GM Discovery [4.4.2][Aosp] LegenD Rom v10 Android L Edition

Sponsorlu Bağlantılar

LegenD Rom v10'dan memnun kaldınız mı?

• Evet memnun kaldım

Kullanılan: 53 98.1%
  • Hayır hiç memnun değilim

Kullanılan: 1 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    54

Twilizer5953

Üye
Kardeş Bu Rom Discovery Elite için Uygunmu?

asadas74

asadas74

Üye
Merhaba root un cok güzeldir bu bir kesinn..

Ben çok eskiden beri yüklemeye çaliştim başarılı olamadım.

cvm den yükleyin diyorsunuz. cvm yükleyemedim. cvm sürümleri indirdim disc yansıması hepsi.

Root olmadan 0 dan bu romu kurmayı anlatırmısınız.

Eskiden hatta 15 gün önce king root la tek tıkla rotlama yapılıyordu nedense bu gun defalarca denememe rağmen yapamadım. king root da olmuyor. sebebini bilmiyorum

03ramazan

03ramazan

Üye
Merhaba root un cok güzeldir bu bir kesinn..

Ben çok eskiden beri yüklemeye çaliştim başarılı olamadım.

cvm den yükleyin diyorsunuz. cvm yükleyemedim. cvm sürümleri indirdim disc yansıması hepsi.

Root olmadan 0 dan bu romu kurmayı anlatırmısınız.

Eskiden hatta 15 gün önce king root la tek tıkla rotlama yapılıyordu nedense bu gun defalarca denememe rağmen yapamadım. king root da olmuyor. sebebini bilmiyorum
Cwm yukleyemediysen buyur
General mobile discovery recovery açamayanlar içeri DOKUNMATİK RECOVERY - MaxiCep

darkevil.evil

Üye
Bende cvm yüklü değil recovery modda açtığımda (android system recovery <3e> discovery 16gb) recovery si var yani cvm yüklü olmadan rom un yükleme imkanı yokmu ???

03ramazan

03ramazan

Üye
Bende cvm yüklü değil recovery modda açtığımda (android system recovery <3e> discovery 16gb) recovery si var yani cvm yüklü olmadan rom un yükleme imkanı yokmu ???
Hayır custom rom yuklemek ıcın cwm gerekır

darkevil.evil

Üye
cvm siz yüklenmezmi acilllll kendi recoverysiyle yüklenmezmi??????????????????:sinir:sinir:duello:
bundan önce cvm yüklemeye çalıştım olmadı tel recovery açılmıyodu garantiye gönderdim düzelttiler gene uğraşıp bozmak istemiyorum o yüzden başka yöntem yokmu cvm siz falan

asadas74

asadas74

Üye
cvm menusu nedir hepsini yaptım cvm den yükleyin diyorsunuz yuklenmıyo anlamadım resimli olarak kimse anlatamazmı

sawash35

Üye
arkadasım installation aborted diyor herdefasında

sergen5885

Üye
legend rom v10 3 haftalık kullanıumda izlenimlerim
1.rom ilk yuklendiğinde gmail ve youtube uygulamalarından sıkıntı yaşıyabilirsiniz çok sonra uygulmalar açılıyor
2.oyunlarda gayet akıcı ve stabıl kasma olayları nadiren yaşanıyor
3.orjinal 5.0 arayüzü değil tamamen modifiye edilmiş kitkat gerçek lolipop arayüzü aramayın(bildirim ve arkaplan uygulamalrı açıkça gösteriyor)
4.bildirim ekranı çok şeffaf geliyor am romdaki grafitiy box adanı doğru yazmamiş olabilirim biraz da olsa rahatlatabilir
5.müzik değiştirirken telefon cepteyse ses açma kısma tuşlarıyla değiştiremiyorsunuz ekranda dğiştirmek zorundasınız ek uygulamayla çözülebilir
6.orjinal kitkatta oldugu gibi bildrim ekranı tuşları kitkliyor
7.orjinal kitkata göre menü geçişleri ve facebook twitter gibi uygulmalarda donma sorunu yok çok beğendim
8.google playden google camera uygulamasını indirdim sanki bu kendi kamerasına göre daha iyi çekiyor gibi göruntü daha net özellıkle ön kamerada
9.rootlu geldiği için clean master ve batery doctor uygulama widetlerinde gereksiz bir yetki isteme durumu oluyor ve bir süre donuyor
sonuç olarak performansa yonelik bir rom ama v8 den sonra daha iyi bir rom beklerdim (v8 hala kral ona döndüm)özellikle gerçek lolipop görunumunu alır ve bir kaç güzel iyileştirme yapılırsa efsane bir rom olur.

sawash35

Üye
Arkadasım rom cok guzel fakat bir bug var romda sim rehberi ilk once bos gorundu kapanıp acılınca gorundu fakat bazı nnumaralar gorunmuyor ayrıca ornegin simden tele kayıt esnasında kişileri sectikten sonra sag ust kosede onay işareti gorunmuyor bunun için fix yapabilirsen sevinirim birde gravity box acmaya calıstıgımda durdu hatası cıkıyor simdilik bukadar iyi calısmalar

apilas24

Üye
bende şuan v8 yüklu dun yukledm bana lazm olan sadece bildirim çubuğundaki uygulama gozukkmuyir onu nasıl degisirm

furkanserdar

Üye
cm rommudur acaba yeniyim bu konularda dahili hafıza arttırıcam da

saklambax

Üye
güzel bir sunum fakat ekran görüntüsü alamıyorum odamı degişti?

mdxxx

Üye
benim başka sorunum var bana yardımcı olurmusunuz? telefonum açıyorum logo geliyor 10-15 sn sonra gri ekran geliyo ve tekrar yeniden başlıyor sürekli böyle oluyor.tel ses artırma ve güç düğmesinden menüyü açtım buradan wipe data/factory reset yaptım aşağıda şunlar yazıyor daha sonra wipe cache partition yapınca da böyle hatalar veryor ve sonra hiç bi değişiklik yok eskisi gibi

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Wipe cache yapmanızı söylemedim ki konuda :)

Sadece o ikisini yapıp romu kuracaktibiz

• Beğen
Tepkiler: busberk

mdxxx

Üye
Wipe cache yapmanızı söylemedim ki konuda :)

Sadece o ikisini yapıp romu kuracaktibiz

doğru söylüyon sen demedin zaten. hata bende senden kaynaklı değil. başka bi siteden cym yi kurdum daha sonra yanlış bi şeyler yaptım şimdi düzeltemiyorum nasıl düzeltirim

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
doğru söylüyon sen demedin zaten. hata bende senden kaynaklı değil. başka bi siteden cym yi kurdum daha sonra yanlış bi şeyler yaptım şimdi düzeltemiyorum nasıl düzeltirim
Splash ile orj rom kur

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Başka 4.2 ROM deneyin
Yine olmazsa USB yaptırmanız lazim