nasıl aktif ederim acaba uygulamada da yok böyle bir ayarHd goruşme iki telefonun da 4.5g de ve hd destekli telefon olmalı ama aktif olup olmadıgını bilmiyorum Hd ses
Hd ozellikle olmalıNote 3 de HD konuşma var HD+ yok ama nasıl aktif ederim acaba uygulamada da yok böyle bir ayar
o ayar yazılım güncellemesi ile geldi banaNote 3 de HD konuşma var HD+ yok ama nasıl aktif ederim acaba uygulamada da yok böyle bir ayar
Bu bilgiler paylaşılmıştıro ayar yazılım güncellemesi ile geldi bana
3G Ne Zaman Bitecek?
Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan bir haberle birlikte Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Fatih Sayar'ın 4.5G ve 3G hakkındaki görüşleri ortaya çıktı. Sayar, yurt genelindeki baz istasyonlarının sayısının yanı sıra 2G, 3G ve 4.5G için toplamda 130 binden fazla baz istasyonu olduğunu söyledi. Tüm bu baz istasyonu sayısının ise yalnızca 14.000 adedinin yeni teknolojiyle çalıştığını aktaran Sayar, önümüzdeki günlerde hızlı bir şekilde baz istasyonu yatırımlarının olacağının da altını çizdi.
Ömer Fatih Sayar, yaptığı açıklamayla 3G teknolojisinin tamamen tadavülden kaldırılacağı tarihi de açıklandı. Yapılacak baz istasyonu yatırımlarının ardından, 4.5G teknolojisinin yurdun her yerine yayılmasıyla birlikte, kademeli olarak 2G ve 3G bağlantıları kaldırılacak. Böylece 2026 ve 2029 yıllarına gelindiğinde, 2G ve 3G tamamen kullanım dışı bırakılacak. O güne kadar daha üstün bir bağlantı hızına geçilmezse, 4.5G standart hale gelmiş olacak.