[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

frterk

frterk

Üye
Aynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.
Dostum bende de oyleydi o dediklerini hepsini sonradan kurdum suan canavar gibi ;) bir kac yorum ustte @cici60 link vermis

• Beğen
Tepkiler: cici60

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.
müzik çalar dosyalarım vs.. v5 tam portlanmadığından araştırdım tek tek yüklemek gerekiyor uygulamaların linkini koydum.
Dostum bende de oyleydi o dediklerini hepsini sonradan kurdum suan canavar gibi ;) bir kac yorum ustte @cici60 link vermis
hangi sürüm kurulu :ehe

frterk

frterk

Üye
müzik çalar dosyalarım vs.. v5 tam portlanmadığından araştırdım tek tek yüklemek gerekiyor uygulamaların linkini koydum.
hangi sürüm kurulu :ehe
V5 kurulu dostum bugun simdiye kadarki en yuksek antutu puani aldim 22129 :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
V5 kurulu dostum bugun simdiye kadarki en yuksek antutu puani aldim 22129 :)
iyiymiş bu sürüm yaradı biraz kullanıyım uygulamları portlaya bilirsem 4.1.1 dönecem şarj süresi yetmiyo :ehe

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Linki varsa atarmisin sammobile da 4.1.2 alti yok sanirim

bunu denemek istiyorum görüş olarak güzel değil ama şarj süresi baya uzun gidiyo diyolar

frterk

frterk

Üye
mks740

mks740

Üye
Yazıları nasıl italik yapıyoruz?

machinelessness

Üye
Merhaba.
Paylaşım için teşekkürler, özveri için ayrıca teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen

tefecı

Üye
Ustad bende ditto note 3 kurulu son surumu bu kurulumda 3 tane romu ust ustemi kurcaz yoksa direk son surumu kursak yeterlimi

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Konudaki resimlerde italik bizde değil :)
kendin ayarlıyosun yazı stilinden :D
Ustad bende ditto note 3 kurulu son surumu bu kurulumda 3 tane romu ust ustemi kurcaz yoksa direk son surumu kursak yeterlimi
yok kardes v5 romu kur sonra v5 fixi kur isteğe bağlı icon ve 360 dpi kurabilirsin
Merhaba.
Paylaşım için teşekkürler, özveri için ayrıca teşekkürler.
Ben teşekkür ederim :)

tefecı

Üye
tesekkurler ustad

• Beğen

Üst Alt