cici60
Üye
O nerde ya? Nasıl ayarlicam
Edit:
Tamam buldum eyvallah![]()

O nerde ya? Nasıl ayarlicam
Edit:
Tamam buldum eyvallah![]()

senin kendi telefonunmu videosi bu kardeşEyvallah YouTube'da "NOTE 2 S5 MODU + ultra saving mod" adlı videoyu izleyin
NOTE 2 S5 MODU + ultra saving mod:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rc2 v1.4 favorim + s5 uygulamaları + 360dpi launcher favorim (:evet kardeş![]()
ayarlar-ekranı kitle-kilit açma efekti-dalgaDN3 v5+(plus) SON GÜNCELLEME: DN3 v5+ (25-05-2014)2 sorunum var. Birincisi kilit ekranında zedgeden bi tane canlı duvar kağıdı yükliyim dedim. Yükledikten sonra kilidi açarken dalga dalga değil de kilit simgesi çıkıyor ortada onu herhangi bi yere kaydırınca açılıyor. Ben eskisi gibi dalga dalga olsun istiyorum. İkincisi modelle kilit açma yapınca tek elle çalışma özelliği vardı onu nerden yapıyorduk bulamadım?
Lte var normalde var bu normal note 2 sürümü menü tuşuları s5 deki gibi oldu s5 uygulamlar direk icindek kurulu hatta yüklerken secim yapabiliyosun suanda telefon % 98 s5 oldu diyebilirimDün yeni sürüm mü yayınlandı
Fark var mı? lite sürümimiş bana gelmez![]()

en iyisi v5+ bütün hersey içinde mevcut 360dpi çaktın mı on numara beş yıldızÖnceki v5i yüklediğimde hiç memnun kalmamıştım. Hatta direk rc2ye dönmüştüm. Bunda eksiklikler var mı?
Ortak farkettigin herhangi bir bug var mi ?en iyisi v5+ bütün hersey içinde mevcut 360dpi çaktın mı on numara beş yıldız
yazı fontları değişemiyosun değisme yerini bulamadım ben..yazıları küçültme erişebilirlikten görmeden yapılıyo note 3 ayarları yok gerekte yok ayarların temasını sekme ızgara şeklinde ayarlana biliyor (note3 teki gibi) bug hic yok ama kilit ekranında nadir donmalar var patlayan renklerde 360 dpi atmak lazımOrtak farkettigin herhangi bir bug var mi ?
DN3 v5+(plus)yazı fontları değişemiyosun değisme yerini bulamadım ben..yazıları küçültme erişebilirlikten görmeden yapılıyo note 3 ayarları yok gerekte yok ayarların temasını sekme ızgara şeklinde ayarlana biliyor (note3 teki gibi) bug hic yok ama kilit ekranında nadir donmalar var patlayan renklerde 360 dpi atmak lazım
ayrıca note 3 özellikleri mevcut
eyw aksam indirip denicem bende. sarjini deneme imkanin oldumu peki nasil ?yazı fontları değişemiyosun değisme yerini bulamadım ben..yazıları küçültme erişebilirlikten görmeden yapılıyo note 3 ayarları yok gerekte yok ayarların temasını sekme ızgara şeklinde ayarlana biliyor (note3 teki gibi) bug hic yok ama kilit ekranında nadir donmalar var patlayan renklerde 360 dpi atmak lazımDN3 v5+(plus)
SON GÜNCELLEME: DN3 v5+ (25-05-2014)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
not:telefonun menü tuşları s5 deki gibi olmuştur
şarj süresi aynı dostumeyw aksam indirip denicem bende. sarjini deneme imkanin oldumu peki nasil ?
2 saattir kullanıyorum herşey süper bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar. tek problem performans baya düştü gibi :/şarj süresi aynı dostum
kilit ekranı yavaş baya bitek sorun o2 saattir kullanıyorum herşey süper bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar. tek problem performans baya düştü gibi :/