Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
5 GB iyidir. Benim kuzen polis onun referans ile Kamu Mega Paket kullanıyorum. 4 GB 1000 dk 1000 sms bakalım bir güzellik yapacak mı Türk Telekom. 4.5 G faydalanmak için illa ki 4.5G bir tarifemi gerekiyor. Mevcut tarifemiz 4.5G de geçerli olmalı diye düşünüyorum.
Mevcut paketim 2gb zaten sırf bu 4.5G zamazingosu için 1.5 aydır lira yüklemiyorum :D (birde beleş internet açığı bulmuştum o varken canım para vermek istemedi)

phasan

phasan

Üye
5 GB iyidir. Benim kuzen polis onun referans ile Kamu Mega Paket kullanıyorum. 4 GB 1000 dk 1000 sms bakalım bir güzellik yapacak mı Türk Telekom. 4.5 G faydalanmak için illa ki 4.5G bir tarifemi gerekiyor. Mevcut tarifemiz 4.5G de geçerli olmalı diye düşünüyorum.
Değişiklik olmassa 4.5g yi tüm tarifelerde kullanmak mümkün türk Telekom da

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Konya merkezde maximum verilen hızın hepsini alacağımı düşünüyorum

phasan

phasan

Üye
Konya merkezde maximum verilen hızın hepsini alacağımı düşünüyorum
Herkes suan verilen hızın hepsini alır 3 yıl desteklemeyen telefon olmayacaktır yani standart hızı yanı 150 Mbit den fazla olmaz 3 yıl bence

Koradam

Üye
O değilde bu İphone 6 ve 6S kullanıcıları ne yapacak acaba :D Hem en fazla parayı veren onlar telefon için hemde telefonları LTE Cat 4 destekliyor :D 3 yıllık Note 3 de bile Cat 4 desteği var bu kadar geri teknoloji kullanmasa olmuyor bu adamlar :)

phasan

phasan

Üye
O değilde bu İphone 6 ve 6S kullanıcıları ne yapacak acaba :D Hem en fazla parayı veren onlar telefon için hemde telefonları LTE Cat 4 destekliyor :D 3 yıllık Note 3 de bile Cat 4 desteği var bu kadar geri teknoloji kullanmasa olmuyor bu adamlar :)
Adamlar geriden geliyor suan 5s de bile cat 3 var oda 100 mbit destekler

phasan

phasan

Üye
Suan 6s cat 6 destekliyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Herkes suan verilen hızın hepsini alır 3 yıl desteklemeyen telefon olmayacaktır yani standart hızı yanı 150 Mbit den fazla olmaz 3 yıl bence
150 yi geçeceğini düşünüyorum

Koradam

Üye
Suan 6s cat 6 destekliyor
Düzeltme için teşekkürler.Fakat yine geride diyorum ben misal iphone SE cat 4 oda. Birde İphone 6 ile karıştırdım iphone 6 cat 4 müş :) oda ucuz değil sonuçta :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şu anda sadece S7 - S6 - V10 ve G4 'ün desteklediği Hd+ görüşme özelliği. Turk Telekom da Volte yazıp 5555 e gönderin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: phasan
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaş Buyrun Gören Görmeyenlere Duyurulur! Kazık Tarifeler!

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Turk Telekomda taahhüt ile 7 Gb internet 1000 dk 1000 sms 55 lira

phasan

phasan

Üye
Düzeltme için teşekkürler.Fakat yine geride diyorum ben misal iphone SE cat 4 oda. Birde İphone 6 ile karıştırdım iphone 6 cat 4 müş :) oda ucuz değil sonuçta :D
Yanlış anlattıysam affola haklısın ayrıca ya bu iphone ucuz olsun diye cıktı yanlış biliyorsam affola

phasan

phasan

Üye
Şu anda sadece S7 - S6 - V10 ve G4 'ün desteklediği Hd+ görüşme özelliği. Turk Telekom da Volte yazıp 5555 e gönderin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki ilerde bu telefonlar cogslacak mı

Sarangni

Sarangni

Üye
Tarife felan almam 4+2 GB var. 2GB Çarşamba ~ Pazar diğerlerini de kalan günlerde kullanıyorum. 4.5G'nin ilk gazı ile öptüklerini öperler.

Bu arada ilk aşamada %40 gibi bir kesime gelecekmiş 4.5G, Binali Yıldırım öyle demiş.

phasan

phasan

Üye
Tarife felan almam 4+2 GB var. 2GB Çarşamba ~ Pazar diğerlerini de kalan günlerde kullanıyorum. 4.5G'nin ilk gazı ile öptüklerini öperler.

Bu arada ilk aşamada %40 gibi bir kesime gelecekmiş 4.5G, Binali Yıldırım öyle demiş.
Zaten bakan uyardı dikkatli olun diye 4.5g için

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Uploads kotaya dahil mi

Üst Alt