[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

bu arada klavyeyi işini şöyle çözdüm
romun zipini açıp içinden kodları sildim tekrar kurdum ozaman düzeldi

Tepkiler: lumina

Kontrol

Üye
Yeni Gelişme.

Android_4.4.4_Touchwiz_GalaxyNote2_E-Team_port_THANKS_TO_arter97.zip 732.6 MB

rom da radyo yok,
ayarlarda spen aktif etme seçeneği yok muş

birde herhangi bir donma kapanma olmaması için agni 4.2.5 yüklememizi önermiş sayfasında

bu arada n2 android 4.4.4 güncellemesi alacakmış,

Tepkiler: cici60

lumina

Üye
denedim hocam,tel.s3 gibi oluyor.kurarken hata veriyor.bataryayı çıkarıp taktımda çalıştırabildim cihazı.[emoji19]

Tepkiler: cici60
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce 5.2 yi yükledim. Daha önce dn3 v3.2 kullanıyordum o sürümde 240 dpi modu uygulamıştım tele acaba bunun içinde 240 dpi Mod var mıdır?

biliyorsunuz 4.1.2 den sonra kalibrasyon ayarı ayarların içinden kalktı ben google mapsı kullabnırken beni 15 derece şağa dönük göstyeriyor bunu nereden kalibre edeceğiz

KARDEŞİM ŞİMDİ ANLATIM GÜZEL AMA SİZDEN YARDIM İSTEYECEĞİN DAHA ÖNCE TELEFONA ROM FELAN ATMADIM HİÇ NOTE 2 KULLANIYORUM

ŞİMDİ İŞLEME NASIL BAŞLAYACAĞIM 5.2 Yİ KURMAK İSTİYORUM NASIL YÜKLEYECEĞİM ANLATIMDAN PEK BİR ŞEY ANLAMADIM BİR SÜRÜ DOSYA FELAN VAR SIRAYLA BİRAZ ANLATABİLİR MİSİNİZ

aslında 5.2 yi kurmak (buna 5+ 5.2 ve 5.5 de dahil) çok basit tek bir dosyayı yükleyerek hallediyorusn (örn v4 rc2 de 3 4 tane daha sonrada fix ve patch falan kurmak gerekiyordu )
öncelikle cihazınızın deknox olması gerekiyor daha sonra root atıp custom recovery kurun benim tavsiyem Twrp 2.6.3.1 i indirip odinden kurun
sd kartınıza 5.2 i atıp recovery i açın
wipe sekmesinden telefonu wipe full data yı seçip formatlayın
akabinde install bölümünden 5.2 i seçip işleme başlayın
karşınız bizim AROMA flasher olarak bildiğimiz romun nasıl kurulacağını size soruyor örn kombinasyonları siz seçiyorsunuz s5 teması varken note 3 splaneri seçebilirsiniz)
aroma installerda istediğiniz gibi işaretleyin (tabi bildiğiniz şeyleri seçin kullanamdıklarınızı seçmeyin yoksa düzeltmek için tekrar kurmanız gerekebilir)
en sonunda seçimler bitince intall deyin %30 2 3 dakika takılmış gibi bekleyebilir sorun yok 1 dk sonra %100 falana direk atlıyor
bitinde reboot sekmesini işaretlenmiş şekilde finish diyip yeniden açılmasını bekleyin açılınca dili ve diğer hesap ayarllarınızı girin eğer backupunuz varsa kurun ve açılınca kullanın

bu arada fark ettim bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum 5.5 in kernelini hiç beğenmedim en ufak işlemde telefonun ısınmasına neden oluyor ve çabuk pili bitiriyor oyun oynayacaklar için 5.2 çok iyi bir şeçim

cici60

Üye
    Konu Sahibi

cici60

Üye
    Konu Sahibi
bu hafta sonuyükleyip denemeyi düşünüyorum belirgin bug ve fc ler var mı ?
bug yok gayet stabil eksisi s5 menü geçiş efekti ve stock s5 arama yok. onlarıda konuya ekledim romun üstüne kurunca v5.2 v5.5 daha iyi diyebilirim
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce 5.2 yi yükledim. Daha önce dn3 v3.2 kullanıyordum o sürümde 240 dpi modu uygulamıştım tele acaba bunun içinde 240 dpi Mod var mıdır?
denemek lazım kardeş

ısınma arayüzde greksiz kasma var mı şuan silim kat ın bir romunu deniyorum 4.4.2 yükleyince güncelleme var 4.4.4 versiyon mevcut yükleyeyim mi diye de ben kurmadım

cici60

Üye
    Konu Sahibi
ısınma arayüzde greksiz kasma var mı şuan silim kat ın bir romunu deniyorum 4.4.2 yükleyince güncelleme var 4.4.4 versiyon mevcut yükleyeyim mi diye de ben kurmadım
kasma sıfır silm fln hiç önermiyorum görüntü sıfır

romlar custom olduğu için 4.1.1 romu bile kurarsın (tabi custom rom)
uzun lafın kısası hiç bir sorun falan olmaz
Hocam kurmaya çalışırken yani dn3 android 4.3 ü koşulları kabul ediyoruma tik koyduktan sonra next tıklayınca donuyor telefonu kapatmak zorunda kalıyorum. Acaba rom dosyasında bi sıkıntı mı var

olabilir veya recovery niz uyumsuz olabilir en azında twrp 2.6.3.1 kurumalısınız yada philz touch ın en son sürümü

Twrp ile android 4.3 yüklenirmi ki?
Bendeki philiz touch 6.07.9 versiyonu
eğer romu yayınlayan grup kullanmanız için sadece cmw öneriyorsa olmaz ama eğer hiç bir uyarı yoksa twrp ile kurabilirsiniz 4.3 için benim tavsiyem dr ketan rom v6.1 denemelisin