PriZm
Üye
Hayırlı olsun
çok teşekkürler abi![]()

imzanda neden hala Sensation Xe yazıyor?

Hayırlı olsun
çok teşekkürler abi![]()

teşekkürler
Hayırlı olsun
imzanda neden hala Sensation Xe yazıyor?![]()

teşekkürler
hemmen değiştiriyorum![]()

En stabil rom Cyanogen Mod 9 dur.üstüne siyah kernel kurarsın + Linaro kodlaması = S3 hızı![]()
arkadaşım merhaba,benim gibi şu android den anlamayanlar içinde yardımcı olursanız sevinirim,ben kendimi bildim bileli nokia kullanırım symbian la ilgili herşeyi bilirim ama şu androide geçtiğimden beri telefondan hiç bi zevk alamadım tabi bu benim işletim sisteminden anlamadığım için.
telefonum sonyericsson arc s, 4.1.B.0.431 yüklü, bu dediğin şeyler arc s içinde geçerlimi ve geçerliyse nasıl yüklerim yardımcı olursan sevinirim.

arkadaşım merhaba,benim gibi şu android den anlamayanlar içinde yardımcı olursanız sevinirim,ben kendimi bildim bileli nokia kullanırım symbian la ilgili herşeyi bilirim ama şu androide geçtiğimden beri telefondan hiç bi zevk alamadım tabi bu benim işletim sisteminden anlamadığım için.
telefonum sonyericsson arc s, 4.1.B.0.431 yüklü, bu dediğin şeyler arc s içinde geçerlimi ve geçerliyse nasıl yüklerim yardımcı olursan sevinirim.
Yorumlarını görmemiştim,geç kaldım

Bende samsung galaxy nexus var hicbur atma donma problemi olmadi tek sikinti nba jam i acmio o kadar

Galaxy note guncellemeden once harikaydı simdi takılıyo,donuyo,netten atıyo,felaket ısınıyo,ve şarj hepten kötü ne olacagını bilen varmı?
ya siz çin malı kullanıyorsunuz sanırım i note kasıyor diyorsun biraz mantıklı olun onun yazılımla alakası yok %99 kasıyor dese bile %1 inde sıkıntı yoksa sizin cihazlarda sıkıntı var bence servise verin çöpe atın , neo v kullanıyorum çok şükür memnunum
Sen mantıklı ol güzel kardeşim nasıl yazılımla alakası yok? Eski yazılım ile neden mükemmeldi o zaman? Çevremdeki yada netteki çoğu note kullanıcısından da aynı tepkileri alıyorum. ICS telefonda kasmalara ve pilde bariz bir azalmaya yol açtı. Ayrıca bende Neo V kullandım o aletten nasıl memnun kaldın anlamadım. Beklenti meselesi sanırım..
Eheh birde şöyle düşünün direk ics ile satılan cihazlar var bunların genelde gingerbread 'a geri dönmeleri de mümkün değil![]()
Aynen ben dedim dondurmadan sandviç mi olur diye siz olur dediniz bak ne oldu şimdi![]()