Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Valla ya bırakın şu testleri arkadaşlar elimizdeki verdikleri internetleri testlerle geri alacaklar :D

• Beğen
Tepkiler: reflex

Sarangni

Sarangni

Üye

32 ile başlamıştık 46 kadar çıktık bakalım.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Çok büyük vaatler verildi reklamlar yapıldı fakat şu an söylenen hızlar yakalanmış değil. Normal 4g hızı 100 mbps ve biz yarısını alabildik ortalama 40 50. Yarın büroda da deneyeceğim eğer alacağımız hız bu olacaksa o kadar şaşalı reklamlar boşmuş. 4.5g adını veriyorsan en az 150 200 mbps olması gerekirdi..

Seglopsi

Seglopsi

Üye
7mbit gördüm 4g de ben. LTe şebeke göremedim halen :)
birde vodafone da nisan ayı içinde internet kullanımında kota yokmuş.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bana 4 GB internet tanımlanmış 1 Mayıs a kadar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
4.5g hızı reklamlardaki kadar abartılı gelmedi. Henüz forumda 300 mbps alan olmadı gördüğüm kadarı ile. Hepimiz 30 ile 50 mbps arası alıyoruz. Bu değerler normal 4g ayarında zaten. 100 mbps kadar 4g oluyor. Adını 4.5g koyup yetersiz bir alt yapı ile 4g verdiler bize herhalde. Türkiye'de tam anlamı ile 4.5g hızını alabildiğimiz üç beş nokta olsa gerek 8 yıl peyder pey yaparlar artık..

Sarangni

Sarangni

Üye
4G yazıyor. İnternet çok hızlı bakalım kotaya etkisi ne olacak.

Sarangni

Sarangni

Üye

5~6 test yaptım kullanılan internet bu...

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

mean472

Üye
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var Cihazım Samgung Galaxy Note 4 Sim kartım 4.5 G ye uyumlu fakat [/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG]
aşağıda gördüğünüz gibi şebeke modunda 4.5 G için seçilebilecek hiçbirşey yok geceden beri uğraşıyorum ama
hiçbir şekilde çözemedim yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa memnun olurum.

chessmaster34

Üye
Ben 5s de 34 mbit indirme 23mbit upload aldım

0MG90

0MG90

Üye
Turkcell 1gb hediye internet verdi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: theeternal
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var Cihazım Samgung Galaxy Note 4 Sim kartım 4.5 G ye uyumlu fakat aşağıda gördüğünüz gibi şebeke modunda 4.5 G için seçilebilecek hiçbirşey yok geceden beri uğraşıyorum ama
hiçbir şekilde çözemedim yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa memnun olurum.

Klasik Samsung işte. Lte cihazlarını Avrupa'ya satar Lte desteği olmayan işlemcili telefonlarını Türkiye'ye satar. Şaşırdım note 4 te Lte yok görünüyor. Note 4 4g destekli telefonlar arasında gösteriliyordu sanki. O resimdeki menüde Lte yok ise onun bir ayar falan yok telefonda Lte yok demektir. Operatörün 4.5g için SMS attığında telefonunuz uyumlu değildir gibi bir cevap geldi mi?

0MG90

0MG90

Üye
Hediye internetin hız testi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

serdar_gs

serdar_gs

Üye

Üst Alt