Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
3G ile 4.5G arasındaki hız farkı ;

serdar_gs

serdar_gs

Üye
@phasan @BLasTeaR :D bi resim attınız efsane oldunuz şebeke arama kısmından arattığım zaman turk telekom lte çıkıyor seçtim bağlandım. 2 diş çekiyor download hızı 27 çıktı neden otomatik şebekede direk bağlanmadı anlamadım.

phasan

phasan

Üye
@phasan @BLasTeaR :D bi resim attınız efsane oldunuz şebeke arama kısmından arattığım zaman turk telekom lte çıkıyor seçtim bağlandım. 2 diş çekiyor download hızı 27 çıktı neden otomatik şebekede direk bağlanmadı anlamadım.
İşine yaşadıysa ne mutlu
Türk Telekom bile vodafonu gecmiş hızlarda

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
phasan özel mesaj gönderdim bakabildinmi yada geldimi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
adına sevindim :)

• Beğen
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bende sadece operatör isimleri çıkıyor telefon samsung

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Alabildiğim en fazla down hızı 40 mbps oldu henüz 200 ve üzeri alan yok testlerde 300-400 arası alan olacakmı merak ediyorum. Şu haliyle sadece 3g nin 2 katına çıkabildik

reflex

reflex

Üye
Bende 50 ye 17 çıktı 90mb net vardı sın bitti üsütne de kontürümü aldı alçaklar 2.5 tl vardı oda bitti.

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende 50 ye 17 çıktı 90mb net vardı sın bitti üsütne de kontürümü aldı alçaklar 2.5 tl vardı oda bitti.
6 7 kere test yaptım 300 mb civarı gitmiş bende de herhalde yanlış bakışta olabilirim
bu arada son gelen güncelleme ile şebeke adını telefonda 4.5g yapmışlar herhalde 4.5g yazıyor

reflex

reflex

Üye
6 7 kere test yaptım 300 mb civarı gitmiş bende de herhalde yanlış bakışta olabilirim
bu arada son gelen güncelleme ile şebeke adını telefonda 4.5g yapmışlar herhalde 4.5g yazıyor
Aynen 4.5G yapmışlar herhalde btk ya uygun yapmak istemiş olabilirler ama LTE+ olsaydı daha şık dururdu.

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye

Benim 10 Gb kotamdan 9Gb vardı şimdiden 2Gb gitmiş 7 küsür kalmış :S Testlerle kotaları bitirdik hadi hayırlısı :)

• Beğen
reflex

reflex

Üye

Üst Alt