[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

zırzavat

zırzavat

Üye
Eyvallah YouTube'da "NOTE 2 S5 MODU + ultra saving mod" adlı videoyu izleyin
NOTE 2 S5 MODU + ultra saving mod:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah YouTube'da "NOTE 2 S5 MODU + ultra saving mod" adlı videoyu izleyin
NOTE 2 S5 MODU + ultra saving mod:
senin kendi telefonunmu videosi bu kardeş

cakal1907

cakal1907

Üye
Baya iyi olmuş bu versiyon.

zırzavat

zırzavat

Üye
evet kardeş ;)

mks740

mks740

Üye
2 sorunum var. Birincisi kilit ekranında zedgeden bi tane canlı duvar kağıdı yükliyim dedim. Yükledikten sonra kilidi açarken dalga dalga değil de kilit simgesi çıkıyor ortada onu herhangi bi yere kaydırınca açılıyor. Ben eskisi gibi dalga dalga olsun istiyorum. İkincisi modelle kilit açma yapınca tek elle çalışma özelliği vardı onu nerden yapıyorduk bulamadım?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
2 sorunum var. Birincisi kilit ekranında zedgeden bi tane canlı duvar kağıdı yükliyim dedim. Yükledikten sonra kilidi açarken dalga dalga değil de kilit simgesi çıkıyor ortada onu herhangi bi yere kaydırınca açılıyor. Ben eskisi gibi dalga dalga olsun istiyorum. İkincisi modelle kilit açma yapınca tek elle çalışma özelliği vardı onu nerden yapıyorduk bulamadım?
ayarlar-ekranı kitle-kilit açma efekti-dalgaDN3 v5+(plus) SON GÜNCELLEME: DN3 v5+ (25-05-2014)

• Galaxy S5 Kişiler uygulaması
  • - Çağrı açılır uyarı tarzı geliyor Galaxy S5 Telefon uygulaması Özelliği S5
  • - Aramalar sırasında Çağrı Kayıt düğmesi
  • - Mesaj bildirim tarzı geliyor Galaxy S5 Mesajlaşma uygulaması Özelliği S5 (VN ekibi sayesinde mod SecMms için)
  • - Galaxy S5 Tahrik Bağlantısı
  • - Galaxy S5 Sbrowser
  • - Galaxy S5 Müzik Çalar
  • - Galaxy S5 Galeri Yeni lockscreen etkisi - Kör Etkisi
  • - aircomander
  • - Akıllı ilerleyin
  • - Akıllı Duraklat
  • - İmza Kilit
  • - Note 3 MultiWindow Stil
  • - Yazma Buddy (Doğrudan Kalem girişi)
  • - Tüm Ekranlarında Bir El Operasyonu
  • - Note 3 Simgeler
  • - Note 3 Launcher
  • - Note 3 MyFiles
  • - Note 3 SNote
  • - Note 3 S Finder
  • - Note Defteri 3
  • - Note 3 Sketchbook
  • - Note 3 Story Albüm
  • - Note 3 Hızlı Bakış
  • - Galaxy S5 Araç özelliği
  • - Galaxy S5 Güç Tasarruf Modu
  • - Galaxy S5 Ultra Güç Tasarruf Modu
  • - Galaxy S5 Launcher ve Dergi uygulaması
  • - Galaxy S5 tema seçici
  • - Galaxy S5 Duvar Kağıtları
  • - Not 3 Gelen arama bildirimi pop-up
  • - Birçok note 3 apps Not 3 Popup menüsü.
  • - Diğer note 3 uygulamalar rehber, msj vb gibi
  • - @ Xperiacle Pen Pencere Yöneticisi
  • - Olası hem multiwindows de aynı uygulamayı kullanmak için
  • - S5 Yeni unlock etkilerin
  • - Note 3 ayarları ile Galaxy S5 Ayarları. Siz ikisi arasında seçim yapabilirsiniz
  • - AnyApp denilen DN3 Exclusive özelliği tamamen özelleştirilebilir hava komutunu verir. Bu Hava Komutanlığında seçtiğiniz herhangi bir app kullanmasına izin. Yerine S Finder şu anda hava komutundan başka bir uygulamayı kullanın)
  • - Biz birçok şeyi unutmuş olabiliriz ... Bugün kendiniz bakın.
TEMEL BİLGİLER:
Android dayalı KitKat 4.4.2 Saf stok DN3

