Sarangni
Üye
Klasik Samsung işte. Lte cihazlarını Avrupa'ya satar Lte desteği olmayan işlemcili telefonlarını Türkiye'ye satar. Şaşırdım note 4 te Lte yok görünüyor. Note 4 4g destekli telefonlar arasında gösteriliyordu sanki. O resimdeki menüde Lte yok ise onun bir ayar falan yok telefonda Lte yok demektir. Operatörün 4.5g için SMS attığında telefonunuz uyumlu değildir gibi bir cevap geldi mi?
Klasik Samsung işte. Lte cihazlarını Avrupa'ya satar Lte desteği olmayan işlemcili telefonlarını Türkiye'ye satar. Şaşırdım note 4 te Lte yok görünüyor. Note 4 4g destekli telefonlar arasında gösteriliyordu sanki. O resimdeki menüde Lte yok ise onun bir ayar falan yok telefonda Lte yok demektir. Operatörün 4.5g için SMS attığında telefonunuz uyumlu değildir gibi bir cevap geldi mi?
Senin cihaz Türkiye de satılan 9000Q modeli olmadığı için avrupa 9005 sürümü olduğu için Lte desteği var. Note 4 Türkiye de satılan SM-N910CQ sürümünü samsugun sitesinden sorguladığımda lte desteği var görünüyor ayarlarda menüde wcdma üzerinde lte var ama arkaşta neden menüde yok anlamadım. Türkiye de 4g olmadığı için deaktif ise bir güncelleme ile eklenebilir herhalde.Menü de olmaması 4G desteği olmadığını tam olarak göstermez. LG Optimus G (E975) modeli 4G destekliyor ama menü de 4G (LTE) seçeneği yok ama yayınlanan bir Config dosyası ile 4G aktif hale getirenler var. Ben de şaşırmadım değil Note 4 durumun böyle olmaması gerekiyordu. Ben de ki Note 3 N9005 de LTE varsa bu cihaz da hayli hayli olması gerekiyor.
Telefonda yazılım güncellemesi varmı bir bak varsa yap bakalım. Olmadı wipe gerekebilir ama oda garanti değil getirirmi.Geldi hocam uyumludur diye Samsung'u aradım telefona format atın diyor şaka gibi telefonda bir sürü ayarlar uygulama ayarları var onları düşünen yok 4.5 LTE seçimide yok ne yapacağım bilmiyorum
Senin cihaz Türkiye de satılan 9000Q modeli olmadığı için avrupa 9005 sürümü olduğu için Lte desteği var. Note 4 Türkiye de satılan SM-N910CQ sürümünü samsugun sitesinden sorguladığımda lte desteği var görünüyor ayarlarda menüde wcdma üzerinde lte var ama arkaşta neden menüde yok anlamadım. Türkiye de 4g olmadığı için deaktif ise bir güncelleme ile eklenebilir herhalde.
Senin cihaz Türkiye de satılan 9000Q modeli olmadığı için avrupa 9005 sürümü olduğu için Lte desteği var. Note 4 Türkiye de satılan SM-N910CQ sürümünü samsugun sitesinden sorguladığımda lte desteği var görünüyor ayarlarda menüde wcdma üzerinde lte var ama arkaşta neden menüde yok anlamadım. Türkiye de 4g olmadığı için deaktif ise bir güncelleme ile eklenebilir herhalde.
Telefonda yazılım güncellemesi varmı bir bak varsa yap bakalım. Olmadı wipe gerekebilir ama oda garanti değil getirirmi.
Merak ettim şu an Türkiye de hiç bir note 4 sahibi 4.5g kullanamıyormu acaba. Güncelleme verilmiş olması gerekir 1 Nisan tarihi netti çünkü.Aynen öyle Türkiye de olmadığı için aktif değil. LG E975 kullanırken adamlar Estonya ya da başka ülke de 4G aktif hale gelince küçük bir güncelleme ile cihaz da ki 4G menülerini aktif hale getirdiler. Türkiye de ki kullanıcılar da dün de E975 için yayınlanan bir dosya ile aktif hale getirmeye başladılar. Samsung yakında bir güncelleme yayınlar ya da arkadaş beklemek istemiyorum diyorsa en son çıkan bir Avrupa ülkesi Romu kurararak bu sorunu aşabilir.
Telefonda yazılım güncellemesi varmı bir bak varsa yap bakalım. Olmadı wipe gerekebilir ama oda garanti değil getirirmi.
Aynen öyle Türkiye de olmadığı için aktif değil. LG E975 kullanırken adamlar Estonya ya da başka ülke de 4G aktif hale gelince küçük bir güncelleme ile cihaz da ki 4G menülerini aktif hale getirdiler. Türkiye de ki kullanıcılar da dün de E975 için yayınlanan bir dosya ile aktif hale getirmeye başladılar. Samsung yakında bir güncelleme yayınlar ya da arkadaş beklemek istemiyorum diyorsa en son çıkan bir Avrupa ülkesi Romu kurararak bu sorunu aşabilir.
Merak ettim şu an Türkiye de hiç bir note 4 sahibi 4.5g kullanamıyormu acaba. Güncelleme verilmiş olması gerekir 1 Nisan tarihi netti çünkü.
Yapacağın başka birşey yok şu an için forumda note 4 kullanan diğer arkadaşlarla irtibata geçip bi sor onlarda durum neMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonda bekleyen bir yazılım güncellemesi yok hocam
Hocam bu durumu nasıl yapabiliriz peki ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bu durumu nasıl yapabiliriz peki ?
Senin tel uyumlu degilArkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var Cihazım Samgung Galaxy Note 4 Sim kartım 4.5 G ye uyumlu fakat [/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG]
aşağıda gördüğünüz gibi şebeke modunda 4.5 G için seçilebilecek hiçbirşey yok geceden beri uğraşıyorum ama
hiçbir şekilde çözemedim yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa memnun olurum.
Zamanla olur 4.5g1 milyon 250 bin nüfuslu büyükşehir konyada devletin adalet sarayında 4.5g çekmiyor bu alt yapı bi harika dostum [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Zamanla olur 4.5g
Turkcell de sanıyorum 4gb vermiş aradaşım 4gb aldığını söylüyordu. birde Turkcell'de 100 mbit üstü hızları almak ekstra ücretliymiş, diğer operatörlerde durum ne bilmiyorumturkcell kazıkscell bana 1 gb internet hediye vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?