frterk
Üye
ortak kilit ekranına küçük hava durumunu nasıl getiriyorduk (saatin hemen altına)saol kardeşim

ortak kilit ekranına küçük hava durumunu nasıl getiriyorduk (saatin hemen altına)saol kardeşim

denedim suan sorunsuz azda olsa kasmalar devam ediyo o sadece v5te mevcut :/ortak kilit ekranına küçük hava durumunu nasıl getiriyorduk (saatin hemen altına)![]()
kardeş herşey güzel sıkıntı yok.
1. led göstergesi durumlarını bulamadım.
2. bataryayı emiyo bunun için bi karnel vs. varmıdır ?
akşama doğru denicemV5.2 yükleyen varmı arkadaşlar ne gibi değişiklikler var

bilemiycem kardeşimYa şu model ile kilitlemede tek elle çalıştırmayı nasıl yapıyoruz. Ben rc2 kullanıyorum şu an. Bulamadım bir türlü.
Yok mu bilen ?Ya şu model ile kilitlemede tek elle çalıştırmayı nasıl yapıyoruz. Ben rc2 kullanıyorum şu an. Bulamadım bir türlü.
bütün hatalar bu romda giderilmiştir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz extra bi özellik yokturV5.2 yükledim arkadaşlar hemde fu ll olanı hiçbir problem yok tavsiye ederim
daha önce denemedim ama:Usta xposed nedir nasıl kullanılır? Nerden indiriyim?
marketten wanam xposed indirceksin actiginda o xposed installer indircek. wanam xposed zaten türkçe simdi baktim kamera deklanjor sesi kapat varUsta xposed nedir nasıl kullanılır? Nerden indiriyim?
bende kamera sesini kapatmaya çalışıyodum eyvallahmarketten wanam xposed indirceksin actiginda o xposed installer indircek. wanam xposed zaten türkçe simdi baktim kamera deklanjor sesi kapat var
Aynen sonunda çözüm buldu bu iş Allah razı olsunmarketten wanam xposed indirceksin actiginda o xposed installer indircek. wanam xposed zaten türkçe simdi baktim kamera deklanjor sesi kapat var
Ama şu güvenlik modelini tek elle çalıştırmayı hala bulamadım. Xposedden yine çözüm bulunamaz mı acaba?denemek lazım kardeşAynen sonunda çözüm buldu bu iş Allah razı olsunAma şu güvenlik modelini tek elle çalıştırmayı hala bulamadım. Xposedden yine çözüm bulunamaz mı acaba?

Öyle bişey bulamadım ben. Bulan olursa bizi bilgilendirsindenemek lazım kardeş![]()