phasan
Üye
Bunların hesap dogrudurUploads kotaya dahil mi
Bunların hesap dogrudurUploads kotaya dahil mi
Ronaldonun benzeri o arkadaş türkTurk Telekom 4.5g Giga reklamı için Ronaldo'yu Türkiye'ye getirmiş diye bir haber var![]()

O çocuğu biliyorum Madrid şampiyonlar ligi maçında arenaya geldiğinde Ronaldo ile buluşmuştu iyi benziyorRonaldonun benzeri o arkadaş türk![]()

Upload kotaya dahil olmaz genelde download göz önüne alınır.Uploads kotaya dahil mi
Yanlış bilmiyorsam Upload ile download birlikte hesaplanıyorUpload kotaya dahil olmaz genelde download göz önüne alınır.
Taahhütüm bitince Turkcell'e geçmek istiyordum ama yine vazgeçtim. Her sene aynı şeyi yaşıyorumArkadaş Buyrun Gören Görmeyenlere Duyurulur! Kazık Tarifeler!
yine Turk Telekom'a devam...Türk Telekom ucuz ama kalite olarak zayıfTaahhütüm bitince Turkcell'e geçmek istiyordum ama yine vazgeçtim. Her sene aynı şeyi yaşıyorumyine Turk Telekom'a devam...
Aynen okadar cok bosuna mb gidiyor ama vodafone ucretsiz denemek için 1 ay internet hediye ediyorsakın 4G de hız testi falan yapmayın 200-300 mb niz boşa gider
Seni bilmem de bende lte yazar suan iphone 4.5g yazacak kesin olarakÜst barımda Lte 4g artık her ne yazacaksa onu bekliyorum feda olsun 300 400 mb![]()
Valla benim telefonda ayarlarda LTE yazıyor ama üst barda ne yazacak bakalım 4.5g yazağını sanmam LTE+ yada 4G yazabilirSeni bilmem de bende lte yazar suan iphone 4.5g yazacak kesin olarak
operatör ile pek alakası yokSuan ya lte yada 4.5g yazacak mış operatörler öyle anlaşmış
Okadar bilmiyorum BTK nın dedigini söylemiştimoperatör ile pek alakası yok
Telefon dosyalarında bu şebekeye göre ne yazacağı zaten belli . Bu kısmı değiştirmek için ya güncelleme gelmeli cihaziniza ya da root atıp ilgili yere gidip ilgili dosyayı değiştirmek gerekOkadar bilmiyorum BTK nın dedigini söylemiştim
Belki bölgesel koda göre cihazlarimiza en son gelen güncelleme ile değişmiş olabilir. Misal benim telefonumda LTE yazacak ben kendim değiştirdim normalde ise sanırım sadece 4G yazacaktıOlabilir okadar bilmiyorumTelefon dosyalarında bu şebekeye göre ne yazacağı zaten belli . Bu kısmı değiştirmek için ya güncelleme gelmeli cihaziniza ya da root atıp ilgili yere gidip ilgili dosyayı değiştirmek gerekBelki bölgesel koda göre cihazlarimiza en son gelen güncelleme ile değişmiş olabilir. Misal benim telefonumda LTE yazacak ben kendim değiştirdim normalde ise sanırım sadece 4G yazacaktı
Cok heycan yapmayalım zamanla bu 4.5g de 3g gibi sıradan bir sey olurKaldı 5 saat 15 dakka![]()
Sadece uyumlu telefonları yollayabilir biliyor mesaj yada 1 Nisan damı yollanıyor bunlara pttcell dahil miŞu anda sadece S7 - S6 - V10 ve G4 'ün desteklediği Hd+ görüşme özelliği. Turk Telekom da Volte yazıp 5555 e gönderin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız