şimdi ben cocore kerneli yüklü iken telefonu recoveri moda aldığımda karşıma wipe ile alakalı 4 seçenel geldi hepsini işaretleyip sildim zaten öyle yapılmasını istiyor sonra da geri çıkarak install diyerek romu yükledimarkadaşlar siz telefondan güncelleme alıyor musunuz bana gelmedi ama 04.12.2013 son güncelleme yayınlanmış
evet buyurun arkadaşlar :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir arkadaş bunu vermişti bu dosya son güncelenen dosya imiş
Recovery güncelledim Kernelide yükledim. Recovery den cyanogen ve diğer dosyayı da yükledim. Reboot yaptırdım. Açıldı cyanogen yazısında kaldı açılmadı. Yeni baştan indirip bir daha deneyelim bakalım
Ben yükledim '' Galaxy S advance settings'' diye bi uygulama geldi ne işe yarıyor onuda anlamadım başkada bi değişiklik göremedim
Sanırım Reset atma işini halletmişler bu sürümde şu saat oldu Reset atmadı cihaz
arkadaşlar 4 aralık sürümü omnirom diye geçiyor ve daha sade ve hızlı 10.2 göre ben beğenmedim şahsen
cm 18.11 sürümünü yükledim geri son sürüm budur bilginize
Sizin verdiğiniz 25 ekimin bi üst versiyonu 18 kasım yani hatalar biraz daha düzeltilmiş yüklemede aynen sizin anlattığınız gibi yapılacak link ise üstte güncelleme değil en baştan yüklenecek