link: boyutu(1.85Gb)

alternatif:

cakal1907

cakal1907

Üye
Dün yeni sürüm mü yayınlandı :)
Fark var mı? lite sürümimiş bana gelmez :)

Son düzenleme:
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Dün yeni sürüm mü yayınlandı :)
Fark var mı? lite sürümimiş bana gelmez :)
Lte var normalde var bu normal note 2 sürümü menü tuşuları s5 deki gibi oldu s5 uygulamlar direk icindek kurulu hatta yüklerken secim yapabiliyosun suanda telefon % 98 s5 oldu diyebilirim:)

cakal1907

cakal1907

Üye
Note 3 özellikleri var mı?

mks740

mks740

Üye
Önceki v5i yüklediğimde hiç memnun kalmamıştım. Hatta direk rc2ye dönmüştüm. Bunda eksiklikler var mı?

• Beğen
Tepkiler: luklukc
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Önceki v5i yüklediğimde hiç memnun kalmamıştım. Hatta direk rc2ye dönmüştüm. Bunda eksiklikler var mı?
en iyisi v5+ bütün hersey içinde mevcut 360dpi çaktın mı on numara beş yıldız

• Beğen
Tepkiler: mks740 ve frterk
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Ortak farkettigin herhangi bir bug var mi ?
yazı fontları değişemiyosun değisme yerini bulamadım ben..yazıları küçültme erişebilirlikten görmeden yapılıyo note 3 ayarları yok gerekte yok ayarların temasını sekme ızgara şeklinde ayarlana biliyor (note3 teki gibi) bug hic yok ama kilit ekranında nadir donmalar var patlayan renklerde 360 dpi atmak lazım
yazı fontları değişemiyosun değisme yerini bulamadım ben..yazıları küçültme erişebilirlikten görmeden yapılıyo note 3 ayarları yok gerekte yok ayarların temasını sekme ızgara şeklinde ayarlana biliyor (note3 teki gibi) bug hic yok ama kilit ekranında nadir donmalar var patlayan renklerde 360 dpi atmak lazım
ayrıca note 3 özellikleri mevcut
DN3 v5+(plus)
SON GÜNCELLEME: DN3 v5+ (25-05-2014)

not:telefonun menü tuşları s5 deki gibi olmuştur

frterk

frterk

Üye
yazı fontları değişemiyosun değisme yerini bulamadım ben..yazıları küçültme erişebilirlikten görmeden yapılıyo note 3 ayarları yok gerekte yok ayarların temasını sekme ızgara şeklinde ayarlana biliyor (note3 teki gibi) bug hic yok ama kilit ekranında nadir donmalar var patlayan renklerde 360 dpi atmak lazımDN3 v5+(plus)
SON GÜNCELLEME: DN3 v5+ (25-05-2014)

not:telefonun menü tuşları s5 deki gibi olmuştur
eyw aksam indirip denicem bende. sarjini deneme imkanin oldumu peki nasil ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

mastek91

Üye
kusura bakmayın ben yeniyim bu konularda bişey sormak istiyorum.telefonum note 2.android 4.3 yüklü.ben 4.4.2 ye güncellemek istiyorum.ama s5 teması falan istemiyorum.sadece 4.4.2 olsun istiyorum.hangi dosyaları indirmem gerekiyor.ve nasıl yükleme yapacağım.odin kullanmayı biliyorum.telefonum klon imeili bu arada.cevap verirseniz çok sevinirim

Üst Alt