frterk
Üye
Dostum bende de oyleydi o dediklerini hepsini sonradan kurdum suan canavar gibiAynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.
Dostum bende de oyleydi o dediklerini hepsini sonradan kurdum suan canavar gibiAynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.
müzik çalar dosyalarım vs.. v5 tam portlanmadığından araştırdım tek tek yüklemek gerekiyor uygulamaların linkini koydum.Aynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.
hangi sürüm kuruluDostum bende de oyleydi o dediklerini hepsini sonradan kurdum suan canavar gibibir kac yorum ustte @cici60 link vermis

V5 kurulu dostum bugun simdiye kadarki en yuksek antutu puani aldim 22129müzik çalar dosyalarım vs.. v5 tam portlanmadığından araştırdım tek tek yüklemek gerekiyor uygulamaların linkini koydum.
hangi sürüm kurulu![]()

iyiymiş bu sürüm yaradı biraz kullanıyım uygulamları portlaya bilirsem 4.1.1 dönecem şarj süresi yetmiyoV5 kurulu dostum bugun simdiye kadarki en yuksek antutu puani aldim 22129![]()

Tek sikintisi sarj suresi onuda ultra guc tasarufuyla idare ediyorumiyiymiş bu sürüm yaradı biraz kullanıyım uygulamları portlaya bilirsem 4.1.1 dönecem şarj süresi yetmiyo![]()
4.1.1 ? @cici60iyiymiş bu sürüm yaradı biraz kullanıyım uygulamları portlaya bilirsem 4.1.1 dönecem şarj süresi yetmiyo![]()
şarj süresi daha en uzun giden orjinal romTek sikintisi sarj suresi onuda ultra guc tasarufuyla idare ediyorum
4.1.1 ? @cici60

4.1.2 den oncesini bilmiyodum benşarj süresi daha en uzun giden orjinal rom![]()
fabrika sürümü boş vaktimde denicem4.1.2 den oncesini bilmiyodum ben

Linki varsa atarmisin sammobile da 4.1.2 alti yok sanirimfabrika sürümü boş vaktimde denicem![]()
Linki varsa atarmisin sammobile da 4.1.2 alti yok sanirim
Eyw denersem hbr veririmLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu denemek istiyorum görüş olarak güzel değil ama şarj süresi baya uzun gidiyo diyolar
iyi olur hat gidersebu konudaki modemi kurEyw denersem hbr veririm![]()

denemedim hiçYazıları nasıl italik yapıyoruz?

Konudaki resimlerde italik bizde değildenemedim hiç![]()

kendin ayarlıyosun yazı stilindenKonudaki resimlerde italik bizde değil![]()
yok kardes v5 romu kur sonra v5 fixi kur isteğe bağlı icon ve 360 dpi kurabilirsinUstad bende ditto note 3 kurulu son surumu bu kurulumda 3 tane romu ust ustemi kurcaz yoksa direk son surumu kursak yeterlimi
Ben teşekkür ederimMerhaba.
Paylaşım için teşekkürler, özveri için ayrıca teşekkürler.

kendin ayarlıyosun yazı stilinden![]()