Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Eklenebildiğine göre operatör 4.5g desteğine sahip cat6 modemli cihazlara daha sonra verebilir demekki. İlk etapta sadece bu üç cihaza vererek test etmek istedi demekki.
Aslında suan 3 cihaz olarak cat yüksektir

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Aslında suan 3 cihaz olarak cat yüksektir

4.5g ile ulaşılabilecek maximum hız 450 mbps. Bu hızı G4 te destekliyor.

phasan

phasan

Üye
4.5g ile ulaşılabilecek maximum hız 450 mbps. Bu hızı G4 te destekliyor.
3yıl butun 4.5g li telefonlar verecekleri hızı destekler

0MG90

0MG90

Üye
Turk Telekom 4.5g Giga reklamı için Ronaldo'yu Türkiye'ye getirmiş diye bir haber var :pro:
Türk Telekom Ronaldo'ya para harcayacağına gitsin ilk önce altyapıyı düzeltsin. Sanki çok hızlı internete sahibiz!

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Türk Telekom Ronaldo'ya para harcayacağına gitsin ilk önce altyapıyı düzeltsin. Sanki çok hızlı internete sahibiz!
Haklı olsanda en önem verilen kısım reklam bizim ülkede :=)
3yıl butun 4.5g li telefonlar verecekleri hızı destekler
Aynen öyle her telefon sahip olduğu modem kadar hızı destekler ama bunun 3 yıl ile alakası yok. Son çıkan telefonların hepsi maximum 450 mbps destekliyor zaten. Demek istediğim 4.5g adı altında LTE Advanced ile verilebilecek en fazla hız 450 mbps idir fakat operatörlerimiz en fazla 400 verebilecek haberler ve reklamlar bu yönde.

phasan

phasan

Üye
Haklı olsanda en önem verilen kısım reklam bizim ülkede :=)

Aynen öyle her telefon sahip olduğu modem kadar hızı destekler ama bunun 3 yıl ile alakası yok. Son çıkan telefonların hepsi maximum 450 mbps destekliyor zaten. Demek istediğim 4.5g adı altında LTE Advanced ile verilebilecek en fazla hız 450 mbps idir fakat operatörlerimiz en fazla 400 verebilecek haberler ve reklamlar bu yönde.
Onların yaptıgı hıza degil bizim nekadar hız alabileceğimiz onemli isterse telefon 700 mbit desteklesin operatör ne verirse onu kullanır oda en fazla 30 mbit geçmez

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Onların yaptıgı hıza degil bizim nekadar hız alabileceğimiz onemli isterse telefon 700 mbit desteklesin operatör ne verirse onu kullanır oda en fazla 30 mbit geçmez

30 mbit değil turkcell samsunda en fazla 394 mbps almış yani saniyede 40 mb indirme hızı.

akro72

Üye
4.5G'li telefonlara en fazla 20 mbit hız verirler, gerisi hikaye. Sanki 3.5G de verim aldık sıra LTE'ye geldi.

• Beğen
Tepkiler: phasan
serdar_gs

serdar_gs

Üye
4.5G'li telefonlara en fazla 20 mbit hız verirler, gerisi hikaye. Sanki 3.5G de verim aldık sıra LTE'ye geldi.
o bile iyidir saniyede 20 mb indirmek yeterli gelir bize ama 20 yi kesinlikle geçer turkcell reklamlarında 400 ü buluyor yani saniyede 40 mb indirme hızı.

phasan

phasan

Üye
30 mbit değil turkcell samsunda en fazla 394 mbps almış yani saniyede 40 mb indirme hızı.
Sen adamların aldığı hıza bakma onu herkes alır 4.5g başlamadan testleri yapıyorlar versinler dogru duzgun yogun bölgelere 30 mbit oda yeter

phasan

phasan

Üye
o bile iyidir saniyede 20 mb indirmek yeterli gelir bize ama 20 yi kesinlikle geçer turkcell reklamlarında 400 ü buluyor yani saniyede 40 mb indirme hızı.
Srn onlara degil kullanıcı cogunluk nediyecek ona bak ona kalırsa türk Telekom da 1 gigabit verecek sözde

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Srn onlara degil kullanıcı cogunluk nediyecek ona bak ona kalırsa türk Telekom da 1 gigabit verecek sözde

Yarın gece göreceğiz bakalım sıkıntı yok ne olursa olsun en hızlısı olacağı kesin 100 mbit fiber hızlarda bile saniyede 10 mb indirilir iken mobilde en düşük 200 mbit bile alsak süper saniyede 20 mb indirmek çok şey demek. Neyse yarın gece ilk hız testlerimi yapıp ss leri atacağım inş bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: reflex
phasan

phasan

Üye
Yarın gece göreceğiz bakalım sıkıntı yok ne olursa olsun en hızlısı olacağı kesin 100 mbit fiber hızlarda bile saniyede 10 mb indirilir iken mobilde en düşük 200 mbit bile alsak süper saniyede 20 mb indirmek çok şey demek. Neyse yarın gece ilk hız testlerimi yapıp ss leri atacağım inş bakalım :D
Yarın yapar hızları atarız

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yarın yapar hızları atarız

Vay anasını be şaka maka kaldı 1 gün :D
Bu arada cat6 demişim yukarıda o cat9 olacak :D cat9 modeme sahip telefonlar 450 mbps destekli, cat6 olanlar 300 mbps. Her neyse kaldı 12 saat @phasan haber sitelerine düşmüş bu gece 00.01 de 4.5g geçiyoruz diye beklemedeyim :ehe

• Beğen
Tepkiler: phasan
Sarangni

Sarangni

Üye
Simkart ve cihaz hazır. Note 3 N9005 LTE 150 Mbps destekliyor. Bakalım ne kadar hız göreceğiz. :)

• Beğen
Tepkiler: Koradam
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Simkart ve cihaz hazır. Note 3 N9005 LTE 150 Mbps destekliyor. Bakalım ne kadar hız göreceğiz. :)
Bulunduğunuz ilde ki alt yapıya bağlı olarak ortalama 150 'yi alırsınız diye düşünüyorum :)

Koradam

Üye
Ankara'nın Çubuk ilçesinde 4.5G hakkında pek ümidim yok ama bende bekliyorum Note 3 üm ve ben sabırsızız Bu arada 3GB mı yoksa 5GB mı önerirsiniz :hmmm:hmmm

phasan

phasan

Üye
Ankara'nın Çubuk ilçesinde 4.5G hakkında pek ümidim yok ama bende bekliyorum Note 3 üm ve ben sabırsızız Bu arada 3GB mı yoksa 5GB mı önerirsiniz :hmmm:hmmm
Ben ankara etimesgutta en az 30 mbit hız alacağımı bekliyorum
Vodafone hattında pttcell uyumlu olmadıgı için bakamadım

Sarangni

Sarangni

Üye
5 GB iyidir. Benim kuzen polis onun referans ile Kamu Mega Paket kullanıyorum. 4 GB 1000 dk 1000 sms bakalım bir güzellik yapacak mı Türk Telekom. 4.5 G faydalanmak için illa ki 4.5G bir tarifemi gerekiyor. Mevcut tarifemiz 4.5G de geçerli olmalı diye düşünüyorum.

Üst Alt