phasan
Üye
Sende aynısıdır bilemem ama tarıfe ederım ayarlar diger mobil şebeke ve servis sağlayıcıları ordan baktımnerden giriliyor buraya
Sende aynısıdır bilemem ama tarıfe ederım ayarlar diger mobil şebeke ve servis sağlayıcıları ordan baktımnerden giriliyor buraya
Manuel şebeke aramadan.nerden giriliyor buraya
Konyada sıkıntılı oldugunu duymuştum gelmesi gecikebilirturk telekom konya merkez
Türkcell farkı bu olsa gerek3G ile 4.5G arasındaki hız farkı ;
İşine yaşadıysa ne mutlu@phasan @BLasTeaRbi resim attınız efsane oldunuz şebeke arama kısmından arattığım zaman turk telekom lte çıkıyor seçtim bağlandım. 2 diş çekiyor download hızı 27 çıktı neden otomatik şebekede direk bağlanmadı anlamadım.
adına sevindim@phasan @BLasTeaRbi resim attınız efsane oldunuz şebeke arama kısmından arattığım zaman turk telekom lte çıkıyor seçtim bağlandım. 2 diş çekiyor download hızı 27 çıktı neden otomatik şebekede direk bağlanmadı anlamadım.

Susn gelmemiş baktımphasan özel mesaj gönderdim bakabildinmi yada geldimi
Sen bi tane atabilir misin ben cvp olarak gondereyimSusn gelmemiş baktım
YazdımSen bi tane atabilir misin ben cvp olarak gondereyim
6 7 kere test yaptım 300 mb civarı gitmiş bende de herhalde yanlış bakışta olabilirimBende 50 ye 17 çıktı 90mb net vardı sın bitti üsütne de kontürümü aldı alçaklar 2.5 tl vardı oda bitti.
Aynen 4.5G yapmışlar herhalde btk ya uygun yapmak istemiş olabilirler ama LTE+ olsaydı daha şık dururdu.6 7 kere test yaptım 300 mb civarı gitmiş bende de herhalde yanlış bakışta olabilirim
bu arada son gelen güncelleme ile şebeke adını telefonda 4.5g yapmışlar herhalde 4.5g yazıyor
6 7 kere test yaptım 300 mb civarı gitmiş bende de herhalde yanlış bakışta olabilirim
bu arada son gelen güncelleme ile şebeke adını telefonda 4.5g yapmışlar herhalde 4.5g yazıyor