Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
phasan

phasan

Üye
Taahhütüm bitince Turkcell'e geçmek istiyordum ama yine vazgeçtim. Her sene aynı şeyi yaşıyorum :D yine Turk Telekom'a devam...
Türk Telekom ucuz ama kalite olarak zayıf

triss

Üye
sakın 4G de hız testi falan yapmayın 200-300 mb niz boşa gider

• Beğen
Tepkiler: osicik
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Üst barımda Lte 4g artık her ne yazacaksa onu bekliyorum feda olsun 300 400 mb :D

• Beğen
Tepkiler: reflex
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Seni bilmem de bende lte yazar suan iphone 4.5g yazacak kesin olarak
Valla benim telefonda ayarlarda LTE yazıyor ama üst barda ne yazacak bakalım 4.5g yazağını sanmam LTE+ yada 4G yazabilir

phasan

phasan

Üye
Suan ya lte yada 4.5g yazacak mış operatörler öyle anlaşmış

Koradam

Üye
Okadar bilmiyorum BTK nın dedigini söylemiştim
Telefon dosyalarında bu şebekeye göre ne yazacağı zaten belli . Bu kısmı değiştirmek için ya güncelleme gelmeli cihaziniza ya da root atıp ilgili yere gidip ilgili dosyayı değiştirmek gerek :) Belki bölgesel koda göre cihazlarimiza en son gelen güncelleme ile değişmiş olabilir. Misal benim telefonumda LTE yazacak ben kendim değiştirdim normalde ise sanırım sadece 4G yazacaktı

phasan

phasan

Üye
Telefon dosyalarında bu şebekeye göre ne yazacağı zaten belli . Bu kısmı değiştirmek için ya güncelleme gelmeli cihaziniza ya da root atıp ilgili yere gidip ilgili dosyayı değiştirmek gerek :) Belki bölgesel koda göre cihazlarimiza en son gelen güncelleme ile değişmiş olabilir. Misal benim telefonumda LTE yazacak ben kendim değiştirdim normalde ise sanırım sadece 4G yazacaktı
Olabilir okadar bilmiyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kaldı 5 saat 15 dakka :D

phasan

phasan

Üye
Şu anda sadece S7 - S6 - V10 ve G4 'ün desteklediği Hd+ görüşme özelliği. Turk Telekom da Volte yazıp 5555 e gönderin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece uyumlu telefonları yollayabilir biliyor mesaj yada 1 Nisan damı yollanıyor bunlara pttcell dahil mi

Üst Alt