phasan
Üye
Bendede 4.5g yoktu telefon kapattım actım geldiKırşehir Merkez / 4G yok ama 3G çekim gücü tavan yaptı ilk defa. Bakalım ne zaman aktif olacak. Doğrusu Costum ROM yüklü belki bir sıkıntı da olabil o konuda.
Bendede 4.5g yoktu telefon kapattım actım geldiKırşehir Merkez / 4G yok ama 3G çekim gücü tavan yaptı ilk defa. Bakalım ne zaman aktif olacak. Doğrusu Costum ROM yüklü belki bir sıkıntı da olabil o konuda.
Sınırlı yani internet ben onu bile yapamadımKampanya katiliminiz basari ile gerceklesmis olup Vodafone Supernet 4.5G teknolojisiyle uyumlu telefonunuzla internetin keyfini doya doya cikarmaniz icin,01.04.2016 00:18 itibariyle yurt icinde gecerli ucretsiz 4GBlik 4BUCAKG- 4GB internet paketi hattiniza tanimlanmistir. Paketinizdeki 4GBlik internet hakkini 01.05.2016 23:59:59 tarihine kadar 30 gun boyunca kullanabilirsiniz. Vodafone sagolsun 2gb da vardı
Birde 4.5g olsa guzel olurdu
Bendede böyle dedı ama bi baktım kendı vardı suan sistemler cöktü sanırım vodafone yine hiç şaşırmadım en hızlı türkcellSınırlı yani internet ben onu bile yapamadım
Vodafone her yerimi düşük şebeke veriyor bende 2 çekim gucu var anca oda 1 zorluyor yer ankara etimesgut
An itibariyle 4.5 g samsun Canik Vodafone
Telefon kapat acAlla alla herkes lte geçmiş ben hala hspa 3g deyim![]()
Sanırım suan yok turk telekomtürk telekom hattı kullananlardan 4.5g gelen var mı
Benim odada 1 2 dış düşüyorVodafone her yerimi düşük şebeke veriyor bende 2 çekim gucu var anca oda 1 zorluyor yer ankara etimesgut
Telefonu iki kere kapatıp açtım hala 3g turk telekom vermedi mi? @phasantürk telekom hattı kullananlardan 4.5g gelen var mı
Türk Telekom işi belli olmaz hattım uyumlu olsa dener sonucu derdim ama uyumsuz vodafone 1 dış çekiyor evim de 4gTelefonu iki kere kapatıp açtım hala 3g turk telekom vermedi mi? @phasan
Kırşehir/Merkez, Türk Telekom 4G hizmeti aktif.Telefonu iki kere kapatıp açtım hala 3g turk telekom vermedi mi? @phasan
Hızı nasılKırşehir/Merkez, Türk Telekom 4G hizmeti aktif.
Türkcell Vodafon sollamışBuda Türkcell in hız testti
Türkcell Vodafon sollamış